d MHΛΟΣ-ΚΙΜΩΛΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – Vai Travel

Booking for : MHΛΟΣ-ΚΙΜΩΛΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

MHΛΟΣ-ΚΙΜΩΛΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Πληροφορίες

ΜΗΛΟΣ-ΚΙΜΩΛΟΣ

ΜE MINOAN  LINES 

4 ΗΜΕΡΕΣ / 3  ΝΥΚΤΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:26/08/2021-29/08/2021

 

ΜΗΛΟΣ. Βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο των Κυκλάδων και είναι το πέμπτο σε μέγεθος νησί του συμπλέγματος. Η Μήλος ξεχωρίζει για το σχήμα της, μοιάζει με πέταλο, και για το λιμάνι της, τον Αδάμαντα, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα και ασφαλέστερα φυσικά λιμάνια της Μεσογείου.

 

1η μέρα : ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΜΗΛΟΣ

Συνάντηση στο λιμάνι του Ηρακλείου στις 08:30, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση  για την  Μήλο στις 10:00. Άφιξη στις 15:00 περίπου, μεταφορά και  τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό, καφέ και μια πρώτη γνωριμία με το νησί της Μήλου . Διανυκτέρευση.

  

2η μέρα : ΜΗΛΟΣ

Αναχώρηση για ξενάγηση με πούλμαν με πρώτο σταθμό στις Κατακόμβες,. Θα δούμε το Σαρακίνικο. Το Σαρακίνικο είναι ένα μοναδικό σε ομορφιά μέρος για να απολαύσετε τη θάλασσα και το κολύμπι. Το τοπίο μοιάζει με σεληνιακό καθώς απουσιάζει κάθε ίχνος βλάστησης και τα ηφαιστειογενή βράχια από τα οποία έχει σχηματιστεί έχουν λευκό χρώμα. Συνεχίζουμε για τη Σπηλιά Παπαφράγκα, ένα μοναδικό τοπίο που πολύ επισκέπτονται για να κολυμπήσουν στα νερά της περιοχής και να εξερευνήσουν τις σπηλιές. Στις σπηλιές της περιοχής έβρισκε καταφύγιο ο ομώνυμος πειρατής κατά τη περίοδο του Βυζαντίου. Η διείσδυση  των νερών έχει λαξεύσει με μοναδικό τρόπο τους βράχους. Στην συνέχεια αναχωρούμε για τα Πολλώνια ή Απολλωνία είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό, στο βορειοανατολικό άκρο της Μήλου. Τα Πολλώνια είναι το δεύτερο λιμάνι της Μήλου μετά τον Αδάμαντα, ενώ πήραν το όνομά τους πιθανόν από το ναό του Απόλλωνα που υπήρχε στο Φάρο της Πελεκούδας Μπάνιο, φαγητό, αναχώρηση για επίσκεψη στην Πλάκα, όπου είναι η πρωτεύουσα της Μήλου και έδρα του δήμου Μήλου, ο οποίος περιλαμβάνει τη Μήλο και τις κοντινές βραχονησίδες. Ο σημερινός οικισμός δημιουργήθηκε από την εγκατάλειψη του προηγούμενου, της Ζεφυρίας ή Χώρας (γι’ αυτό το λόγο και η Πλάκα δεν αποκαλείται Χώρα). Η Πλάκα έχει έντονο παραδοσιακό χρώμα, με κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, στενά πλακόστρωτα σοκάκια και μικρά παραδοσιακά μαγαζιά, εστιατόρια και καφετέριες. Η κυκλοφορία αυτοκινήτων απαγορεύεται μέσα στον οικισμό.. Επίσκεψη στο μουσείο, περιήγηση στην πρωτεύουσα . επιστροφή στο ξενοδοχείο μας .(Διαν/ση).

 

3η μέρα : ΜΗΛΟΣ-ΚΙΜΩΛΟΣ(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ)

Ελεύθερη μέρα και αναχώρηση για προαιρετική κρουαζιέρα εάν ο καιρός το επιτρέψει για το γύρο του νησιού με καραβάκι, μία μοναδική εμπειρία γιατί μόνο έτσι μπορεί κανείς να θαυμάσει τις πανέμορφες παραλίες που δεν έχουν οδικά πρόσβαση. Επίσκεψη στην Κίμωλο. Η Κίμωλος είναι νήσος του Αιγαίου. Ανήκει στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων· βρίσκεται στο νοτιοδυτικό όριο των Κυκλάδων, κοντά στη Μήλο από την οποία και χωρίζεται από το στενό Αμώνι. ο νησί έδωσε το όνομά του στο λευκό πέτρωμα, τη γνωστή από τους μαυροπίνακες κιμωλία. Μικρότεροι οικισμοί που κατοικούνται κυρίως το καλοκαίρι είναι η Ψάθη, η Γούπα, το Ρέμα, του Καρά, τα Πράσα, η Αλυκή, και η Μπονάτσα. Απέναντι από το ναό της Οδηγήτριας υπάρχει το Αρχαιολογικό Μουσείο και μέσα στο Κάστρο το Λαογραφικό Μουσείο..Παραμονή για φαγητό. Επιστροφή το απόγευμα. Διαν/ση.

 

4η μέρα : ΜΗΛΟΣ ( ΕΛΕΥΘΕΡΗ  ΜΕΡΑ ) ΧΑΝΙΑ-HΡΑΚΛΕΙΟ

Πρωινό και ελεύθερη ημέρα  για  να  την  αξιοποιήσετε  όπως  εσείς  θέλετε. Προτείνουμε ένα μπάνιο στις ωραίες παραλίες της Μήλου. Το μεσημεράκι θα συγκεντρωθούμε γύρω στη 13:00 στο λιμάνι όπου θα αναχωρήσουμε στις 14:00 για το λιμάνι των Χανίων, άφιξη στα Χανιά νωρίς το απόγευμα και αναχώρηση με το πούλμαν για το Ηράκλειο.

 

 

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 • ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 295€ ΣΕ ΑΠΛΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΟ LAGADA BEACH HOTEL ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ

————————————————————————–

 

 • ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 320€ ΜΕ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟ LAGADA BEACH HOTEL ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ

————————————————————————–

 • ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ DELUXE ΔΙΚΛΙΝΟ 340€ ΣΤΟ LAGADA BEACH HOTEL ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ

————————————————————————–

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 

 • Πούλμαν Χανιά-Ηράκλειο
 • Τα εισιτήρια του πλοίου ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΜΗΛΟΣ – ΧΑΝΙΑ σε οικονομική θέση με τις ΜΙΝΩΪΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.
 • 3 διαν/σεις σε κεντρικό ξενοδοχείο με πρωινό πάνω στη θάλασσα στον Αδάμαντα.
 • Πούλμαν για την ολοήμερη εκδρομή σας.
 • Ξεναγός.
 • Συνοδός του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

 

 • ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΑΣ.
 • ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

 

 

Ώρα  αναχώρηση  από  Ηράκλειο 10:00 

Ώρα  αναχώρησης  από  Μήλο      14:00

 

Λεπτομέρειες

 • Αναχώρηση : 26 August, 2021
 • Επιστροφή : 29 August, 2021
 • Διάρκεια : 4 Μέρες, 3 Νύχτες
 • Τιμή : €295
 • Τοποθεσία : Μήλος, Ελλάδα

Χρειάζεστε Βοήθεια?

2810288413

info@vaitravel.gr

SHARE

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Χάνδακος 10 Ηράκλειο Κρήτης

+30 2810 – 288 514

info@vaitravel.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έκδοση αεροπορικών/ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, Ναυλώσεις αεροσκαφών, Γενικές εκδρομές, Φοιτητικές εκδρομές, Σχολικές εκδρομές, Εκδρομές συλλόγων & Θρησκευτικός τουρισμός.

Newsletter

Error occured while retrieving the facebook feed