d ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ – Vai Travel

Booking for : ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Πληροφορίες

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 18/06/2021

 

1η μέρα 18/06/2021 ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο των MINOANLINES, για ξακουστόνησί των Κυκλάδων την Σαντορίνη. Μεταφορά στο ξενοδοχείοτακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος γιαξεκούραση και  μπάνιο. Το απόγευμα μεταφορά στηνγραφική Οία όπου και θα θαυμάσουμε το το υπέροχοηλιοβασίλεμα. Ένα κάτασπροχωριό σε ιδανικήτοποθεσία που προσφέρεικαταπληκτικήθεά με το νησάκι του ηφαιστείουαπέναντι στον κόλπο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση

 

2η μέρα 19/06/2021 ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΑΡΑΡΙΑ- ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ – ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΗ – ΦΗΡΑ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση στις 09:00 από το ξενοδοχείο όπου θα επισκεφτούμε την Κόκκινη Παραλία με κύρια χαρακτηριστικά της είναι το κόκκινο και το μαύρο χρώμα των βράχων που περιβάλλει την παραλία (αποτέλεσμα του ηφαιστείου), τα σκούρα μπλε κρυστάλλινα νερά, οι υποβρύχιες θερμές πηγές και η κόκκινη άμμος που εναλλάσσεται με μαύρα βότσαλα. Στη συνέχεια θα πάμε στην Μαύρη Παραλία ή Καμάρι, το Καμάρι διαθέτει μια μεγάλη παραλία γεμάτη μαύρη άμμο και βότσαλα και είναι το αποτέλεσμα πολλών ετών ηφαιστειακής δραστηριότητας. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό. Μετά θα μεταφερθούμε στο ψηλότερο σημείο του νησιού βρίσκεται το Μοναστήρι του προφήτη Ηλία ένα πολύ όμορφο σημείο που μπορείς από εκεί να δεις όλο το νησί και όπουφυλάσσονταιιεράκειμήλια και άμφιακαθώς και μια συλλογή από αντικείμενακαθημερινήςχρήσης που μας δίνουν μια πλήρηεικόνα του τρόπουζωής στα χωριά τα παλιάχρόνια. Στην συνέχεια θα πάμε στο Ακρωτήρι για να θαυμάσουμε μια ολόκληρηπολιτεία που έφεραν στο φως οι ανασκαφές του καθηγητήΜαρινάτου . Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το απόγευμα αναχώρηση από το ξενοδοχείο να γνωρίσουμε την πρωτεύουσα του νησιού τα κατάλευκα Φηρα που σκαρφάλωναν στην κορυφή του βουνούδεσπόζουν της γύρωπεριοχής. Θα περπατήσουμεμέσα στα γραφικάδρομάκια και θα απολαύσουμε μια μοναδικήθέα της Καλντέρας και των νησιών του κόλπου. Θα περπατήσουμε τα γραφικάδρομάκια για να θαυμάσουμε τα αναπαλαιωμένααρχοντικά όπως το μέγαρο του Γκυζη αλλά και πολλέςορθόδοξες και καθολικέςεκκλησίες.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

 

3η μέρα 20/06/2021 ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ

Μετά το πρωινό,προαιρετικήεκδρομή στο Ηφαίστειο. Θα επιβιβαστούμε από το λιμάνι του Αθηνιου απ’ όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για το νησάκι που βρίσκεται ο κρατήρας του ενεργούΗφαιστείου της Σαντορίνης. Θα περπατήσουμε την δύσκοληδιαδρομή και θα αισθανθούμε την ανάσα του Ηφαιστείου. Στη συνέχειαπλέουμε στα Ζεστάνεράόπου θα κάνουμε ένα χαλαρωτικόμπάνιο. Προαιρετικήπαράταση της κρουαζιέραςέως την Θηρασιάόπου η στάση στο μικρό ψαροχωρι για μπάνιο και γεύμα. Επίσηςμπορούμε να ανέβουμε στο παραδοσιακόχωριόΜανωλάς ,ε τα γαϊδουράκια. Το απόγευμαεπιστρέφουμεπλέονταςκάτω από την ΟΙΑ και κατά μήκος της βραχώδηςακτής . Επιστροφή στο ξενοδοχείο, χρόνοςελεύθεροςΔιανυκτέρευση

 

 

4η μέρα 21/06/2021 ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος. Μεταφορά  στο  λιμάνι  της  Σαντορίνης επιβίβαση  στο  πλοίο των ΜΙΝΟΑΝ LINESκαι αναχώρησηώρα17:00 για Ηράκλειο, για  το  λιμάνι  του  Ηρακλείουάφιξη 18¨50.

 

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:

 • AMARYLLIS HOTEL SANTORINI

Περίσσα, Θήρα 847 032286 081682

ΤΙΜΉ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 245€ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΤΑΜΙΟ

                                      237€ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

 • NEW Haroula

Fira, Θήρα 847 002286 024226

 

ΤΙΜΉ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 274€ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΤΑΜΙΟ

                                     268€ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

 

 

Περιλαμβάνονται:

 • 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό
 • Πούλμαν για τις μεταφορές – εκδρομές – περιηγήσεις και ξεναγήσεις σας, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Συνοδός αρχηγός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια Αστικής  ευθύνης.
 • Φ.Π.Α

 

ΔΕΝ Περιλαμβάνονται:

 • ΕΙΣΟΔΟ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΞΟΔΑ, ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ , ΓΕΥΜΑΤΑ

 

Σημείωση:

 Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί για καλύτερη έκβαση της εκδρομής.

 

 

 

Λεπτομέρειες

 • Αναχώρηση : 18 June, 2021
 • Επιστροφή : 21 June, 2021
 • Διάρκεια : 4 Μέρες, 3 Νύχτες
 • Τιμή :
 • Τοποθεσία : Σαντορίνη, Ελλάδα

Χρειάζεστε Βοήθεια?

2810288413

info@vaitravel.gr

SHARE

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Χάνδακος 10 Ηράκλειο Κρήτης

+30 2810 – 288 514

info@vaitravel.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έκδοση αεροπορικών/ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, Ναυλώσεις αεροσκαφών, Γενικές εκδρομές, Φοιτητικές εκδρομές, Σχολικές εκδρομές, Εκδρομές συλλόγων & Θρησκευτικός τουρισμός.

Newsletter

Error occured while retrieving the facebook feed