d ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – Vai Travel

Booking for : ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Πληροφορίες

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ
Μόναχο, Βίρτσμπουργκ, Ρότενμπουργκομπ ντερ Τάουμπερ, Νυρεμβέργη, Ερφούρτη,
Δρέσδη, Βερολίνο, Αμβούργο, Λιούμπεκ, Σβέριν.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:20/11/19 – 28/11/19

1η μέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ- ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΒΙΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΡΟΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ ΟΜΠ ΝΤΕΡΤΑΟΥΜΠΕΡ – ΜΟΝΑΧΟ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Καζαντζάκης και πτήση μέσω Αθηνών για τη Φρανκφούρτη. Άφιξη επιβίβαση στοπούλμαν και αναχώρηση για το μεσαιωνικό Βίρτσμπουργκ, πρωτεύουσατης Κάτω Φρανκονίας (Βαυαρία). Περιήγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης.Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το γραφικό Ρότενμπουργκομπ ντερ Τάουμπερ, μία από τις παλαιότερες και πιογραφικές πόλεις στον Ρομαντικό Δρόμο της Νότιας Γερμανίας. Χρόνος ελεύθερος. Άφιξη αργά το απόγευμα στο Μόναχο, μεταφορά καιτακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα ΜΟΝΑΧΟ
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Η γνωριμία μας με την πόλη του Μονάχου θα αρχίσει από τοΟλυμπιακό χωριό, θα θαυμάσουμε τις όμορφες πλατείες και τα γοτθικάμνημεία. Θα περιηγηθούμε στη γοητευτική Μαρίενπλατς με το υπέροχο νεογοτθικόΔημαρχείο, , την μποέμικη συνοικία του Σβάμπινκαι το Γερμανικό Μουσείο. Επιστροφή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο .Το απόγευμα ελεύθερο για προσωπικές περιηγήσεις . Διανυκτέρευση.

3η μέρα ΜΟΝΑΧΟ – ΚΑΣΤΡΟ ΝΟΙΣΒΑΝΣΤΑΙΝ – ΓΚΑΡΜΙΣ ΠΑΡΤΕΝΚΙΡΧΕΝ
Πρωινό και επιβίβαση στο πούλμαν για την σημερινή μας εξόρμηση . Σήμερα θα επισκεφθούμε το Παλάτι Κάστρο Νοϊσβάνσταϊν του19ου αιώνα που βρίσκεται πάνω σε λόφο του χωριού Σβάνγκαου.Αποτέλεσε πηγή έμπνευσης της Ντίσνεϊ για τοΚάστρου της Ωραίας Κοιμωμένης. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε στο δίδυμο ΓκάρμιςΠαρτενκίρχεν γνωστά χιονοδρομικά κέντρα. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας.

4η μέρα: ΜΟΝΑΧΟ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΕΡΦΟΥΡΤΗ
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για την Νυρεμβέργη την πόλη που συνέδεσε το όνομά της με τη νεότερη ιστορία της Γερμανίας, αφού σε αυτήν γίνονταν τα συνέδρια του Ναζιστικού Κόμματος, καιπραγματοποιήθηκε η διάσημη δίκη για τα ναζιστικά εγκλήματα πολέμου. Στην περιήγηση της πόλης θα δούμε το ιστορικό της κέντρο με τις νεογοτθικές εκκλησίες και τα μεσαιωνικάκτήρια, τις γραφικές πλατείες και τα σιντριβάνια και θα επισκεφθούμε το κτήριο στο οποίοέγινε η περίφημη «Δίκη της Νυρεμβέργης». Συνέχεια της διαδρομής μας για την Ερφούρτη,πρωτεύουσα του ομόσπονδου κρατιδίου της Θουριγγίας, χτισμένη στις όχθες του ποταμούΓκέρα. Με 142 γέφυρες, 25 ενοριακές εκκλησίες, 15 μοναστήρια και εκκλησιαστικάιδρύματα και 10 παρεκκλήσια, στην πόλη που είναι γνωστή και ως «Ρώμη της Θουριγγίας»,ιδρύθηκε ένα από τα παλαιότερα πανεπιστήμια της Ευρώπης (1392) στο οποίο φοίτησε καιο Μαρτίνος Λούθηρος. Στην πανοραμική περιήγηση θα επισκεφθούμε τον λόφο Ντόμπεργκ, όπου δεσπόζουν ο Καθεδρικός Ναός της Παναγίας με μία από τις μεγαλύτερες καμπάνες του κόσμου και η εκκλησία του Αγίου Σεβερίου, τη διάσημη μεσαιωνική γέφυραΚρέμερμπρικε (1325) και τον λόφο Πέτερσμπεργκ, όπου βρίσκεται ένα από τα πιο παλιά κάστρα της Ευρώπης. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5ημέρα: ΕΡΦΟΥΡΤΗ – ΔΡΕΣΔΗ – ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τη γοητευτική πρωτεύουσα της Σαξονίας, τη
Δρέσδη,, είναι χτισμένη στις όχθες του ποταμού Έλβα. Η πόλη καταστράφηκε ολοσχερώς από τους βομβαρδισμούς των συμμαχικών αεροσκαφών κατά τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο, άφησε όμως πίσω της τα φαντάσματα του παρελθόντος και αναγεννήθηκε, έχοντας αποκτήσει ξανά την παλιά της αίγλη και τα στοιχεία εκείνα που της έδωσαν το προσωνύμιο “Φλωρεντία του Έλβα”. Περιήγηση στα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων την Όπερα Σέμπερ, τον Καθεδρικό Ναό, το Δημαρχείο, το αναγεννησιακό παλάτι, τα ανάκτορα Τζβίνγκερ, τα τερραίν κονταρομαχιών, τον μπαρουτόπυργο, τη βεράντα Καναλέτο, την Ακαδημία Εικαστικών, τα κελάρια των Βεττίνω .Αργά το απόγευμα άφιξη στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, το Βερολίνο, στις όχθες του ποταμού Σπρέε. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΡΓΑΜΟΥ ( ξενάγηση πόλης)
Μετά το πρόγευμα θα ξεκινήσουμ για την ξενάγηση της πόλης με πρώτη επίσκεψη στο Μουσείο της Περγάμου, που βρίσκεται στο Νησί των Μουσείων. Άνοιξε το 1930 και πήρε το όνομά του από τον βωμό της αρχαίας Περγάμου της Μικράς Ασίας, ένα θεόρατο μνημείο που φιλοξενείται εκεί. Ακολουθεί η πανοραμική ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων το Κοινοβούλιο με τον γυάλινο θόλο, την περίφημη Πύλη του Βρανδεμβούργου, το “Κόκκινο Δημαρχείο”, την Κολόνα της Νίκης, τα απομεινάρια του τείχους του Βερολίνου, τη φωλιά της Γκεστάπο, το γνωστό CheckpointCharlie, την πλατεία Ζαντάρμεν με την ελληνική πρεσβεία, την περιοχή των διπλωματικών αποστολών, το Φόρουμ που περικλείει το απαύγασμα της νεωτεριστικής αντιφατικότητας, αφού εκεί ορθώνονται από τη Φιλαρμονική και την Πινακοθήκη ως τους ουρανοξύστες-στρατηγεία πολυεθνικών κλπ. Επιστροφή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο και απόγευμαελεύθερο. Διανυκτέρευση.

7η μέρα: ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΣΒΕΡΙΝ – ΛΟΥΜΠΕΚ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το Σβερίν πόλη μοναδική που θα μας συναρπάσει. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το πανέμορφο – επιβλητικό κάστρο της από τα πιο εντυπωσιακά της Ευρώπης , το Καθεδρικό Ναό και την ανοιχτή υπαίθρια αγορά, αλλά και τη μαγευτική λίμνη της. Επόμενος προορισμός μας το Λούμπεκ που μοιάζει μεεικονογράφηση ενός παραμυθιού . Είναι μια πανάρχαια πόλη και ένα από τασημαντικότερα λιμάνια της Γερμανίας. Ολόκληρη η πόλη έχει ανακηρυχτεί από την Ουνέσκομνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Η παραμυθένια αυτή πόλη με τις γοτθικές και ρομανικές εκκλησίες , όπως αυτή του Αγίου Πέτρου, του ΑγίουΛαυρεντίου , της Αγίας Αικατερίνης με τα εκπληκτικά κτίρια όπως αυτό του Δημαρχείου Αργά το απόγευμα άφιξη στο Αμβούργο, μεταφορά και τακτοποίηση στο
ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

8η μέρα: ΑΜΒΟΥΡΓΟ
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Το Αμβούργο είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη σε έκταση και
πληθυσμό μετά το Βερολίνο και ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ευρώπης. Θαπεριηγηθούμε στη συνοικία του λιμανιού Σαιντ Πάουλι στη ψαραγορά και τις αποβάθρεςτου λιμανιού και θα καταλήξουμε στο κέντρο της παλιάς πόλης με την εκκλησία τουΑγ.Μιχαήλ όπου θα δούμε το Χρηματιστήριο και το παλιό Δημαρχείο. Θα γνωρίσουμε τοιστορικό του κέντρο με το σιδηροδρομικό σταθμό , το θέατρο και το κεντρικό πεζόδρομοπου είναι ένας από τους μεγαλύτερους της Γερμανίας. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

9η μέρα: ΑΜΒΟΥΡΓΟ –ΑΘΗΝΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Πρωινό. Χρόνος ελεύθερος ως την ώρα που θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για τη
πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 1290€
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 320€

Περιλαμβάνονται:
• Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με τη Ηράκλειο- Αθήνα – Φρανκφούρτη & Αμβούργο- Αθήνα-Ηράκλειο με την Aegean Airlines.
• Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και
• μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
• Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*
• Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
• Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα
• της εκδρομής.
• Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.
• Τοπικός ξεναγός στο Βερολίνο.
• Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
• ΦΠΑ
• Μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά
• Μια βαλίτσα μέχρι 23 κιλά

Δεν περιλαμβάνονται:
• Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 170€
• Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
• Είσοδος στο Κάστρο Νοϊσβάνσταϊν
• Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
• CheckPoint (25€)
• Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων.

ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ AEGEAN AIRLINES:

• A3 7301 20NOV ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΘΗΝΑ 0625 0715
• A3 830 20NOV ΑΘΗΝΑ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ 0825 1025

• A3 827 28NOV ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΑΘΗΝΑ 1635 2045
• A37328 28NOV ΑΘΗΝΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2220 2310

Ξενοδοχεία:

• Μοναχό : HOLIDAY INN CITY CENTER 4*

•Ερφούρτη : RADISSON BLUE ERFURT 4*

• Βερολίνο : BERLIN BERLIN 4*

• Αμβούργο: HYPERION HOTEL 4*

Λεπτομέρειες

  • Αναχώρηση : 20 November, 2019
  • Επιστροφή : 28 November, 2019
  • Διάρκεια : 9 Μέρες, 8 Νύχτες
  • Τιμή : €1290
  • Τοποθεσία : Γερμανία

Χρειάζεστε Βοήθεια?

Για ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ η οποιαδήποτε περαιτέρω ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ για το ταξίδι μη διστάσετε να μας καλέσετε η να μας στείλετε email!

2810288413

info@vaitravel.gr

SHARE

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Χάνδακος 10 Ηράκλειο Κρήτης

+30 2810 – 288 514

info@vaitravel.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έκδοση αεροπορικών/ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, Ναυλώσεις αεροσκαφών, Γενικές εκδρομές, Φοιτητικές εκδρομές, Σχολικές εκδρομές, Εκδρομές συλλόγων & Θρησκευτικός τουρισμός.

Newsletter

Error occured while retrieving the facebook feed