d ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – Vai Travel

Booking for : ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Πληροφορίες

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΠΑΤΡΑ- ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΠΥΛΟ-ΜΕΘΩΝΗ-ΣΠΑΡΤΗ-ΜΥΣΤΡΑΣ-ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 04/08/2021

1η μέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Συγκέντρωση στο Λιμάνι Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο , τακτοποίηση στις Καμπίνες.  Διανυκτέρευση εν πλω.


2η μέρα: ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΔΙΑΚΟΠΤΟ-ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΠΑΤΡΑ

Άφιξη   το  πρωί  στο  λιμάνι  του  Πειραιά   και  αναχώρηση  για  ΔΙΑΚΟΠΤΟ  με  ενδιάμεση  στάση. Με  τον  γραφικό  οδοντωτό,  μέσα  από  μια  πανέμορφη  διαδρομή  από  το  φαράγγι  του  Βουραικού,   θα  φθάσουμε   στα  Καλάβρυτα,   για  να  συνεχίσουμε  με  το  πούλμαν  για  το  ιστορικό  ΜΕΓΑ   ΣΠΗΛΑΙΟ,  το  οποίο   και  θα   επισκεφθούμε. Λίγο  αργότερα  θα  περπατήσουμε  και  θα  γνωρίσουμε  την  πόλη  των  ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ  και  θα  γευματίσουμε  προαιρετικά.  Αργά   το  απόγευμα   θα  φθάσουμε   και  θα  τακτοποιηθούμε  στο  ξενοδοχείο  μας στην  πόλη  της  ΠΑΤΡΑΣ. Διαν/ση.

 

3η μέρα: ΠΑΤΡΑ – ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ – ΠΥΛΟΣ-ΜΕΘΩΝΗ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Αρχαία Ολυμπία, υπήρξε το πιο δοξασμένο ιερό της αρχαίας Ελλάδας αφιερωμένο στον Δία, πατέρα των θεών και των ανθρώπων. Ήταν ο τόπος διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων οι οποίοι τελούνταν στο πλαίσιο των Ολυμπίων, της πιο σημαντικής εορτής των Ελλήνων κατά το μεγαλύτερο διάστημα της αρχαιότητας. Αντίστοιχες γιορτές ήταν τα Πύθια που διοργανώνονταν προς τιμήν του Απόλλωνος στους Δελφούς, τα Ίσθμια προς τιμήν του Ποσειδώνος στον Ισθμό της Κορίνθου και τα Νέμεα, επίσης προς τιμήν του Διός στο ιερό του στη Νεμέα. για να επισκεφθούμε την Πύλο. Μία γραφική παραθαλάσσια πόλη, που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα του νομού Μεσσηνίας. Αμφιθεατρικά χτισμένη στο νότιο άνοιγμα του όρμου του Ναβαρίνου, όπου έγινε και η ιστορική ναυμαχία. Στην συνέχεια βλέπουμε την Μεθώνη, μία πανέμορφη γραφική κωμόπολη στο νοτιοδυτικότερο άκρο της Πελοποννήσου και του νομού Μεσσηνίας, στην οποία δεσπόζει το μεσαιωνικό κάστρο, με τα ψηλά τείχη και το Μπούρτζι, το οποίο είναι χτισμένο στην άκρη της χερσονήσου. Σχετική παραμονή και αναχωρούμε για την Καλαμάτα. Άφιξη και πρώτη γνωριμία με την πόλη και αμέσως μετά μεταφορά και τακτοποίηση στο  ξενοδοχείο  μας .Χρόνος  ελεύθερος,  διαν/ση.

 

 

 

 

 

 

 

 

4ηΜΕΡΑ:ΚΑΛΑΜΑΤΑ- ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ –ΣΠΑΡΤΗ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε για να επισκεφτούμε τα Σπήλαια Δυρού, στις όμορφες ακτές της Μεσσηνιακής Μάνης μέχρι την ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ. Ένα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό που βρίσκεται στη ΜΑΝΗ, σε ένα τοπίο γεμάτο αντιθέσεις, από κρυστάλλινα γαλάζια νερά, μεγαλόπρεπα κυπαρίσσια, άγριους ελαιώνες, καταπράσινες πλαγιές, και απόμακρα χιονισμένα βουνά, που κάνει την Καρδαμύλη ένα από τα ομορφότερα χωριά που αγναντεύουν τις ήρεμες θάλασσες και τα θαυμάσια ηλιοβασιλέματα του Μεσσηνιακού κόλπου.. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Σπάρτη. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος διανυκτέρευση.

 

5η μέρα :ΣΠΑΡΤΗ-ΜΥΣΤΡΑΣ-ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΣΠΑΡΤΗ

Πρωινό και αναχώρηση για τον Μυστρά ήταν Βυζαντινή πολιτεία της Πελοποννήσου και απέχει έξι χιλιόμετρα ΒΔ της Σπάρτης. Σήμερα είναι ερειπωμένος, αν και έχουν αναστηλωθεί ορισμένα κτίσματα, όπως τα παλάτια, και αποτελεί πολύτιμη πηγή για τη γνώση της ιστορίας, της τέχνης και του πολιτισμού των δύο τελευταίων αιώνων του Βυζαντίου. Η ιστορία “της νεκρής πολιτείας” σήμερα του Μυστρά αρχίζει από τα μέσα του 13ου αιώνα, όταν συμπληρώθηκε η κατάκτηση της Πελοποννήσου από τους Φράγκους. Το 1249 ο Γουλιέλμος Β’ Βιλλαρδουίνος έκτισε το κάστρο του στην ανατολική πλευρά του Ταϋγέτου, στην κορυφή ενός υψώματος με απότομη και κωνοειδή μορφή, που λεγόταν Μυστράς ή Μυζυθράς λόγω του σχήματός του ή εκ του ονόματος του παλαιότερου ιδιοκτήτη που λεγόταν Μυζηθράς.  σχετικη παραμονη και  στη  συνέχεια  αναχώρηση  για  την  υπεροχη  Μονεμβασια  Η Μονεμβάσια, ή Μονεμβασία, ή Μονεμβασιά, ή Μονοβάσια, γνωστή στουςΦράγκους ως Μαλβαζία, είναι μια μικρή ιστορική πόλη της ανατολικής Πελοποννήσου, της επαρχίας Επιδαύρου Λιμηράς, στο Νομό Λακωνίας. Ο ποιητής Γιάννης Ρίτσος καταγόταν από τη Μονεμβασιά, όπου και βρίσκεται σήμερα ο τάφος του.   Ελεύθερος χρόνος επιστροφή στην Σπάρτη  δ/ση.

 

6η μέρα :ΣΠΑΡΤΗ-ΝΑΥΠΛΙΟ- ΕΠΙΔΑΥΡΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

αναχώρηση για  Ναύπλιο επίσκεψη στην  παλαιά  πόλη , το  πάρκο  με  το  άγαλμα  του  Κολοκοτρώνη , το  λιοντάρι στην  συνοικία  Πρόνια την παλιά  πόλη , χρόνος ελεύθερος. Επόμενος σταθμός η Αρχαία Επίδαυρος όπου θα ακολουθήσει ξενάγηση. Εν συνεχεία θα αναχωρήσουμε για το λιμάνι του Πειραιά , τακτοποίηση στις καμπίνες. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

7η μέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Άφιξη στο Λιμάνι του Ηρακλείου

 

 

 

 

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ : 355€

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εισιτήρια Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες με τις Μινωικές Γραμμές.
 • Εκδρομές περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο My Way hotel 4* με πρωινό σε μπουφέ στην Πάτρα.
 • 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Rex 4* με πρωινό σε μπουφέ στην Καλαμάτα.
 • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Menelaion 3* (πολύ καλό) με πρωινό σε μπουφέ στην Σπάρτη.
 • Ξεναγός στην Αρχαία Ολυμπία.
 • Ξεναγός στην Αρχαία Επίδαυρο
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

 

 

ΔΕΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 

 • Οι φόροι διαμονής των ξενοδοχείων.

 

 • Είσοδοι σε  Μουσεία,  αρχαιολογικούς  χώρους.

 

Δωρεάν είσοδοι παιδιά έως 18 και φοιτητές δωρεάν, τρίτεκνοι-πολύτεκνοι-αμέα- άνω των 70% αναπηρία-κάτοχοι κάρτα ανεργίας-κάρτα πολιτισμού-κάρτα εκπαιδευτικών είναι δωρεάν έχοντας μαζί τους τα αντίστοιχα αποδεικτικά έγγραφα σε ισχύ

 

 

**Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί για την καλύτερη έκβαση της εκδρομής μας.

 

***ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ΤΕΣΤ 72 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ή RAPID TEST Ή SELF TEST 24 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ 14 MEΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 2η ΔΟΣΗ.

 

Λεπτομέρειες

 • Διάρκεια : 5 Μέρες, 4 Νύχτες
 • Τιμή : €355
 • Τοποθεσία : Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ελλάδα

Χρειάζεστε Βοήθεια?

2810288413

info@vaitravel.gr

SHARE

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Χάνδακος 10 Ηράκλειο Κρήτης

+30 2810 – 288 514

info@vaitravel.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έκδοση αεροπορικών/ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, Ναυλώσεις αεροσκαφών, Γενικές εκδρομές, Φοιτητικές εκδρομές, Σχολικές εκδρομές, Εκδρομές συλλόγων & Θρησκευτικός τουρισμός.

Newsletter

Error occured while retrieving the facebook feed