d ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟ- ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ-ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ -ΠΑΤΡΑ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – Vai Travel

Booking for : ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟ- ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ-ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ -ΠΑΤΡΑ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟ- ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ-ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ -ΠΑΤΡΑ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Πληροφορίες

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ-ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ -ΠΑΤΡΑ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 05/11/19 –  11/11/19

1η μέρα 05/11/19: ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Συγκέντρωση στο Λιμάνι Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο , τακτοποίηση στις Καμπίνες.  Διανυκτέρευση εν πλω.

 

2η  μέρα 06/11/19: ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ-ΝΑΥΠΛΙΟ

Άφιξη στον Πειραιά και αναχώρηση για Ορεινή Αρκαδία. Πρώτη μας στάση στο Χρυσοβίτσι. Επίσκεψη στο Μουσείο Δασικής Ιστορίας. Συνεχίζουμε για το Λιμποβίσι και το σπίτι του Γέρου του Μοριά, που σήμερα λειτουργεί ως μουσείο. Θα γνωρίσουμε την Ελάτη και θα γευματίσουμε στη Βυτίνα. Επομενος σταθμος επισκεψη στη Μονή Αγίου Νικολάου Βαρσών. Έπειτα θα μεταβούμε στο Σπήλαιο Κάψια. Επόμενος σταθμός μας το Λεβίδι. το απόγευμα αναχώρηση για Ναύπλιο.. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση και  χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη, διανυκτέρευση.

 

3η μέρα 07/11/19: ΝΑΥΠΛΙΟ-ΣΠΕΤΣΕΣ-ΝΑΥΠΛΙΟ

Πρωινό και αναχώρηση περιήγηση της πόλης, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το Παλαμήδι, ξακουστό κάστρο που στεφανώνει την  πόλη του Ναυπλίου, την Ακροναυπλία , χτισμένη στα πόδια του Παλαμηδιού. Στην συνέχεια αναχώρηση με το Καραβάκι για τις Σπέτσες . Οι Σπέτσες (Καθαρεύουσα Σπέτσαι), είναι ένα ιστορικό νησί κοντά στην Αργολική χερσόνησο, δεξιά της εισόδου του Αργολικού κόλπου. Το νησί πήρε το σημερινό του όνομα από τους Ενετούς αφού το ονόμασαν Ίζόλα ντι Σπέτζιαπου σημαίνει Νησί των Αρωμάτων λόγω των πολλών λουλουδιών που υπήρχαν. Βρίσκεται σε απόσταση 1,5 μιλίου από την Ερμιονίδα και 50 μιλίων από τον Πειραιά. Από το Πόρτο Χέλι αναχωρούν καθημερινά ιπτάμενα δελφίνια και πλοιάρια για τις Σπέτσες. Το νησιωτικό σύμπλεγμα των Σπετσών απαρτίζουν τέσσερις ακόμη νησίδες: η Σπετσοπούλα, ο Άγιος Ιωάννης, το Μικρό Μπούρμπουλο και το Πετροκάραβο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα 08/11/19: ΝΑΥΠΛΙΟ-ΔΑΣΟΣ ΣΤΡΟΦΥΛΙΑΣ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ-ΠΑΤΡΑ

Πρωινό  και  μια  πολύ  όμορφη  μέρα  ξεκινά. Πρώτος  σταθμός  το  Κέντρο Πληροφόρησης Δάσους Στροφυλιάς – Λιμνοθάλασσας Κοτυχίου, το οποίο βρίσκεται στο Λάππα Αχαΐας, 4 χλμ περίπου από τον πυρήνα (Ζώνη Α’/ Περιοχή Προστασίας της Φύσης) του Εθνικού Πάρκου. Το Κέντρο Πληροφόρησης στεγάζεται σε οίκημα των αρχών του 20ου αιώνα, τμήμα των εγκαταστάσεων του Βασιλικού Κτήματος Μανωλάδος το οποίο έχει χαρακτηριστεί «Έργο Τέχνης».  Εδώ  θα  ενημερωθούμε για τα οικολογικά στοιχεία της περιοχής   και  την  ανάγκη προστασίας και διαφύλαξης του φυσικού πλούτου του Εθνικού Πάρκου. Αμέσως  μετά  ( καιρού  επιτρέποντος –εφόσον υπάρξει διαθέσιμο ραντεβού με ξεναγό του δάσους) θα  περπατήσουμε  στο  όμορφο  ΔΑΣΟΣ  ΤΗΣ  ΣΤΡΟΦΥΛΙΑΣ  και  ακόμη  θα  έχουμε  τη  δυνατότητα   να  παρατηρήσουμε  τα  οικοσυστήματα   της  λιμνοθάλασσας  Προκοπίου –  Κοτυχίου. Επόμενος  σταθμός  η  ΑΡΧΑΙΑ  ΟΛΥΜΠΙΑ,  όπου  θα  έχουμε  τη  δυνατότητα  επίσκεψης  του  Μουσείου  και   του  αρχαιολογικού   χώρου. Στην συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο  ξενοδοχείο  μας  στην  ΠΑΤΡΑ. Χρόνος  ελεύθερος,  διαν/ση.

 

5η μέρα 09/11/19: ΠΑΤΡΑ-ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-ΠΑΤΡΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τα γραφικά και καταπράσινα τοπία της ορεινής Ναυπακτίας. Στη διαδρομή μας θα συναντήσουμε και θα έχουμε στάση στην ΕΛΑΤΟΥ, ενώ στην ΑΝΩ ΧΩΡΑ, θα έχουμε χρόνο για περιπάτους Στην συνέχεια επίσκεψη στην πόλη της Ναυπάκτου και επιστροφή στο στην Πάτρα, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση

 

6η μέρα 10/11/19: ΠΑΤΡΑ-ΔΙΑΚΟΦΤΟ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ – ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Πρωινό και αναχώρηση για το Διακοπτό από όπου θα επιβιβαστούμε στον οδοντωτό ( προαιρετικά ) και διασχίζοντας την μοναδική διαδρομή μέσα από το φαράγγι του Βουραϊκού φθάνουμε στα Καλάβρυτα. Γνωριμία με την πόλη, ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια επίσκεψη στο Μ. Σπήλαιο και την Α. Λαύρα. Στη συνέχεια αναχώρηση για Πειραιά. Άφιξη, τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση για Ηράκλειο.

 

7η μέρα 11/11/19: ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Άφιξη στο Λιμάνι του Ηρακλείου

 

 

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ : 350€

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εισιτήρια Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες με τις Μινωικές Γραμμές.
 • Εκδρομές περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Αmalia hotel 4* στo Ναύπλιο με πρωινό.
 • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Patra Palace 4* στην Πάτρα με πρωινό.
 • Ξεναγός στην Αρχαία Ολυμπία.
 • Γέφυρα Ριο-Αντίρριο.
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

 

 

 

 

 

 

ΔΕΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Οι φόροι διαμονής των ξενοδοχείων.
 • Είσοδος στην Αρχαία Ολυμπία 12€ , άνω των 65 ετών 6€ ,

(παιδιά έως 18 και φοιτητές δωρεάν, τρίτεκνοι-πολύτεκνοι-αμέα- άνω των 70% αναπηρία-κάτοχοι κάρτα ανεργίας-κάρτα πολιτισμού-κάρτα εκπαιδευτικών είναι δωρεάν έχοντας μαζί τους τα αντίστοιχα αποδεικτικά έγγραφα )

 • Είσοδοι σε  Μουσεία,  αρχαιολογικούς  χώρους.
 • Τρενάκι οδοντωτού 7,10€ ο ενήλικας & 4,10€ τα παιδιά.

 

***ΕΑΝ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ ΕΙΝΑΙ +45€ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ

 

**Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί για την καλύτερη έκβαση της εκδρομής μας.

 

 

Λεπτομέρειες

 • Αναχώρηση : 05 November, 2019
 • Διάρκεια : 5 Days, 4 Nights
 • Τιμή : €350
 • Τοποθεσία : Ναύπλιο, Ελλάδα

Χρειάζεστε Βοήθεια?

Για ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ η οποιαδήποτε περαιτέρω ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ για το ταξίδι μη διστάσετε να μας καλέσετε η να μας στείλετε email!

2810288413

info@vaitravel.gr

SHARE

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Χάνδακος 10 Ηράκλειο Κρήτης

+30 2810 – 288 514

info@vaitravel.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έκδοση αεροπορικών/ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, Ναυλώσεις αεροσκαφών, Γενικές εκδρομές, Φοιτητικές εκδρομές, Σχολικές εκδρομές, Εκδρομές συλλόγων & Θρησκευτικός τουρισμός.

Newsletter

Error occured while retrieving the facebook feed