d ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΜΠΡΑΣΟΒ-ΣΙΝΑΙΑ-ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΟΡΗ ΜΕ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΤΗΣ AEGEAN AIRLINES ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ AΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!! – Vai Travel

Booking for : ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΜΠΡΑΣΟΒ-ΣΙΝΑΙΑ-ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΟΡΗ ΜΕ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΤΗΣ AEGEAN AIRLINES ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ AΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!!

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΜΠΡΑΣΟΒ-ΣΙΝΑΙΑ-ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΟΡΗ ΜΕ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΤΗΣ AEGEAN AIRLINES ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ AΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!!

Πληροφορίες

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

ΜΠΡΑΣΟΒ-ΣΙΝΑΙΑ-ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΟΡΗ

ΜΕ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΤΗΣ AEGEAN AIRLINES

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ AΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!!

5 ΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 17/04/20-21/04/20

 

1η ΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και αναχώρηση για το Βουκουρέστι. Άφιξη στο Βουκουρέστι το μικρό Παρίσι της ανατολής, πόλη των αντιθέσεων με καταπληκτική αρχιτεκτονική, γεμάτο ιστορία με μια μοντέρνα ταυτότητα. Αναχωρούμε από το αεροδρόμιο για έναν πανοραμικό γύρο πόλης και θα επισκεφθούμε τα ακόλουθα αξιοθέατα Αψίδα του θριάμβου ( ArcdeTriumf), πλατεία Νίκης (Victoriei), Eθνικό μουσείο GeorgeEnescu (μεγάλος Ρουμάνος μουσουργός), το Μέγαρο Μουσικής Ateneum, το βασιλικό παλάτι, την πλατεία της επαναστάσεως ( piatarevolutiei), την πλατεία των Ηνωμένων Εθνών, και την πλατεία της Ενώσεως (Unirii). Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε να επισκεφθούμε το Ανοιξιάτικο παλάτι (PalatulPrimaverii) που ήταν η κατοικία του Τσαουσέσκου. Στην συνέχεια θα πάμε στο ξενοδοχείο να κάνουμε c/in. Απόγευμα ελεύθερο.

 

2η ΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ : ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Μετά το πρωινό θα συνεχίσουμε τον γύρο πόλης με την επίσκεψή μας στο Παλάτι του Κοινοβουλίου ( PalatulParlamentului–CasaPoporului ), το δεύτερο μεγαλύτερο κτίριο στον κόσμο (μετά το Αμερικανικό Πεντάγωνο), που έχει επιφάνεια 330.000 τμ και 12 ορόφους, μνημείο της μεγαλομανίας του δικτάτορα Τσαουσέσκου. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το Μουσείο του χωριού ( MuzeulSatului),  ένα από τα μεγαλύτερα και αρχαιότερα εθνογραφικά μουσεία του κόσμου και το δεύτερο μεγαλύτερο μουσείο ανοιχτού χώρου. Εδώ απεικονίζονται με ακρίβεια η ζωή των χωρικών το πνεύμα και η ευρηματικότητά τους καθώς και το ταλέντο τους. Απόγευμα ελεύθερο, ξεκούραση. Το βράδυ μετά το φαγητό θα μεταφερθούμε με το πούλμαν στην Ορθόδοξη Ελληνική Εκκλησία όπου θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση. Μεταφορά στο ξενοδοχείο , διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ : ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Πρωινό και ελεύθερη μέρα να επισκεφτούμε την παλιά πόλη όπου είναι όλα ανοιχτά για να γιορτάσουμε μαζί τους το παραδοσιακό Πάσχα με μουσική και εκδηλώσεις. Παραδοσιακό πασχαλινό γεύμα σε ένα παραδοσιακό εστιατόριο. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος.

 

4η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ : ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ-ΜΠΡΑΣΟΒ-ΣΙΝΑΙΑ-ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΟΡΗ-ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για ολοήμερη εκδρομή στην κοιλάδα της Πράχωβας ( ValeaPrahovei), που είναι η πιο φημισμένη τουριστική περιοχή της Ρουμανίας  για χειμερινό τουρισμό στα Καρπάθια όρη. Ο πρώτος σταθμός μας θα είναι στην πόλη Σινάια όπου θα επισκεφθούμε το φημισμένο παλάτι Πέλες (PalatulPeles) θερινή κατοικία των βασιλέων της Ρουμανίας, θεωρείται το πιο εντυπωσιακό

και πολυτελές κτίριο της Ρουμανίας, ένα από τα πιο σημαντικά και απαράμιλλης ομορφιάς μνημείο της Ευρώπης,  ανάκτορο εφάμιλλο των Βερσαλλιών. Συνεχίζουμε να επισκεφθούμε την πόλη του Μπρασόβ (Brasov),μια πανέμορφη πόλη περικυκλωμένη από τρείς μεριές από τα Καρπάθια Όρη με το μεσαιωνικό κέντρο και την Μαύρη εκκλησία ( ΒisericaNeagra).  Θα συνεχίσουμε προς το κάστρο του Δράκουλα των Καρπαθίων στο Μπραν ( CastelulBran) ονομαστό για τα βασανιστήρια που έκανε στα θύματά του ο ηγεμόνας Βλαντ Τσέπες ( VladTepes). Eπιστροφή βράδυ στο Βουκουρέστι.

 

5η ΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Μετά το πρωινό, ελεύθερος χρόνος για την τελευταία μας βόλτα και ψώνια στην όμορφη πόλη του Βουκουρεστίου (Μικρό Παρίσι) .. Νωρίς το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στο Ηράκλειο.

 

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΔΙΚΛΙΝΟ:

 

 • 495€ RIN CENTRAL HOTEL 4* ή ΠΑΡΟΜΟΙΟ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ  +130€

 

 • 535€ DOUBLE TREE BY HILTON 4* SUPERIOR ή ΠΑΡΟΜΟΙΟ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ +140€

 

 • 545€ RAΜADA MAJESTIC 4* SUPERIOR ή ΠΑΡΟΜΟΙΟ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ +140€

 

 • 660€ RADISSON BLU HOTEL 5* ή ΠΑΡΟΜΟΙΟ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ  +240€

————————————————————–

 

Περιλαμβάνονται:

 

 • Εισιτήρια Ηράκλειο-Βουκουρέστι και Βουκουρέστι –Ηράκλειο με ναυλωμένη πτήση της Aegean Airlines.
 • 1 Χειραποσκευή 8kg & 1 βαλίτσα 23
 • Όλες  τις  μετακινήσεις  στην  Βουκουρέστι με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

Ελληνόφωνοι ξεναγοί.

 • 4 διανυκτερεύσεις στο Βουκουρέστι σε πολυτελή ξενοδοχεία επιλογής σας με μπουφέ  πρωινό
 • 2 δείπνα & 1 Πασχαλινό Γεύμα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Αρχηγός του γραφείου μας.
 • Φ.Π.Α

 

 

 

Δεν  περιλαμβάνονται:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 80€
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

*** ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ & ΔΙΑΜΟΝΗ  :

ΑΠΟ 340€ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3* &

ΑΠΟ 395€ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*  ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ

 

 

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

 

OΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ AEGEAN AIRLINES:

 • 17/04/2020  HER-OTP  09:00 – 10:30
 • 21/04/2020  OTP-HER   17:45 – 19:20

 

 

****Με την κράτηση σας είναι απαραίτητη η φωτοτυπία της ταυτότητας σας και 150€ προκαταβολή κατ’ άτομο. Οι ταυτότητα σας πρέπει να έχει εκδοθεί μετά το 2006 σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να αντικατασταθεί

ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

 

 

 

Λεπτομέρειες

 • Αναχώρηση : 17 April, 2020
 • Επιστροφή : 21 April, 2020
 • Διάρκεια : 5 Μέρες, 4 Νύχτες
 • Τιμή :
 • Τοποθεσία : Ρουμανία

Χρειάζεστε Βοήθεια?

2810288413

info@vaitravel.gr

SHARE

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Χάνδακος 10 Ηράκλειο Κρήτης

+30 2810 – 288 514

info@vaitravel.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έκδοση αεροπορικών/ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, Ναυλώσεις αεροσκαφών, Γενικές εκδρομές, Φοιτητικές εκδρομές, Σχολικές εκδρομές, Εκδρομές συλλόγων & Θρησκευτικός τουρισμός.

Newsletter

Error occured while retrieving the facebook feed