d ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΝΑΞΟ!!! – Vai Travel

Booking for : ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΝΑΞΟ!!!

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΝΑΞΟ!!!

Πληροφορίες

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ NAΞΟ

4 ΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:17/04/20-20/04/20

 

 

1η ΗΜΕΡΑ MEΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:  ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΝΑΞΟΣ
Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου . Επιβίβαση στο πλοίο της Sea Jet και αναχώρηση για την Νάξο. Άφιξη και επιβίβαση στο λεωφορείο μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου  . Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ:  ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

Πρωινό και αναχώρηση  για να γνωρίσουμε όμορφα τοπία και τα πανέμορφα χωριά. Πρώτη μας στάση στο Σαγκρί όπου θα επισκεφτούμε τον Ναό της Δήμητρας, Συνεχίζουμε στο χωριό Δαμαλά όπου θα δούμε το εργαστήριο αγγειοπλαστικής όπου με ένα κομμάτι πυλό θα μας δείξουν ότι μπορούν να φτιάξουν τα πάντα σε οποιαδήποτε μορφή και εν συνεχεία επίσκεψη στο παλιό ελαιοτριβείο όπου θα δούμε τη διαδικασία εξαγωγής λαδιού. Αναχώρηση για την επόμενη στάση μας στο Χαλκί, με τους ενετικούς πύργους, τα αρχοντικά και τις βυζαντινές εκκλησίες. Βόλτα στο χωριό και επίσκεψη στο παραδοσιακό αποστακτήριο κίτρου. Σε απόσταση 5΄ θα  βρίσκεται η επόμενη στάση μας στην Παναγία Δροσιανή (6ου αι.), σημαντικό μνημείο της παλαιοχριστιανικής περιόδου με ενδιαφέρουσες τοιχογραφίες. Συνεχίζουμε την περιήγησή μας περνώντας από το Φιλώτι, κτισμένο στους πρόποδες του Ζα, του ψηλότερου βουνού των Κυκλάδων. Από εδώ, ακολουθώντας έναν ορεινό ανηφορικό δρόμο, φθάνουμε στην Απείρανθο, το «μαρμάρινο χωριό», με τα τρία μουσεία ( αρχαιολογικό, γεωλογικό & λαογραφικό )  όπου και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο – περίπου δύο ώρες για να γευματίσουμε σε κάποια από τις πολλές παραδοσιακές ταβέρνες. Αναχώρηση από την Απείρανθο αργά το μεσημέρι και περνώντας από το μικρό χωριό Κεραμωτή, φθάνουμε στο χωριό Κυνίδαρο με τα βουνά που βγάζουν το περίφημο μάρμαρο Νάξου. Συνεχίζοντας φθάνουμε στην περιοχή του Φλεριού, όπου βρίσκεται ο περίφημος Κούρος  σε αρχαίο λατομείο στο σημείο που κατασκευαζόταν (10’ στάση για φωτογραφίες). Αναχώρηση και άφιξη στο ξενοδοχείο το απόγευμα για ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Θεία Λειτουργία , αμέσως μετά την Ανάσταση ακολουθεί Αναστάσιμο Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: ΝΑΞΟΣ

Πρωινό και ακολουθεί πασχαλινό γλέντι με άφθονο φαγητό-ποτό και μουσική. Ελεύθερο απόγευμα στο νησί για να το αξιοποιήσετε όπως θέλετε , για βόλτα και χαλάρωση. Διανυκτέρευση.

 

 

 

 

4η ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΝΑΞΟΣ ( ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ) – ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ελεύθερη ημέρα στην διάθεσή σας για βόλτα και ψώνια πριν την αναχώρηση μας .Το μεσημέρι μεταφορά στο λιμάνι της Νάξου επιβίβαση στο πλοίο της Sea Jet και αναχώρηση στις 14:55 για το Ηράκλειο. Άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου στις 18:40.

 

 

 

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ:

 

335€ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΣΤΟ AEOLIS HOTEL ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ +75€

 

ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 5 ΕΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ 190€ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 

 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο – Νάξο – Ηράκλειο με την Sea Jet.
 • Μεταφορές, περιηγήσεις & εκδρομές όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα.
 • Τρείς (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο επιλογής σας σε δίκλινο δωμάτιο.
 • Εκδρομή και ξενάγηση στον γύρο του νησιού.
 • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο σας
 • 1 Αναστάσιμο Δείπνο & 1 Πασχαλινό γεύμα στο ξενοδοχείο
 • Συνοδός του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

 

 

 

 

Λεπτομέρειες

 • Αναχώρηση : 17 April, 2020
 • Επιστροφή : 20 April, 2020
 • Διάρκεια : 4 Μέρες, 3 Νύχτες
 • Τιμή :
 • Τοποθεσία : Νάξος, Ελλάδα

Χρειάζεστε Βοήθεια?

Για ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ η οποιαδήποτε περαιτέρω ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ για το ταξίδι μη διστάσετε να μας καλέσετε η να μας στείλετε email!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Χάνδακος 10 Ηράκλειο Κρήτης

+30 2810 – 288 514

info@vaitravel.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έκδοση αεροπορικών/ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, Ναυλώσεις αεροσκαφών, Γενικές εκδρομές, Φοιτητικές εκδρομές, Σχολικές εκδρομές, Εκδρομές συλλόγων & Θρησκευτικός τουρισμός.

Newsletter

Error occured while retrieving the facebook feed