Booking for : ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ

Πληροφορίες

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ

ΧΡΥΣΟΣ ΒΡΑΧΟΣ 

13ΗΜΕΡΕΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018

Αναχωρήσεις

25/5|17/6| 18/7| 8/8| 16/9| 25/10

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

 

Η Βιρμανία είναι μια χώρα που σίγουρα εντυπωσιάζει. Η μακρόχρονη ιστορία της που συνδέθηκε με κατακτήσεις και μεταναστεύσεις λαών, δημιούργησε ένα πολιτισμικό καλειδοσκόπιο που αποτυπώθηκε ανεξίτηλα στα μνημεία της. Ένα από τα πιο θρησκευόμενα έθνη του κόσμου, ταύτισε την λατρεία του Βούδα με την καθημερινή του ζωή. Αυτή ίσως είναι η πιο εντυπωσιακή εικόνα που εισπράττει ο ταξιδιώτης στην Βιρμανία. Ναοί και μοναστήρια, μοναδικά μνημεία πολιτισμού και εικόνες μιας καθημερινότητας που έχει χαθεί εδώ και δεκαετίες στις γειτονικές χώρες, επιβιώνουν εδώ και υπογραμμίζουν με τον πιο εύγλωττο τρόπο την αυθεντικότητα και την απλοϊκότητα ενός λαού που ακόμα δεν έχει παρασυρθεί από την δύνη της παγκοσμιοποίησης. Ένα ταξίδι στην Βιρμανία είναι σίγουρα ένα ταξίδι στον χρόνο.

 

 

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

 

 

 • Η εμπειρία που μας έχουν χαρίσει τα πολλαπλά ταξίδια μας στη Βιρμανία, όταν ακόμη ο προορισμός ήταν άγνωστος στους περισσότερους, μας δίνουν την δυνατότητα να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
 • Πτήσεις με Qatar Airways
 • Πολυτελή ξενοδοχεία φημισμένων αλυσίδων Sedona, MyanmarTreasure, Melia!
 • Είμαστε οι ΠΡΩΤΟΙ που επισκεφθήκαμε το κορυφαίο αξιοθέατο του Χρυσού Βράχου, ένα από τα πιο φημισμένα θρησκευτικά σύμβολα της ΝΑ Ασίας.
 • Τα δείπνα μας είναι κυρίως μέσα στα ξενοδοχεία και λίγα μόνο σε τοπικά εστιατόρια για να γνωρίσουμε την τοπική κουζίνα.
 • Χρησιμοποιούμε τέσσερις εσωτερικές πτήσεις για να κάνουμε το ταξίδι σας πιο ξεκούραστο.
 • Επισκεπτόμαστε το Πιν Ου Λουίν, την υπέροχη κηπούπολη της Ανατολής.
 • Κρουαζιέρα στο Μπαγκάν για να απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα αλλά και βόλτα με άμαξες.
 • Εκδρομή συνδυαστική με οινογνωσία στους αμπελώνες του Κόκκινου βουνού.
 • Πραγματοποιούμε μια μοναδική διαδρομή με το τραίνο στη γέφυρα GokhteikViaduct.
 • Μοναδικές βαρκάδες στη μαγευτική λίμνη Ίνλε, επίσκεψη σε χωριά ντόπιων φυλών.

 

 

 

…εσείς το ξέρατε;

 

Μπαγκάν

Η Μπαγκάν είναι μια αρχαία πόλη στην επαρχία Mandalay της Μιανμάρ και από τον 9ο έως τον 13ο αιώνα υπήρξε πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας της Pagan, το πρώτο βασίλειο που συνένωσε όλες τις περιοχές της Μιανμάρ σε μία επικράτεια. Κατά την περίοδο ακμής του βασιλείου (11ος-13ος αιώνας), χτίστηκαν στις πεδιάδες της Μπαγκάν και σε μια έκταση 104 τετρ. Χλμ., πάνω από 10.000 βουδιστικοί ναοί, παγόδες και μοναστήρια. Η πόλη υπήρξε σημαντικό θρησκευτικό, πολιτικό και πολιτισμικό κέντρο της εποχής, δίνοντας έμφαση στη μελέτη των διαφόρων γλωσσών και διαλέκτων της περιοχής, τη φιλοσοφία, την αστρολογία, την αλχημεία, την ιατρική και τις νομικές σπουδές, ελκύοντας μεγάλο αριθμό μοναχών και σπουδαστών από τα γύρω κράτη. Η αυτοκρατορία της Pagan καταρρέει το 1287 ύστερα από την εισβολή των Μογγόλων και η Μπαγκάν θα υποβαθμιστεί σε μια επαρχιακή πόλη. Σήμερα από τους 10.000 ναούς σώζονται περίπου 2.200 που προσελκύουν χιλιάδες προσκυνητές και τουρίστες ενώ οι ναοί υποβάλλονται σε συνεχείς εργασίες αναστήλωσης και αναπαλαίωσης που όμως έχουν προκαλέσει αντιδράσεις από ιστορικούς και συντηρητές έργων τέχνης λόγω της χρήσης σύγχρονων υλικών.

Ένα από τα κτίρια που ξεχωρίζουν είναι ο ναός Ανάντα, ο οποίος θεωρείται αρχιτεκτονικό θαύμα. Χτίστηκε το 1105 και σύμφωνα με τον θρύλο που τον περιβάλλει κατασκευάστηκε από οκτώ μοναχούς. Είναι εμπνευσμένος από το σπήλαιο Nandamula στα Ιμαλάια, στο οποίο οι μοναχοί έκαναν διαλογισμό. Ο βασιλιάς -κατ’ εντολή του οποίου χτίστηκε ο ναός- σκότωσε τους οκτώ μοναχούς μετά την ολοκλήρωση του ναού για να εξασφαλίσει ότι δεν θα κατασκευαστεί παρόμοιο κτίσμα πουθενά στον κόσμο.

Παρά το μεγαλείο και την τεράστια ιστορική σημασία της Μπαγκάν, η Unesco δεν την έχει συμπεριλάβει στη λίστα των Μνημείων Πολιτιστικής Κληρονομιάς γιατί οι αποκαταστάσεις των κτιρίων έγιναν με μη ιστορικό τρόπο. Παρ’ όλα αυτά η περιοχή παραμένει αναμφισβήτητα μοναδικά εντυπωσιακή και ατμοσφαιρική.

 

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ

ΧΡΥΣΟΣ ΒΡΑΧΟΣ

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Ημέρα 1η: Αθήνα/Θεσσαλονίκη – Γιανγκόν

Πτήση για την Γιανγκόν, την πρωτεύουσα της Βιρμανίας ή Μυανμάρ όπως είναι η νέα ονομασία της χώρας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

Ημέρα 2η: Γιανγκόν

Άφιξη το πρωί στην Γιανγκόv, γνωστή ως «ο Κήπος της Ανατολής». Μια πόλη αρκετά νέα αφού έγινε πρωτεύουσα του κράτους μόλις τα τέλη του 19ου αιώνα όταν τα βρετανικά στρατεύματα κατέλαβαν την Άνω Μπούρμα και έτσι έληξε η περίοδος του τελευταίου βασιλείου της Βιρμανίας. Η βρετανική κατοχή έδωσε στην πρωτεύουσα μια αρχοντιά με την σύγχρονη ρυμοτομία και τα αποικιοκρατικού ρυθμού κτίρια. Η πόλη, πνιγμένη στο πράσινο θεωρείται δικαίως μία από τις ωραιότερες πόλεις της Ν.Α. Ασίας (αν και από το 2006 σταμάτησε να εκτελεί χρέη επίσημης πρωτεύουσας, ρόλο που επωμίστηκε η νεοσύστατη Νάι Πι Τάου 320 χλμ. βόρεια της Yangon). Ολοήμερη ξενάγηση της πόλης όπου μεταξύ των άλλων θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό της Παρθένου Μαρίας, την Παγόδα Σούλε και την περίφημη τοπική αγορά Σκοτ. Στη συνέχεια μας περιμένει η απαστράπτουσα παγόδα Σβεταγκόν με το χρυσό χρώμα. Πραγματικά εντυπωσιακό το θέαμα καθώς γύρω από την κεντρική παγόδα βρίσκονται δεκάδες ναΐσκοι σε λευκό και χρυσό που δημιουργούν μια μυστηριακή ατμόσφαιρα και μας προσφέρουν μια εικόνα μαγική. Το βράδυ θα μεταφερθούμε στις όχθες της Βασιλικής Λίμνης όπου δεσπόζει το κτίριο Καραβέικ, χτισμένο στο σχήμα του μυθολογικού πτηνού Καραβέικ και θα απολαύσουμε ένα εορταστικό δείπνο με φολκλορικό σώου στο φημισμένο εστιατόριο Karaweik Royal Barge.

Ημέρα 3η: Γιανγκόν – Μπαγκάν

Πρωινή πτήση για το Μπαγκάν. Η αρχαία πόλη του Μπαγκάν ξεχωρίζει όχι μόνο για τα πολυάριθμα θρησκευτικά μνημεία, αλλά και για την υπέροχη αρχιτεκτονική των κτισμάτων, καθώς και για τη συμβολή τους στον σχεδιασμό των ναών στην Βιρμανία. Το σχήμα και η κατασκευή του κάθε κτιρίου είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους Βουδιστές. Το κάθε στοιχείο έχει τη δική του πνευματική σημασία. Θα επισκεφθούμε την πολύχρωμη τοπική αγορά και αμέσως μετά η σημερινή μέρα είναι ολόκληρη αφιερωμένη στους ναούς του Μπαγκάν, τον δεύτερο σπουδαιότερο αρχαιολογικό χώρο της Ασίας μετά το Ανγκόρ στη Καμπότζη. Σε μια έκταση 41 τετρ. χιλιομέτρων περισσότεροι από 5.000 ναοί του 11ου και 13ου αιώνα αφηγούνται το ιστορικό και θρησκευτικό παρελθόν της χώρας. Η σημερινή ξενάγηση θα σας κόψει την ανάσα. Η επίσκεψή μας περιλαμβάνει τη χρυσή παγόδα Σβεζιγκόν, την παγόδα Νταμαγιάνγκ (ο μεγαλύτερος ναός στο Μπαγκάν), τον ναό Χτινλομίνλο τον εντυπωσιακό ναό Κουμπιακούι με τις υπέροχες τοιχογραφίες του 11ου αιώνα και φυσικά τον Ναό Ανάντα, τον ωραιότερο ναό του Μπαγκάν, σχεδόν «Γοτθικού» στυλ. Η ώρα του δειλινού είναι πράγματι μαγευτική καθώς οι ναοί φωτίζονται από τις τελευταίες θαμπές ακτίνες του ήλιου και δημιουργούν ένα παραμυθένιο τοπίο.

Ημέρα 4η: Μπαγκάν (Ηφαίστειο Πόπα)

Σήμερα θα αναχωρήσουμε για το όρος Πόπα, ένα ανενεργό ηφαίστειο 1.518 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας. Γι’ αυτό που είναι όμως περισσότερο γνωστό το όρος Πόπα είναι το εντυπωσιακό μοναστήρι ΠόπαΤανγκαλά που βρίσκεται «σκαρφαλωμένο» στην κορυφή και είναι αφιερωμένο σε μυθολογικές θεότητες του βουδισμού. Ανεβαίνοντας τα 777 σκαλιά ως την κορυφή βρισκόμαστε μπροστά σε μια εκπληκτική θέα που κόβει την ανάσα. Αργά το απόγευμα θα απολαύσουμε μια βαρκάδα στον ποταμό Ιραουάντι πριν επιστρέψουμε στο Μπαγκάν. Το βράδυ θα απολαύσουμε ένα πλούσιο δείπνο σε εστιατόριο με πολιτιστικούς χορούς, για να γευθούμε την τοπική κουζίνα της χώρας.

 

Ημέρα 5η: Μπαγκάν  – Μανταλέι

Πρωινή πτήση για το Μανταλέι. Η μέρα μας θα ξεκινήσει με επίσκεψη στην Αμαραπούρα, την αρχαία πρωτεύουσα της Βιρμανίας. Στη συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το μεγαλύτερο Βουδιστικό Μοναστήρι της χώρας, το Μαχακανταγιόν, που φιλοξενεί πάνω από 1.000 μοναχούς και να παρατηρήσουμε από κοντά τις συνήθειες και τον τρόπο ζωής τους. Επιστροφή στο Μανταλέι και ξενάγηση στην πιο ιερή Παγόδα της περιοχής, Μαχαμούνι όπου φιλοξενείται ιερότατο άγαλμα του Βούδα. Η Μανταλέι φημίζεται για την κατεργασία του μαρμάρου, τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν τα φύλλα χρυσού, για να «ντύσουν» τις παγόδες και τα αγάλματα του Βούδα. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά αυτή την διαδικασία.

Η σημερινή μας μέρα θα κλείσει με την επιβίβασή μας σε πλοιάριο, όπου πλέοντας κατά μήκος του ποταμού Ιραουάντι θα επισκεφθούμε την παγόδα Μινγκούν με την… μεγαλύτερη καμπάνα του κόσμου που ζυγίζει 90 τόνους! Ωστόσο είναι βέβαιο ότι το ενδιαφέρον θα μονοπωλήσουν οι ξύλινες βάρκες που κινούνται κατά μήκος του ποταμού, με τις κατάφυτες όχθες από μπαμπού και τις δεκάδες παγόδες και ιερά όπου βουδιστές μοναχοί και μαθητευόμενοι προσπαθούν στην ηρεμία του τοπίου να φτάσουν στη «νιρβάνα». Ακόμη θα επισκεφθούμε την Παγόδα Κουθοντάου όπου φυλάσσεται το μεγαλύτερο βουδιστικό βιβλίο στον κόσμο. Η μέρα μας θα κλείσει πάνω στο λόφο της Μανταλέι θαυμάζοντας μέσα στο ηλιοβασίλεμα την ομορφιά της πόλης.

 

Ημέρα 6η: Μανταλέι – Πιν Ου Λουίν

Οδική μεταφορά για την περιοχή του Πιν Ου Λουίν, της πόλης των λουλουδιών όπως ποιητικά αποκαλείται, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.070μ και που την εποχή της αποικιοκρατίας ήταν γνωστή με το όνομα Μαιμιό και αποτέλεσε τη θερινή πρωτεύουσα της αποικίας της Μπούρμα, όπως ήταν γνωστή τότε η χώρα. Τα αποικιακού ρυθμού σπίτια κρυμμένα μέσα σε τεράστιους ευκάλυπτους, πεύκα και βελανιδιές δίνουν μια μοναδική εικόνα την οποία θα απολαύσουμε γυρνώντας την πόλη! Η επίσκεψή μας στον Εθνικό Βοτανικό Κήπο θα μας αποκαλύψει έναν πολύχρωμο παράδεισο από άγριες ορχιδέες, ντάλιες, πολλά είδη εξωτικών δένδρων και φυτών. Το απόγευμα θα περπατήσουμε στο κέντρο της μικρής γοητευτικής πόλης και θα θαυμάσουμε την παγόδα ΜαχααντΤουκανθάρ.

 

Ημέρα 7η: Πιν Ου Λουίν – ΓκοκΤέικ – Μανταλέι

Αμέσως μετά το πρωινό αναχωρούμε για τον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης και επιβιβαζόμαστε στο τραίνο για μια μοναδική διαδρομή κατά μήκος της πιο διάσημης γέφυρας της χώρας, της ViaductGokhteik. Η ιδιαίτερη αυτή οδογέφυρα κατασκευάστηκε το 1900 από τους Βρετανούς και στην εποχή της ήταν η δεύτερη ψηλότερη γέφυρα στον κόσμο! Επιστροφή στο γνώριμο Μανταλέι. Πριν την επιστροφή μας θα δούμε το ηλιοβασίλεμα από την πολύ-φωτογραφημένη ξύλινη γέφυρα Ου Μπειν, μήκους 1.200 μέτρων που κατασκευάστηκε το 1850 και θεωρείται η παλιότερη και μακρύτερη γέφυρα στον κόσμο από ξύλο τικ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

 

Ημέρα 8η: Μανταλέι – Πιντάγια

Πρωινή πτήση για το Χέχο. Η γραφική διαδρομή μέσα από τους καταπράσινους λόφους και τους ορυζώνες θα μας φέρει στην Πιντάγια. Θα επισκεφθούμε το ομώνυμο σπήλαιο το οποίο είναι γεμάτο με ιερά αγάλματα του Βούδα σε μια εκπληκτική ποικιλία σχημάτων και υλικών. Σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση τα αγάλματα υπολογίζονται σε 8.500, μερικά από τα οποία είναι τοποθετημένα εκεί αιώνες πριν από προσκυνητές από όλη την χώρα, και άλλα τα έχουν αφήσει προσκυνητές που έχουν έρθει εδώ από όλες τις γωνιές του κόσμου.

 

Ημέρα 9η: Πιντάγια – Λίμνη Ίνλε

Αναχώρηση οδικώς για την Λίμνη Ίνλε. Στη διαδρομή μας βρίσκεται και το Μοναστήρι Σβε Γιαν Πι που αγαπούν ιδιαίτερα οι φωτογράφοι για τα μοναδικά παράθυρά του σε οβάλ σχήμα και όταν οι μοναχοί στέκονται μπροστά σε αυτά χαρίζουν μοναδικές φωτογραφίες. Στη συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το ίδιο απόγευμα θα εξερευνήσουμε με πλοιάριο κρυμμένες γωνιές της υδάτινης πολιτείας όπου συνυπάρχει η λατρεία του Βούδα με τον παραδοσιακό και άκρως φωτογραφικό τρόπο ζωής των κατοίκων της λίμνης. Πλωτοί κήποι και σπίτια πάνω σε πασσάλους, ψαράδες που ψαρεύουν με τον παραδοσιακό τρόπο της περιοχής και παγόδες που καθρεφτίζονται στα νερά συνθέτουν το σκηνικό της ζωής στην λίμνη. Μέρος της ξενάγησής μας θα είναι και η Μεγάλη Παγόδα με τις εξαιρετικές εικόνες του Βούδα αλλά και το Μοναστήρι Να Πι Κάου που είναι διάσημο για τις εκπαιδευμένες από τους μοναχούς γάτες του!

 

Ημέρα 10η: Λίμνη Ίνλε

Σήμερα θα συνεχίσουμε την ξενάγηση στην λίμνη με πλοιάριο και θα επισκεφθούμε το χωριό ΙνΝτείν, της μειονότητας Πάο. Κατά την πλωτή διαδρομή μας αφήνουμε πίσω τις καλαμιές και παρακολουθούμε την βλάστηση της ζούγκλας να γίνεται όλο και πυκνότερη στις όχθες, λίγο πριν εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά μας το χωριό. Θα αφεθούμε στη μυστικιστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι παγόδες στην κορυφή του λόφου του ΙνΝτείν και θα περιηγηθούμε στο χωριό των Πάο. Το απόγευμα θα πραγματοποιήσουμε μια εκδρομή με παραδοσιακά τουκτουκ / ποδήλατα στην περιοχή του «Κόκκινου Βουνού» με τους αμπελώνες και θα θαυμάσουμε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα στη διάρκεια του δείπνου μας με συνοδεία οινογνωσίας!

 

Ημέρα 11η: Λίμνη ΊνλεΜανταλέι – Γιανγκόν – Κιαικτίγιο (Χρυσός Βράχος)

Πρωινή πτήση για τη γνώριμη Γιανγκόν (γνωστότερη ως Ραγκούν την εποχή της αποικιοκρατίας). Άφιξη στην Γιανγκόν και άμεση αναχώρηση για την Νοτιοανατολική Βιρμανία και την περιοχή των Μον. Στη διαδρομή θα επισκεφθούμε την παγόδα Κιαικπουν με τα τέσσερα τεράστια αντικριστά αγάλματα του Βούδα. Το απόγευμα θα φτάσουμε στο μάλλον «άγνωστο» χωριό, που ακούει στο ιδιόρρυθμο για τη γλώσσα μας όνομα Κιαικτίγιο, που όμως έχει το προνόμιο να είναι το μέρος που βρίσκεται η περίφημη παγόδα με τον εντυπωσιακό Χρυσό Βράχο, ένα από τα πιο φημισμένα θρησκευτικά σύμβολα της Ν.Α. Ασίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και πρώτη γνωριμία με τον περίπατό μας γύρω από την ολόχρυση παγόδα.

 

Ημέρα 12η: Κιαικτίγιο (Χρυσός Βράχος) – Γιανγκόν

Πρωινή επίσκεψη στο διάσημο μνημείο που είναι ένας ολόχρυσος βράχος από γρανίτη που αιωρείται στην άκρη του ομώνυμου λόφου, σε ύψος 1.100μ. από το επίπεδο της θάλασσας και που στην κορυφή του βρίσκεται η μικρή παγόδα που του έδωσε και το όνομά του. Η κατάνυξη των πιστών, το απόκοσμο θέαμα του βράχου σε συνδυασμό με το υπέροχο τοπίο καθιστούν την σημερινή επίσκεψη μια σπάνια ταξιδιωτική εμπειρία. Επιστροφή οδικώς στην Γιανγκόν. Κατά την διαδρομή μας θα επισκεφθούμε την Παγόδα Σουεμαντάου, την υψηλότερη της Βιρμανίας. Άφιξη, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

Ημέρα 13η: Γιανγκόν – Αθήνα/Θεσσαλονίκη

Νωρίς το πρωί μεταφορά στο αεροδρόμιο όπου μέσω ενδιάμεσου σταθμού θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.

 

 

ΠΤΗΣΕΙΣ

 

 

 

 

 

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΩΡΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

ΩΡΑ

ΑΦΙΞΗΣ

Αθήνα – Ντόχα 13.20 17.45
Ντόχα – Γιανγκόν 19.55 06.00
Γιανγκόν – Ντόχα 07.00 12.50
Ντόχα – Αθήνα 14.15 19.20

 

ΤΙΜΕΣ

 

 

Τιμές BONUS PRICE

Ταξίδι Διατροφή Ημέρες Αναχωρήσεις Διαμονή Δίκλινο Μονόκλινο Φόροι

Είσοδοι

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ

ΧΡΥΣΟΣ ΒΡΑΧΟΣ

HΒ 13 18/7, 8/8,16/9,25/10 4*sup

5*

1.630 +660 + 980

 

(*) BONUSPRICE έγκαιρης εγγραφής για περιορισμένο αριθμό θέσεων και για όσο η τιμή εμφανίζεται στην ιστοσελίδα μας – ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!

Περιλαμβάνονται::

 

 • Πτήσεις με QatarAirways
 • Ξενοδοχεία 4*/4*sup/5* ως ακολούθως ή παρόμοια αυτών, με ημιδιατροφή καθημερινά
Γιανγκόν Melia Yangon www.melia.com/Yangon
Μπαγκάν Myanmar Treasure www.myanmartreasureresorts.com
Μανταλέι Sedona www.sedonahotels.com.sg/mandalay
Πιν Ου Λουίν AureumPalace www.aureumpalacehotel.com/inle.html
Πιντάγια Conqueror Resort www.conquerorresorthotel.com
ΛίμνηΊνλε Pristine Lotus SPA & Resort www.pristinelotus.com
Κιαικτίγιο Mountain Top www.mountaintop-hotel.com
 • Μεταφορές, εκδρομές,ξεναγήσεις όπως περιγράφονται
 • Εισόδους κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης/Φ.Π.Α.
 • Αγγλόφωνο τοπικό ξεναγό
 • Βίζα εισόδου στη χώρα
 • Έμπειρο Αρχηγό/Συνοδό της εκδρομής
 • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες

 

 

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 

 • Προαιρετική ατομική ταξιδιωτική ασφάλιση κόστους 15€
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο

 

 

 

ΤΑΞΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

 

 

 • Απαραίτητο το διαβατήριό σας με 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εξόδου από τη χώρα.
 • Απαραίτητη σκαναρισμένη έγχρωμη φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και μία έγχρωμη φωτογραφία διαστάσεων 4,6 μήκος x 3,8 πλάτος τουλάχιστον δύο (2) εβδομάδες πριν την αναχώρηση.

 

Λεπτομέρειες

 • Αναχώρηση : 18 July, 2018
 • Επιστροφή : 30 July, 2018
 • Διάρκεια : 13 Μέρες, 12 Νύχτες
 • Τιμή : €2610
 • Τοποθεσία : Μιανμάρ (Βιρμανία)

Χρειάζεστε Βοήθεια?

Για ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ η οποιαδήποτε περαιτέρω ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ για το ταξίδι μη διστάσετε να μας καλέσετε η να μας στείλετε email!

+30 2810 – 288 514

info@vaitravel.gr

ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

4 Μέρες, 3 Νύχτες Start From €350

ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

4 Μέρες, 3 Νύχτες Start From €215

ΠΑΡΟΣ

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

3 Μέρες, 2 Νύχτες Start From €165

ΤΗΝΟΣ

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

4 Μέρες, 3 Νύχτες Start From €255

ΝΑΞΟΣ

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Χάνδακος 10 Ηράκλειο Κρήτης

+30 2810 – 288 514

info@vaitravel.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έκδοση αεροπορικών/ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, Ναυλώσεις αεροσκαφών, Γενικές εκδρομές, Φοιτητικές εκδρομές, Σχολικές εκδρομές, Εκδρομές συλλόγων & Θρησκευτικός τουρισμός.

Newsletter

Error occured while retrieving the facebook feed