Booking for : ΛΕΥΚΑΔΑ -ΠΡΕΒΕΖΑ-ΠΑΡΓΑ-ΠΑΞΟΙ-KAΛΑΒΡΥΤΑ

ΛΕΥΚΑΔΑ -ΠΡΕΒΕΖΑ-ΠΑΡΓΑ-ΠΑΞΟΙ-KAΛΑΒΡΥΤΑ

Πληροφορίες

ΛΕΥΚΑΔΑ -ΠΡΕΒΕΖΑ-ΠΑΡΓΑ-ΠΑΞΟΙ-KAΛΑΒΡΥΤΑ

7 ΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 26/08/19-01/09/19

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου , τακτοποίηση στις καμπίνες του πλοίου μας , αναχώρηση για τον Πειραιά.

 

2η ΗΜΕΡΑ :  ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ -ΛΕΥΚΑΔΑ

Πρωινή άφιξη , τακτοποίηση στο πούλμαν που μας περιμένει και διαμέσου Ρίου-Αντιρρίου θα φθάσουμε στην Ναύπακτο. Άφιξη , περιήγηση πόλης και στη συνέχεια αναχώρηση για Λευκάδα. Άφιξη και ξεκινάμε την περιήγηση του νησιού. Θα συνεχίσουμε για τη Βασιλική και κατά μήκος των απόκρημνων ακτών με φόντο τις εναλλαγές των χρωμάτων θα καταλήξουμε , μέσω του Αγ. Νικήτα ,στη γραφική πόλη της Λευκάδας . Μεταφορά στο ξενοδοχείο ,τακτοποίηση στα δωμάτια, διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ : ΛΕΥΚΑΔΑ – ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ-ΓΛΥΚΗ- ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ- ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το πανέμορφο Νυδρί.. όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Κρουαζιέρα στο Ιόνιο και να δούμε τον Σκορπιό, το νησί του Ωνάση, το Σπήλαιο Παπανικολή,την Μαδουρή ,την Σπάρτη ,το Μεγανήσι και τα άλλα μικρά καταπράσινα νησάκια . Συνεχίζουμε για το Νεκρομαντείο Εφύρας που βρίσκεται στο Μεσοπόταμο Πρέβεζας. Αποκαλύφθηκε στις ανασκαφές που έγιναν το 1958-1964. Εδώ οι επισκέπτες με την βοήθεια των ιερέων, έρχονταν σε επαφή με τις ψυχές των νεκρών και ζητούσαν πληροφορίες για το μέλλον. Το μαντείο ήταν οχυρωμένο, σαν φρούριο και βρίσκονταν σε νησάκι στη τότε λίμνη Αχερουσία ενώ περιβάλλονταν από το άλσος της Περσεφόνης. Η επόμενη επίσκεψή μας θα είναι στην Γλυκή, στις πηγές του ποταμού Αχέροντα μέσα σε ένα καταπληκτικό τοπίο με οργιώδη βλάστηση από πλατάνια. Αφού περπατήσουμε μέχρι τις παγωμένες πηγές του ποταμού θα έχουμε χρόνο για προαιρετικό γεύμα ή καφέ πλάϊ στο νερό. Άφιξη στην Πρέβεζα , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος.

 

4η ΗΜΕΡΑ : ΠΡΕΒΕΖΑ – ΠΑΡΓΑ -ΠΑΞΟΙ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ -ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την Πάργα , όπου θα επιβιβασθούμε στο καραβάκι για την Κρουαζιέρα μας στους πανέμορφους καταπράσινους Παξούς . Πολλοί είναι εκείνοι που χαρακτηρίζουν τους Παξούς και Αντίπαξους ως την Ελληνική Γαλάζια Λίμνη και ως τα καλύτερα νησιά του Ιονίου… Οι θάλασσες σίγουρα είναι ανεπανάληπτες. Η μαγευτική παραλία Βουντούμι στους Αντίπαξους είναι η μια από τις δύο παραλίες (που προσεγγίζει το καραβάκι απ”οπου μπορεί να κάνει κανείς και βουτιές στα υπέροχα νερά του Ιονίου). Είναι αρκετά μεγαλύτερη από τη Βρίκα, ανοργάνωτη με λευκό χοντρό βότσαλο και άκρως εξωτική. Στις ακτές των Παξών βρίσκεται και η σπηλιά του Παπανικολή,την οποία θα δούμε κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας. Εκεί κρύφτηκε το ελληνικό υποβρύχιο στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Γενικά στους Παξούς και Αντίπαξους θα σας καταπλήξουν οι μικρές σπηλιές και το χρώμα των νερών.Αποβίβαση στο νησί των Παξών ,παραμονή για φαγητό και μπάνιο. Επιστροφή αργά το απόγευμα στην ΠΑΡΓΑ .Σχετική παραμονή και αργότερα αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας στην Πρέβεζα . Διανυκτέρευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ :ΠΡΕΒΕΖΑ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ-ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τα Καλάβρυτα μέσω Αντίρριου-Ρίου. Τα Καλάβρυτα είναι ορεινή κωμόπολη του νομού Αχαΐας. Είναι χτισμένα στις πλαγιές των Αροανίων (Χελμός) σε υψόμετρο 750 μέτρων. Τα Καλάβρυτα σήμερα αποτελούν πόλο έλξης τουριστών κυρίως κατά την χειμερινή περίοδο καθώς διαθέτουν μία από τις καλύτερες υποδομές χειμερινού τουρισμού στην Ελλάδα λόγω κυρίως του χιονοδρομικού κέντρου που βρίσκεται εκεί. Το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων είναι ένα από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας. Αξιόλογους προορισμούς στην περιοχή των Καλαβρύτων αποτελούν επίσης τα δύο ιστορικά μοναστήρια, της Αγίας Λαύρας και του Μεγάλου Σπηλαίου, όπως επίσης το Σπήλαιο των Λιμνών κοντά στο χωριό Καστριά Αχαΐας και το φαράγγι του Βουραϊκού ποταμού που το διασχίζει ο περίφημος οδοντωτός σιδηρόδρομος. Συνεχίζουμε για την Αγία Λαύρα. Η Αγία Λαύρα είναι ιστορική μονή στα Καλάβρυτα μια από τις αρχαιότερες μονές του ελληνικού και κυρίως του πελοποννησιακού χώρου, γνωστή ως τόπος έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης, Βρίσκεται περίπου 4 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης των Καλαβρύτων επάνω σε λόφο στους πρόποδες του όρους Βελιά και σε υψόμετρο 960 μέτρων. Τέλος θα επισκεφτούμε το Σπήλαιο των Μεγάλων λιμνών. Το «Σπήλαιο των Λιμνών» βρίσκεται κοντά στο χωριό Καστριά του Δήμου Λευκασίου Αχαΐας. Το σπήλαιο είναι ένα σπάνιο δημιούργημα της φύσης. Εκτός από τους λαβυρινθώδεις διαδρόμους, τις μυστηριώδεις στοές και τους παράξενους σταλακτιτικούς σχηματισμούς του, έχει κάτι αποκλειστικά δικό του: τις αλλεπάλληλες κλιμακωτές λίμνες (εκτείνονται σε τρεις ορόφους), που το καθιστούν μοναδικό στο είδος του στον κόσμο! Περιλαμβάνει εγκατάσταση καλλιτεχνικού φωτισμού. Ο επισκέπτης μπαίνει στο σπήλαιο από τεχνητή σήραγγα, που καταλήγει κατ΄ ευθείαν στο δεύτερο όροφο. Οι διαστάσεις του τμήματος αυτού προκαλούν δέος, έκσταση και θαυμασμό. Η διάβαση των λιμνών γίνεται από υπερυψωμένες τεχνητές γέφυρες. Στον κάτω όροφο του σπηλαίου βρέθηκαν απολιθωμένα οστά ανθρώπου και διαφόρων ζώων, μεταξύ των οποίων και ιπποπόταμου. Το τμήμα αυτό προορίζεται για βιοσπηλαιολογικό εργαστήριο διεθνούς . Το απόγευμα μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση δ/ση

 

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ- ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Πρωινό και αναχώρηση μαζί με τις αποσκευές μας για να επισκεφθούμε το ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ.Η Μονή είναι χτισμένη σε ένα εντυπωσιακό τοπίο στην είσοδο μιας φυσικής σπηλιάς. Χτίστηκε το 362μχ.Διαθέτει μεγάλο πλούτο κειμηλίων, μεταξύ των οποίων εξαιρετική θέση κατέχει η εικόνα της Παναγίας, που φιλοτέχνησε ο Ευαγγελιστής Λουκάς. Επίσης, διαθέτει ένα σπάνιο λάβαρο με τις μορφές τριών βυζαντινών αυτοκρατόρων, εθνικές στολές, ένα πολύτιμο σταυρό με Τίμιο Ξύλο, λειψανοθήκες με οστά Αγίων και των ιδρυτών της Μονής, Ευαγγέλια σε περγαμινές κλπ. Με ενδιάμεσες στάσεις θα συνεχίσουμε για Πειραιά. Άφιξη , τακτοποίηση στις καμπίνες και διανυκτέρευση εν πλω.

 

 

7η ΗΜΕΡΑ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Άφιξη νωρίς το πρωί.

 

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ:

390€ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3* & 4* ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

 

 

 

Περιλαμβάνονται :

 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες με Μινωικές Γραμμές.
 • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στην Λευκάδα με πρωινό.
 • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στην Πρέβεζα με πρωινό .
 • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στα Καλάβρυτα με πρωινό.
 • Μεταφορές-εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Κρουαζιέρα Σκορπιός-Σπήλαιο Παπανικολή -Μεγανήσι
 • Η μονοήμερη κρουαζιέρα στους Παξούς-Αντίπαξους
 • Διόδια αυτοκινητοδρόμων
 • Έξοδα γέφυρας Ρίο-Αντίρριο-Ρίο
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Συνοδός / αρχηγός του γραφείου μας
 • Φ.Π.Α

 

 • Δεν περιλαμβάνονται :
 • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, ή όπου αλλού απαιτούνται είσοδοι
 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό με έξοδα ατομικά.

 

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΑΣ.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΙΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΚΟΦΤΟ –ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ME TON OΔΟΝΤΩΤΟ ή ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ

 

 

 

 

Λεπτομέρειες

 • Αναχώρηση : 26 August, 2019
 • Επιστροφή : 01 September, 2019
 • Διάρκεια : 7 Μέρες, 6 Νύχτες
 • Τιμή : €390
 • Τοποθεσία : Λευκάδα, Ελλάδα

Χρειάζεστε Βοήθεια?

Για ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ η οποιαδήποτε περαιτέρω ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ για το ταξίδι μη διστάσετε να μας καλέσετε η να μας στείλετε email!

2810288413

info@vaitravel.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Χάνδακος 10 Ηράκλειο Κρήτης

+30 2810 – 288 514

info@vaitravel.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έκδοση αεροπορικών/ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, Ναυλώσεις αεροσκαφών, Γενικές εκδρομές, Φοιτητικές εκδρομές, Σχολικές εκδρομές, Εκδρομές συλλόγων & Θρησκευτικός τουρισμός.

Newsletter

Error occured while retrieving the facebook feed