d ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ-ΠΡΕΒΕΖΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ – Vai Travel

Booking for : ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ-ΠΡΕΒΕΖΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ-ΠΡΕΒΕΖΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ

Πληροφορίες

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ-ΠΡΕΒΕΖΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:15/11/19

 

1Η ΗΜΕΡΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ:

Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για τον Πειραιά με Μινωικές Γραμμές. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

2Η ΗΜΕΡΑ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΡΟΥΣΟ- KAΡΠΕΝΗΣΙ:

Άφιξη νωρίς το πρωί στον Πειραιά. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την καρδιά της Ρούμελης, την Ευρυτανία (πρωτεύουσα το Καρπενήσι). Επίσκεψη στο Μοναστήρι της Παναγίας της Προυσού (33 χιλιόμετρα). Διαδρομή υπέροχη. Για να επισκεφτούμε το ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ, παραδοσιακό χωριό που το 1962 έπαθε κατολίσθηση και εξαφανίστηκε το μισό χωριό. ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ, μεγάλο παραδοσιακό χωριό με πολλά όμορφα, γραφικά δρομάκια και υπέροχα κτίρια. Το  μεσημέρι  προαιρετικά παραδοσιακό φαγητό (σουβλιστό  αρνί ,κοκορέτσι , πίτες , σαλάτες κ.λ.π. ). Κατάληξη ΠΡΟΥΣΟΣ, με το ξακουστό μοναστήρι, αποτελεί τόπο προσκυνήματος πιστών απ’ όλη την Ελλάδα. Εδώ βρίσκεται η εικόνα που μετέφερε το 829 μ.Χ. κάποιος ονομαζόμενος Διόνυσος από την Προύσα της Μικράς Ασίας για να την γλιτώσει από την καταστροφή λόγω των εικονομαχιών. Ο Διόνυσος στη μεταφορά έχασε την εικόνα και λέγεται ότι μόνη της η Παναγία πήγε στη σπηλιά όπου και βρίσκεται το Μοναστήρι. Κατά τη διαδρομή έκανε τα πατήματα τα οποία συναντούμε πάνω στα βράχια. Την εικόνα τη ζωγράφισε ο Ευαγγελιστής Λουκάς στην Πάτμο. Μεταφορά και Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας..

 

3Η ΗΜΕΡΑ, ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ-ΛΙΜΝΗ ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ-ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ-ΠΡΕΒΕΖΑ:

Πρωινό και αναχώρηση για Λίμνη Κρεμαστών  παραμονή για να  δούμε  την Λίμνη και στη συνέχεια αναχώρηση για Αμφιλοχία , περιήγηση της πόλης . αμέσως μετά θα αναχωρήσουμε για την Πρέβεζα, άφιξη και περιήγηση στην πόλη , μεταφορά στο ξενοδοχείο Τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

 

4Η ΗΜΕΡΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ:

Πρωινό και αναχώρηση για Λευκάδα. Άφιξη και ξεκινάμε την περιήγηση του νησιού. Θα συνεχίσουμε για τη Βασιλική και κατά μήκος των απόκρημνων ακτών με φόντο τις εναλλαγές των χρωμάτων θα καταλήξουμε , μέσω του Αγ. Νικήτα ,στη γραφική πόλη της Λευκάδας . Εν συνεχεία αναχωρούμε για τα Ιωάννινα, άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο Τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ:

Πρόγευμα & αναχώρηση για να επισκεφτούμε τα  Ζαγοροχώρια, τα οποία αποτελούνται από 46 οικισμούς. Μεγάλο μέρος της περιοχής αποτελεί τον Εθνικό Δρυμό ΒΙΚΟΥ – ΑΩΟΥ. Η άγρια ομορφιά του τοπίου με τις εναλλαγές του γκρίζου των βράχων, του πράσινου της βλάστησης  και τους παραδοσιακούς οικισμούς αποτελούν ένα πολυσύνθετο σύνολο με πολλές ακόμη άγνωστες ομορφιές. Σχετική παραμονή και κατόπιν αναχώρηση για Ιωάννινα. Το απόγευμα επίσκεψη στη λίμνη του Αλί Πασά. διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ:

Πρόγευμα & στην συνέχεια αναχώρηση  για το Μέτσοβο όπου θα επισκεφθούμε το πασίγνωστο Μουσείο Τοσίτσα. Μετά την  ξενάγηση στο πρόσφατα αναστηλωμένο μοναστήρι του Αγίου Νικολάου θα αναχωρήσουμε  για την  Καλαμπάκα. Η Καλαμπάκα είναι γνωστή σ’ όλη την Ελλάδα & τον κόσμο από τα περίφημα μοναστήρια που είναι κτισμένα στις κορυφές των βράχων των Μετεώρων & βρίσκονται ανατολικά και βόρειά της. Επίσκεψη  στα  Μετέωρα. Τα θεόρατα βράχια των Μετεώρων δεσπόζουν επιβλητικά στην Καλαμπάκα μεταξύ των βουνών Κόζιακα και Αντιχασίων. Αυτό το μεγαλούργημα της φύσης αποκαλύπτει όλο του το μεγαλείο αιώνες τώρα, καθώς αποτελεί ένα μοναδικό σε ομορφιά γεωλογικό φαινόμενο και ένα σημαντικό μνημείο της Ορθοδοξίας. Τα Μετέωρα που έχουν χαρακτηριστεί το δεύτερο ‘Αγιον Όρος συνεχίζουν τη μοναστική παράδοση εδώ και έξι περίπου αιώνες. Στη θέα των ιερών βράχων ο επισκέπτης μένει έκθαμβος από την εντυπωσιακή μεγαλοπρέπεια αυτού του γιγαντιαίου πέτρινου συμπλέγματος. Αναχώρηση για Τρίκαλα. Άφιξη στην πόλη των Τρικάλων, περιήγηση, μεταφορά στο ξενοδοχείο Τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

7Η ΗΜΕΡΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ-ΧΑΛΚΙΔΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ:

Πρωινό και στην συνέχεια αναχώρηση  για την Χαλκίδα που είναι η πρωτεύουσα και ο κύριος λιμένας του νομού Εύβοιας της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Είναι κτισμένη στις δύο πλευρές του πορθμού του Ευρίπου με το ένα κομμάτι της να βρίσκεται στην νήσο Εύβοια και το άλλο της στην Στερεά Ελλάδα. Στην ηπειρωτική πλευρά της στον λόφο της Κανήθου δεσπόζει το ενετικό κάστρο του Καράμπαμπα που, μαζί με τη Γέφυρα του Ευρίπου και το μοναδικό φαινόμενο αλλαγής της κατεύθυνσης των υδάτων ανά έξι ώρες και ενδιάμεσα μίας ώρας στασιμότητας (παλίρροια του Ευρίπου), αποτελούν τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της. Αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά. Άφιξη, επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες & αναχώρηση για το Ηράκλειο. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

8Η ΗΜΕΡΑ, ΑΦΙΞΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ:

Νωρίς το πρωί άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδρομή μας.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ : 350€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εισιτήρια Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες με τις Μινωικές Γραμμές.
 • Εκδρομές περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν από Ηράκλειο σε Ηράκλειο.
 • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στο Καρπενήσι.
 • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στην Πρέβεζα.
 • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στα Ιωάννινα.
 • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στα Τρίκαλα.
 • Ξενοδοχεία 3* με πρωινό καθημερινά
 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
 • Ατομική ασφάλεια.
 • Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Οι φόροι διαμονής των ξενοδοχείων.
 • Είσοδοι σε  Μουσεία,  αρχαιολογικούς  χώρους.

 

***ΕΑΝ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ ΕΙΝΑΙ +45€ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ

 

**Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί για την καλύτερη έκβαση της εκδρομής μας.

 

 

Λεπτομέρειες

 • Αναχώρηση : 15 November, 2019
 • Επιστροφή : 21 November, 2019
 • Διάρκεια : 6 Μέρες, 5 Νύχτες
 • Τιμή : €350
 • Τοποθεσία : Πρέβεζα, Ελλάδα

Χρειάζεστε Βοήθεια?

Για ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ η οποιαδήποτε περαιτέρω ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ για το ταξίδι μη διστάσετε να μας καλέσετε η να μας στείλετε email!

2810288413

info@vaitravel.gr

SHARE

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Χάνδακος 10 Ηράκλειο Κρήτης

+30 2810 – 288 514

info@vaitravel.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έκδοση αεροπορικών/ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, Ναυλώσεις αεροσκαφών, Γενικές εκδρομές, Φοιτητικές εκδρομές, Σχολικές εκδρομές, Εκδρομές συλλόγων & Θρησκευτικός τουρισμός.

Newsletter

Error occured while retrieving the facebook feed