d ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ – Vai Travel

Booking for : ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ

Πληροφορίες

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ

7 ΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 25/08/2021 – 31/08/2021

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου , τακτοποίηση στο πλοίο  μας , αναχώρηση για τον Πειραιά.

 

2η ΗΜΕΡΑ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά και επιβίβαση στο πούλμαν έχοντας ως προορισμό τα Τρίκαλα , άφιξη σχετική παραμονή και αναχωρούμε για τα Μετέωρα. Επίσκεψη  στα  Μετέωρα. Τα θεόρατα βράχια των Μετεώρων δεσπόζουν επιβλητικά στην Καλαμπάκα μεταξύ των βουνών Κόζιακα και Αντιχασίων. Αυτό το μεγαλούργημα της φύσης αποκαλύπτει όλο του το μεγαλείο αιώνες τώρα, καθώς αποτελεί ένα μοναδικό σε ομορφιά γεωλογικό φαινόμενο και ένα σημαντικό μνημείο της Ορθοδοξίας. Τα Μετέωρα που έχουν χαρακτηριστεί το δεύτερο ‘Αγιον Όρος συνεχίζουν τη μοναστική παράδοση εδώ και έξι περίπου αιώνες. Στη θέα των ιερών βράχων ο επισκέπτης μένει έκθαμβος από την εντυπωσιακή μεγαλοπρέπεια αυτού του γιγαντιαίου πέτρινου συμπλέγματος. Συνεχίζουμε για Καλαμπάκα , μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 

3η μέρα: ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το Μέτσοβο όπου θα επισκεφθούμε το πασίγνωστο Μουσείο Τοσίτσα. Στο Μέτσοβο έχουν χαρακτηριστεί διατηρητέα μνημεία το μοναστήρι της Θεοτόκου, κοντά στο Μετσοβίτικο ποταμό, το Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου νότια της κωμόπολης και το μοναστήρι της Ζωοδόχου πηγής στη θέση Κιάτρα Ρόσσια (που σημαίνει στα βλάχικα κόκκινος βράχος/λιθάρι). Στην κωμόπολη λειτουργεί εξάλλου, αξιόλογο Λαογραφικό Μουσείο. Στην συνέχεια αναχώρηση για τα Ιωάννινα. Άφιξη στα Ιωάννινα όπου θα επισκεφθούμε το φημισμένο Μουσείο του Π. Βρέλη με τα κέρινα ομοιώματα. Στην συνέχεια αναχώρηση για να επισκεφθούμε το νησάκι της Κυρά Φροσύνης στην λίμνη Παμβώτιδα (μήκος 800 μέτρα και πλάτος 500 μ).  Σχετική παραμονή και μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτιά σας, σχετική ξεκούραση.  Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. διανυκτέρευση.

 

4η μέρα: ΙΩΑΝΝΙΝΑ– ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ– ΧΑΡΑΔΡΑ ΒΙΚΟΥ– ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πρόγευμα & αναχώρηση για να επισκεφτούμε τα  Ζαγοροχώρια, τα οποία αποτελούνται από 46 οικισμούς. Μεγάλο μέρος της περιοχής αποτελεί τον Εθνικό Δρυμό ΒΙΚΟΥ – ΑΩΟΥ. Η άγρια ομορφιά του τοπίου με τις εναλλαγές του γκρίζου των βράχων, του πράσινου της βλάστησης  και τους παραδοσιακούς οικισμούς αποτελούν ένα πολυσύνθετο σύνολο με πολλές ακόμη άγνωστες ομορφιές. Σχετική παραμονή και κατόπιν αναχώρηση για Ιωάννινα. Το απόγευμα επίσκεψη στη λίμνη. διανυκτέρευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ :  ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΡΓΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την μαγευτική Πάργα, όπου μας περιμένει με τον ειδυλλιακό κόλπο της και τα στενά πλακόστρωτα σοκάκια της. Η Πάργα από τη δεκαετία του 1950 ήταν έδρα Ειρηνοδικείου, ταμείου οικονομικής εφορίας, Δασονομείου, Τελωνείου, Γραφείου Γεωπόνου με ημιγυμνάσιο και δημοτικά σχολεία. Υπήρξε μάλιστα περιώνυμη για τις πολλές της εκκλησίες. Η πόλη διατηρεί την οχύρωσή της ενώ στη δεξιά πλευρά της, υψώνεται το μεσαιωνικό κάστρο της Πάργας με πολλά κτίρια μέσα σ΄ αυτό, που προφύλασσε την νοτιοδυτική πλευρά της πόλης. Παλαιότερα η Πάργα ήταν επίσης γνωστή από τα εκλεκτά κίτρα που παράγονταν στη γύρω περιοχή, τα λεγόμενα “εβραϊκά κίτρα”, που εξάγονταν στην Ευρώπη και Αμερική. Το νησί της Παναγίας στην Πάργα. Σήμερα η Πάργα αποτελεί το πιο πολυσύχναστο τουριστικό θέρετρο της περιοχής σχετική παραμονή και αναχώρηση  για  το  νησί  με  την  ευκολότερη  πρόσβαση  απ΄ όλα  τα  νησιά του  Ιονίου, την  Λευκάδα. Άφιξη  στην  Λευκάδα  και  επίσκεψη στο πανέμορφο Νυδρί χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και φαγητό. Στην συνέχεια θα Θα θαυμάσουμε τη θέα από το μοναστήρι της Παναγίας Φανερωμένης. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση. Διανυκτέρευση.

 

6η ΗΜΕΡΑ: ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ- ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Πρωινό και αναχώρηση ξεκινάμε την περιήγηση της πόλης, θα κάνουμε τη βόλτα μας στα γραφικά δρομάκια και στην αγορά της. Θα συνεχίσουμε για τη Βασιλική , σχετική παραμονή και στην συνέχεια με ενδιάμεσες στάσεις αναχωρούμε για Πειραιά. Άφιξη , τακτοποίηση στις καμπίνες και διανυκτέρευση εν πλω.

 

7η ΗΜΕΡΑ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Άφιξη νωρίς το πρωί.

 

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΔΙΚΛΙΝΟ: 335€

 

 

 

Περιλαμβάνονται :

 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο-Πειραιάς σε οικονομική θέση και  Πειραιάς-Ηράκλειο  σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες με Μινωικές Γραμμές.
 • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στην Καλαμπάκα με πρωινό.
 • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στα Ιωάννινα με πρωινό .
 • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στην Λευκάδα με πρωινό.
 • Μεταφορές-εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Ξεναγός στα Ιωάννινα.
 • Γέφυρα Αντίρριο-Ριο.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
 • Φ.Π.Α

 

Δεν περιλαμβάνονται :

 • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς  χώρους και μουσεία, ή όπου αλλού απαιτούνται είσοδοι.
 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

 

 • ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΙΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΑΣ

 

Λεπτομέρειες

 • Αναχώρηση : 25 August, 2021
 • Επιστροφή : 31 August, 2021
 • Διάρκεια : 7 Μέρες, 6 Νύχτες
 • Τιμή : €335
 • Τοποθεσία : Λευκάδα, Ελλάδα

Χρειάζεστε Βοήθεια?

2810288413

info@vaitravel.gr

SHARE

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Χάνδακος 10 Ηράκλειο Κρήτης

+30 2810 – 288 514

info@vaitravel.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έκδοση αεροπορικών/ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, Ναυλώσεις αεροσκαφών, Γενικές εκδρομές, Φοιτητικές εκδρομές, Σχολικές εκδρομές, Εκδρομές συλλόγων & Θρησκευτικός τουρισμός.

Newsletter

Error occured while retrieving the facebook feed