Booking for : ΙΩΑΝΝΙΝΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ

Πληροφορίες

ΙΩΑΝΝΙΝΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ

 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:13/01/19

 

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1η μέρα : ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑ

Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

2η μέρα: ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πούλμαν έχοντας ως προορισμό τα Γιάννενα. Καθοδόν στάσεις για καφέ ή φωτογράφηση. Άφιξη στα Ιωάννινα όπου θα επισκεφθούμε το φημισμένο Μουσείο του Π. Βρέλη με τα κέρινα ομοιώματα.  Στην  συνέχεια μεταφορά  στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτιά σας, σχετική ξεκούραση.  Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. διανυκτέρευση.

 

3η μέρα: ΙΩΑΝΝΙΝΑ– ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ– ΧΑΡΑΔΡΑ ΒΙΚΟΥ– ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πρόγευμα & αναχώρηση για να επισκεφτούμε τα  Ζαγοροχώρια, τα οποία αποτελούνται από 46 οικισμούς. Μεγάλο μέρος της περιοχής αποτελεί τον Εθνικό Δρυμό ΒΙΚΟΥ – ΑΩΟΥ. Η άγρια ομορφιά του τοπίου με τις εναλλαγές του γκρίζου των βράχων, του πράσινου της βλάστησης  και τους παραδοσιακούς οικισμούς αποτελούν ένα πολυσύνθετο σύνολο με πολλές ακόμη άγνωστες ομορφιές. Σχετική παραμονή και κατόπιν αναχώρηση για Ιωάννινα. Το απόγευμα επίσκεψη στη λίμνη του Αλί Πασά. διανυκτέρευση.

 

4η μέρα : IΩΑΝΝΙΝΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την Καστοριά  όπου πρώτος μας σταθμός θα είναι το  όμορφο  Νυμφαίο  στις  πλαγιές  του  όρους  Βίτσι  σε  υψόμετρο  1350  μέτρων. Συνεχίζουμε για το Περιβαλλοντικό πάρκο «ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ»By admin Οκτωβρίου 2, 2013 Αξιοθεατα Καταφύγιο της Αρκούδας: Βρίσκεται στο Νυμφαίο όπου, σε μια περιφραγμένη έκταση 50 στρεμμάτων σε υψόμετρο 1.350 μ. μέσα σε φυσικό δάσος οξιάς, φιλοξενούνται 10 πρώην αιχμάλωτες αρκούδες. Οι αρκούδες αυτές δεν αναπαράγονται και δεν θα επιστρέψουν ποτέ ελεύθερες στη φύση, αφού απομακρύνθηκαν από τη μητέρα τους πριν προλάβουν να διδαχθούν τους βασικούς κανόνες επιβίωσης.    Αμέσως  μετά  θα επιστρέψουμε    στην  Καστοριά. Λίγες είναι οι πόλεις που διαθέτουν όχι μόνο την ιδιαιτερότητα, αλλά και τη γοητεία της Καστοριάς. θα βρεθούμε μπροστά στη γραφική λίμνη ανάμεσα στο Βίτσι, στο Τρικάλι και το Βόιο. Στο λαιμό της μικρής χερσονήσου που μπαίνει μέσα στη λίμνη χτίστηκε η πόλη, με τα σπίτια σκαρφαλωμένα στις πλαγιές, να αγναντεύουν τα νερά. Οι πολυκατοικίες είναι πολλές, αλλά και πάλι ανάμεσα τους ξεπροβάλλουν δεκάδες εντυπωσιακά παραδοσιακά αρχοντικά, ενώ γύρω από τη λίμνη υπάρχουν εστιατόρια, ταβέρνες και καφέ για ξεκούραση. Μεταφορά για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

 

5η μέρα: ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΦΛΩΡΙΝΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ -ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Πρωινό  και  αναχώρηση για την περιήγηση πόλης και στη συνέχεια αναχώρηση για την Φλώρινα. Χτισμένη στην πλαγιά ενός λόφου κατάφητου από αγριοκαστανιές, διασχίζεται από τον ποταμό Σακουλέβα και αναδύει εξαίρετη γοητεία. Σύντομη στάση και αναχώρηση για τις Πρέσπες. Επίσκεψη στην Μικρή και την Μεγάλη Πρέσπα, τους Ψαράδες, το Ανταρκτικό, τον Αγιο Γερμανό και το νησί του Αγίου Αχιλλείου που πρόσφατα ενωθηκε με την Μικρή Πρέσπα με γέφυρα. Το νησί του Αγίου Αχιλλείου είναι το σήμα κατατεθέν της Μικρής Πρέσπας αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Στο νησί βρίσκονται τα ερείπια της περίφημης εκκλησίας του Αγίου Αχιλλείου, χτισμένη από τον Τσάρο Σαμουήλ την πρώτη χιλιετία μετά Χριστόν. Δείχνει ακόμα και σήμερα την αυτοκρατορική καταγωγή της. ! Επιστροφή στην Καστοριά . Άφιξη στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

6η ΜΕΡΑ: ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο σας και η μέρα μας εδώ, είναι αφιερωμένη στην πόλη,. Θα επισκεφτούμε την ιστορική  Μονή της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ και στη συνέχεια για το ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ που σύμφωνα με το μύθο φύλαγε άγρυπνος το χρυσορυχείο που βρίσκονταν στο εσωτερικό του. παραμονή στην γραφική πόλη για βόλτες στην πανέμορφη λίμνη και ψώνια στα καταστήματα γουναρικών. Εν συνεχεία το απόγευμα αναχώρηση για την πόλη των Τρικάλων . άφιξη στο ξενοδοχείο , τακτοποίηση.

 

7Η ΗΜΕΡΑ: ΤΡΙΚΑΛΑ-ΕΛΑΤΗ ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΤΡΙΚΑΛΑ

Πρωινό και θα αναχωρήσουμε  για ολοήμερη εξόρμηση στις πλαγιές του Κόζιακα και το μαγευτικό Νεραιδοχώρι για να καταλήξουμε στα πανέμορφα χωριουδάκια Ελάτη και Περτούλι. Ότι κι αν θέλει κάποιος για να βρεθεί στη φύση το βρίσκει εδώ : μαγευτικά τοπία, παραδοσιακός τρόπος ζωής, μεγάλη τουριστική κίνηση, ένας συνδυασμός παλαιού και νέου βρίσκει εδώ το πραγματικό του νόημα Ιδανικός τόπος για μια αγχολυτική εξόρμηση ελεύθερος χρόνος . μεταφορά στο  ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

8η μέρα: ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ –  ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Πρόγευμα & στην συνέχεια περιήγηση στο ιστορικό κέντρο των Τρικάλων. Μεταξύ άλλων θα δούμε τον Μύλο του Ματσόπουλου, το φρούριο με το χαρακτηριστικό ρολόι του , τη κεντρική γέφυρα του Ληθαίου που ενώνεται με τον πεζόδρομου της Ασκληπιού, το μουσείο του Τσιτσάνη. Σχετική παραμονή και αναχώρηση  για την πόλη της Καρδίτσας, όπου μπορείτε να επισκεφτείτε το αρχαιολογικό μουσείο, να περπατήσετε στην πλατεία Πλαστήρα, το πρώτο πάρκο αναψυχής της πόλης, θα δείτε τον ανδριάντα του μεγάλου ήρωα Γεωργίου Καραϊσκάκη στάση για καφέ και αμέσως μετά θα επισκεφτούμε το  για το  λιμάνι του Πειραιά. Άφιξη  στο  λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες &  αναχώρηση  για  το  λιμάνι  του  Ηρακλείου. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

9η μέρα : ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Νωρίς  το  πρωί  άφιξη  στο  λιμάνι  του  Ηρακλείου.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ : 450€

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο – Πειραιάς –Ηράκλειο με Μινωικές Γραμμές σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες.
 • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Anemolia 4* στα Ιωάννινα .
 • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Limneon Resort 5*στην Καστοριά.
 • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Aeton Melathron 4* στα Τρίκαλα.
 • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
 • 4 Δείπνα στο σύνολο της εκδρομής.
 • Μεταφορές περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα σας .
 • Αρχηγός –συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

 

Λεπτομέρειες

 • Αναχώρηση : 13 January, 2019
 • Επιστροφή : 20 January, 2019
 • Διάρκεια : 7 Μέρες, 6 Νύχτες
 • Τιμή : €450
 • Τοποθεσία : Καστοριά 521 00, Ελλάδα

Χρειάζεστε Βοήθεια?

Για ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ η οποιαδήποτε περαιτέρω ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ για το ταξίδι μη διστάσετε να μας καλέσετε η να μας στείλετε email!

2810288413

info@vaitravel.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Χάνδακος 10 Ηράκλειο Κρήτης

+30 2810 – 288 514

info@vaitravel.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έκδοση αεροπορικών/ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, Ναυλώσεις αεροσκαφών, Γενικές εκδρομές, Φοιτητικές εκδρομές, Σχολικές εκδρομές, Εκδρομές συλλόγων & Θρησκευτικός τουρισμός.

Newsletter

Error occured while retrieving the facebook feed