d ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ – ΑΝΔΟΡΡΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – Vai Travel

Booking for : ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ – ΑΝΔΟΡΡΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ – ΑΝΔΟΡΡΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Πληροφορίες

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ – ΑΝΔΟΡΡΑ

12/9-18/9/2020

 

7 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

 

1η ΗΜΕΡΑ : ΗΡΑΚΛΕΙΟ  – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΤΟΥΛΟΥΖΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και πτήση για τη Βαρκελώνη. Άφιξη και αναχώρηση για τη Ναρμπόν. Θα γνωρίσουμε τον καθεδρικό ναό της Ναρμπόν Sainte-Just, του 13ου αιώνα, που εντυπωσιάζει με τα αγάλματα και τα περίφημα υαλογραφήματά του. Στην συνέχεια αναχωρούμε για την Τουλούζη με ενδιάμεση στάση. Άφιξη και πανοραμική περιήγηση στην πόλη. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Το απόγευμα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην διάθεση μας για μία βόλτα στο κέντρο και επιλογή για φαγητό στα πολλά τοπικά εστιατόρια. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΤΟΥΛΟΥΖΗ – ΑΛΜΠΙ – ΤΟΥΛΟΥΖΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για  το Αλμπί, όπου αναμφισβήτητα πρόκειται για την πιο ενδιαφέρουσα μικρή πόλη, στην περιοχή των Νότιων Πυρηναίων. Πατρίδα του ζωγράφου Ανρί ντε Τουλούζ-Λωτρέκ, είναι κτισμένη κοντά στις όχθες του ποταμού Ταρν και πρώτοι κάτοικοί της θεωρούνται οι Γαλάτες.  Σημαντικότερα αξιοθέατα αποτελούν στην παλιά πόλη τα παλιά κτίρια, όπου εξέχουσα θέση κατέχουν ο καθεδρικός ναός της Αγίας Καικιλίας, του οποίου η κατασκευή διήρκεσε 2,5 αιώνες, το επισκοπικό μέγαρο (επισκοπικό παλάτι, ή ανάκτορο Μπερμπί), που στεγάζει σήμερα το μουσείο Τουλούζ-Λωτρέκ, το δημαρχιακό μέγαρο και το μέγαρο Ρεϋνές του 16ου αιώνα.  Στην συνέχειαεπιστροφή στην Τουλούζη και χρόνος ελεύθερος στην διάθεση μας. Διανυκτέρευση.

Η Αλμπί (γαλλικά: Albi, λατινικά: Albiga) είναι ιστορική παραποτάμια πόλη της νοτιοδυτικής Γαλλίας που βρίσκεται στο νομό Ταρν, του οποίου και αποτελεί την πρωτεύουσα. Είναι κτισμένη κοντά στις όχθες του ποταμού Ταρν, περίπου 80 χλμ. βορειοανατολικά της Τουλούζης και 676 νότια του Παρισιού.

Πρώτοι κάτοικοί της θεωρούνται οι Γαλάτες. Η ιστορία της πόλης αυτής είναι πολύ παλαιά και συνδέθηκε στενά με την ιστορία των λεγόμενων εξ αυτής Αλβιγινών (ή Αλμπιγινών). Εκτός από πρωτεύουσα του νομού αποτελεί επίσης και ομώνυμη αρχιεπισκοπική έδρα. Η πόλη σήμερα διακρίνεται στη παλαιά, που κατέχει το κέντρο της με μικρούς και στενούς δρόμους, και η σύγχρονη που εκτείνεται γύρω από την παλαιά από την οποία την χωρίζει ευρεία περιφερειακή λεωφόρος. Το 1947 αριθμούσε 35.000 κατοίκους, ενώ το 1999 έφθασε τους 46.300 περίπου.

Σημαντικότερα αξιοθέατα αποτελούν στη παλιά πόλη τα παλαιά κτίρια όπου εξέχουσα θέση κατέχουν αφενός ο καθεδρικός ναός της Αγίας Καικιλίας, που παρουσιάζει μια αρχιτεκτονική ιδιορρυθμία του γοτθικού ρυθμού του οποίου η κατασκευή διήρκεσε 2,5 αιώνες, από το 1277 μέχρι το 1512, όπως και το επισκοπικό μέγαρο (επισκοπικό παλάτι, ή ανάκτορο Μπερμπί), που αποτελεί οχυρή οικοδομή του 14ου αιώνα και στεγάζει σήμερα το μουσείο Ανρί ντε Τουλούζ-Λωτρέκ (η πόλη είναι η γενέτειρα του ζωγράφου Ανρί ντε Τουλούζ-Λωτρέκ), το δημαρχιακό μέγαρο και το μέγαρο Ρεϋνές του 16ου αιώνα και αφετέρου η περίφημη οκτάψιδη παλαιά λιθόκτιστη γέφυρα, μήκους περίπου 150 μ., που φέρεται να κατασκευάστηκε αρχικά το 1035. Από το 2010, η επισκοπική πόλη της Αλμπί αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Σημαντική επίσης είναι η φήμη του «Λυκείου Λαπερούζ» που εδρεύει σε παλαιό μοναστήρι της πόλης και η σπουδαία πινακοθήκη της.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΤΟΥΛΟΥΖΗ – ΚΑΡΚΑΣΟΝ – ΑΝΔΟΡΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για την πόλη Καρκασόν. Φθάνοντας θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας στην καστρούπολη της γαλλικής Καταλονίας. Μια πόλη επηρεασμένη από δύο λαούς, αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου με αξέχαστες εικόνες και πανέμορφα τοπία. Αρχίζοντας από το λόφο της πόλης θα συνεχίσουμε στο κάστρο με το διπλό κυκλικό τείχος, ενισχυμένο με πολεμίστρες και αμέτρητους πυργίσκους. Χρόνος ελεύθερος στην διάθεση μας. Στην συνεχεια αναχωρούμε για την Πρωτεύουσα της Ανδόρας . Μέσα από μια μαγευτική διαδρομή ανεβαίνουμε τα Πυρηναία . Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για αγορές στα αφορολόγητα καταστήματα και γιατί όχι μια επίσκεψη στο μεγαλύτερο SpaCenterCaldea . Διανυκτέρευση.

Η Καρκασσόν (γαλλικά: Carcassonne, οξιτανικά: Carcassona) είναι πόλη της νοτιοδυτικής Γαλλίας του νομού Οντ (Aude) στην πρώην επαρχία του Λανγκντόκ-Ρουσιγιόν. Η Καρκασσόν είναι πόλη με πλούσια ιστορία και μια από τις λίγες οχυρωμένες μεσαιωνικές πόλεις των οποίων έχουν διατηρηθεί οι οχυρώσεις και το παλαιό μεσαιωνικό κέντρο. Σήμερα διαιρείται σε δύο περιοχές: Την οχυρωμένη “πολιτεία της Καρκασόν” (Cité de Carcassonne) και την αποκαλούμενη “Κάτω πόλη” (villebasse), η οποία βρίσκεται εκτός των οχυρώσεων.[5] Το 1996 η μεσαιωνική παλαιά πόλη χαρακτηρήστικε Mνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO.

Ολόκληρη η μεσαιωνική πόλη και τα τείχη της, μήκους τριών περίπου χιλιομέτρων, αποτελεί αξιοθέατο: Η παλαιά πόλη έχει αναπαλαιωθεί εκπληκτικά και ο επισκέπτης μπορεί να αισθανθεί το κλίμα της μεσαιωνικής πόλης, καθώς μάλιστα ακόμη και σήμερα διαθέτει περίπου 60 μόνιμους κατοίκους. Όλα της τα σημεία είναι πλήρως επισκέψιμα χωρίς αντίτιμο εισόδου και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

 • Καθεδρικός Ναός του Σεν Ναζέρ: Το πρώτο έγγραφο που αναφέρει τον ναό χρονολογείται από το 925. Το 1096 ο Πάπας Ουρβανός ο Β’ ήλθε στην Καρκασσόν και ευλόγησε τα θεμέλια του Καθεδρικού Ναού του Σεν Ναζέρ και του Σεν Κέλς. Η κατασκευή ολοκληρώθηκε κατά το δεύτερο ήμισυ του 12ου αιώνα. Αφού ανακατασκευάστηκε αρκετές φορές, με αποτέλεσμα να συνδυάζει διαφορετικά αρχιτεκτονικά στυλ, το 1801 έχασε τον τίτλο του Καθεδρικού Ναού προς όφελος του ναού του Αγίου Μιχαήλ. Το 1898 ο Πάπας Λέων ο ΙΓ’ απέδωσε στον Ναό τον τίτλο της Βασιλικής.[24]
 • Το κάστρο: Κτισμένο στο κέντρο των οχυρωματικών έργων ως έσχατη άμυνα, κατασκευάστηκε τον 12ο αιώνα από τους Τρανκαβέλ. Κατά τους αιώνες που ακολούθησαν υπέστη αρκετές τροποποιήσεις, με αποτέλεσμα σήμερα να μην δίνει ακριβή εικόνα του αρχικού κτίσματος, στο οποίο κατοίκησε η δυναστεία των υποκομήτων της Καρκασσόν.
 • Το Κανάλι του Midi: Όπως προαναφέρθηκε, το κανάλι που συνδέει Μεσόγειο Θάλασσα με Ατλαντικό Ωκεανό διασχίζει την Καρκασσόν και είναι, επίσης, Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO () από το 1996. Αρχικά, το κανάλι δεν περνούσε από την πόλη, αλλά περίπου 2 χιλ. από αυτήν, λόγω διαφωνίας του κατασκευαστή του, Πιέρ-Πωλ Ρικέ(Pierre-PaulRiquet), με τις αρχές της πόλης. Ο Ρικέ ζητούσε από τις αρχές της πόλης το ποσόν των 100.000 λιβρών, προκειμένου το κανάλι να περάσει από την Καρκασσόν, κάτι με το οποίο οι αρχές δεν συμφώνησαν. Η απόφαση αυτή έπληξε συγκοινωνιακά την πόλη, στην οποία δεν ήταν βέβαια δυνατό να δημιουργηθεί ποτάμιο λιμάνι, περιορίζοντας σημαντικά τη συγκοινωνία της. Το σφάλμα αυτό διορθώθηκε το 1810 με νέα χάραξη και διάνοιξη του καναλιού, το οποίο διέρχεται πλέον από την πόλη, η οποία διαθέτει σημαντικό ποτάμιο λιμάνι.[25] Σήμερα είναι τουριστικό αξιοθέατο και γίνεται περιήγησή του με μικρά σκάφη.
 • Ο Καθεδρικός του Σεν Μισέλκαι ο Ναός του Σεν Βενσάν: Οι δύο ναοί σηματοδοτούν την ένωση των δύο ομώνυμων χωριών με την κυρίως, εκτός των τειχών, πόλη ήδη από την εποχή του Μεσαίωνα. Ο Καθεδρικός έχει τυπικό αρχιτεκτονικό στυλ του Λανγκντόκ και κατασκευάστηκε το 1247, ενώ απέκτησε τον τίτλο του Καθεδρικού το 1803.
 • Η Πύλη της Ναρμπόν: Είναι η πλέον εντυπωσιακή κατασκευή της μεσαιωνικής περιόδου: Η πύλη περιβάλλεται από δύο τεράστιους πύργους, με μυτερές οροφές, ενώ η πρόσβαση σε αυτήν απαγορευόταν, όταν χρειαζόταν, με αλυσίδες.

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΑΝΔΟΡΑ – ΦΙΓΚΕΡΕΣ – ΧΙΡΟΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για μία πολύ όμορφη εκδρομή. Θα ξεκινήσουμε από το Φιγκέρες, γενέτειρα πόλη του εκκεντρικού καλλιτέχνη Σαλβαντόρ Νταλί, όπου θα επισκεφτούμε το σπίτι Μουσείο (15€ τιμή εισόδου) του ιδίου σε ένα εντυπωσιακό κτίριο γεμάτο δημιουργίες και κατασκευές (πίνακες, γλυπτά, έπιπλα κτλ) με μοναδική τεχνική και αισθητική. Ήταν ένας από τους σημαντικότερους ζωγράφους του 20ού αιώνα και συνδέθηκε με το καλλιτεχνικό κίνημα του σουρεαλισμού. Μία πολύ εκκεντρική φυσιογνωμία της που άφησε το προσωπικό του στίγμα στην παγκόσμια Τέχνη και χαρακτηρίστηκε ως μία καλλιτεχνική ιδιοφυΐα. Ένας άνθρωπος φαινόμενο. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη και για όσους θέλουν να επισκεφτούν το μουσείοτωνπαιχνιδιών, ένα μουσείο αλλιώτικο από τα άλλα, το οποίο από το 1982 πουάνοιξετιςπόρτεςτουστοκοινόδέχεταιμικρούςκαιμεγάλουςεπισκέπτεςαπόόλοτονκόσμο. Εκθέτει περισσότερα από 4000 παιχνίδια-εκθέματα. Θα συνεχίσουμε στην πανέμορφη πόλη Χιρόνα μία πόλη δυνατή, ζωντανήκαιπολύατμοσφαιρικήκαιόπωςκάθεΙσπανικήπόληδιαθέτειένανεπιβλητικόκαθεδρικόναό, τον ναό της Σάντα Μαρία ο οποίος χτίστηκε το 1416 και είναι ο μεγαλύτερος ναός γοτθικού τύπου παγκοσμίως. Θα δούμε την παλιά πόλη με τα μεσαιωνικά σοκάκια που είναι ιδανικά για περπάτημα, τα πολύχρωμα σπίτια που είναι σαν να κρέμονται πάνω στον ποταμό Ονιάρ, τα αρχαία τείχη, την εκκλησία του Σαντ Φελίου, την πλατεία Ανεξαρτησίας και την κόκκινη γέφυρα που διασχίζει το ποτάμι και είναι δημιουργία του του διάσημου Γουστάβ Αϊφελ. Ελεύθερος χρόνος για να την εξερευνήσετε και στην συνέχεια αναχώρηση για την Βαρκελώνη. Άφιξη το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στην παραλιακή περιοχή Καλέγια.

 

5η ΗΜΕΡΑ:ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Η περιήγηση μας ξεκινάει από το Ολυμπιακό λιμάνι και συνεχίζεται στο λόφο του Μοντζουίκ, όπου θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα της πόλης και του λιμανιού και θα δούμε το Ολυμπιακό στάδιο όπου πραγματοποιήθηκαν οι Ολυμπιακοί αγώνες το 1992. Επόμενος σταθμός το αξιόλογο έργο του διάσημου Γκαουντί – η Σαγράδα Φαμίλια (Άγια Οικογένεια) η οποία ξεκίνησε να χτίζεται το  1882 και αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2026. Θα την θαυμάσουμε και θα ξεναγηθούμε στις εξωτερικές της πλευρές και μετέπειτα θα καταλήξουμε στην Πλατεία Καταλονίας με τη διάσημη Ramblas. Μετά από μία σύντομη στάση θα περπατήσουμε τη Ramblas , θα επισκεφτούμε την αγορά LaBoqueria(μια από τις καλύτερες αγορές τροφίμων στον κόσμο, ο παράδεισος κάθε λάτρη του καλού φαγητού!)  και θα καταλήξουμε θαυμάζοντας το άγαλμα του Κολόμβου και ορόσημο της πόλης στο πλωτό εμπορικό κέντρο δίπλα στο οποίο βρίσκεται και το διάσημο ενυδρείο(έξοδα ατομικά).

6η ΗΜΕΡΑ:ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – CAMPNOU&GAUDI
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση στις 09:00 για την ξενάγηση της πόλης αρχίζοντας από το γήπεδο CampNou έδρα της Μπαρτσελόνα. Η υπόλοιπη περιήγηση είναι αφιερωμένη στον διάσημο Αντόνιο Γκαουντί και στις δημιουργίες του. Θα ξεκινήσουμε με την Κάζα Μπατλιό (CasaBatlló) στη μέση της λεωφόρου PasseigdeGràcia το οποίο ανακατασκευάστηκε με τις τεχνικές του μοντερνισμού και Αρτ Νουβό και ξεπέρασε κάθε εκκεντρικότητα, οι ντόπιοι το ονομάζουν και Σπίτι των Οστών λόγω της εμφάνισης του. Σειρά έχει το Κάζα Μιλά (CasaMilà), γνωστό και ως Λα Πεδρέρα (LaPedrera) που σημαίνει στα καταλανικά, το λατομείο. Σχεδιάστηκε μεταξύ του 1906 με 1910 και ολοκληρώθηκε το 1912 για να χρησιμοποιηθεί ως κατοικία για την εύπορη οικογένεια Μιλά. Το Πεδρέρα στεγάζει σήμερα ένα μουσείο αφιερωμένο στον Γκαουντί, το εκθεσιακό κέντρο του Καϊσα ντε Καταλούνια, ένα επιπλωμένο διαμέρισμα μουσείο, καθώς και ιδιωτικές κατοικίες που κατοικούνται από απογόνους τον αρχικών κατοίκων. Σειρά έχει η γοτθική συνοικία όπου θα περπατήσουμε στα στενά δρομάκια της τα οποία μοιάζουν με λαβύρινθο και φιλοξενούν πολλά μαγαζάκια με αντίκες, εστιατόρια και μπαρ. Θα δούμε τον Καθεδρικό ναό της πόλης την Αγία Ευλαλία και το δημαρχείο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να δοκιμάσουμε τα περίφημα τάπας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο περίπου στις 19:00 και διανυκτέρευση.

 

7η ΗΜΕΡΑ:EΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΟΝΤΣΕΡΡΑΤ&ΣΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΙΟTΟΡΡΕΣ  – ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για την εκδρομή μας στο όρος Μοντσερράτ, στο όμορφο θεαματικό ορεινό κατάλυμα των Βενεδικτίνων μοναχών. Το μοναστήρι Μοντσερράτ δεν αποτελεί μονάχα θησαυρό θρησκευτικής σημασίας αλλά και η φυσική ομορφιά που περιβάλλει το μοναστήρι είναι απλά απίστευτη. Η ιστορία του Μοντσερράτ είναι συναρπαστική και άρχισε το 880, όταν μία μικρή ομάδα παιδιών ενός βοσκού είδε ένα λαμπερό φως να κατεβαίνει από τον ουρανό, στα βουνά Μοντσερράτ.  Την ίδια στιγμή τα παιδιά ακούγανε αγγέλους να τραγουδούν και η μουσική γέμισε τις καρδιές τους με λαμπερή χαρά. Συνεπαρμένα από την εμπειρία τα παιδιά έτρεξαν στο σπίτι για να διηγηθούν την ιστορία τους με ένταση.  Οι γονείς ήταν επιφυλακτικοί, αλλά γνώριζαν ότι τα παιδιά τους ήταν αξιόπιστα και έντιμα και έτσι πήγαν στο σημείο όπου τα παιδιά είχαν βιώσει τα οράματα για να δούνε εάν θα μπορούσαν να καταλάβουν γιατί ήταν τόσο ταραγμένα. Για ολόκληρο το μήνα μετά από το πρώτο όραμα οι γονείς τους είδαν επίσης τα ίδιο ουράνιο συμβάν και έμεινα μόνο με ένα συμπέρασμα. Τα οράματα ήταν ένα σημάδι από τον Θεό. Μια τοπική εφημέριος ήρθε στο σημείο και έζησε τις ίδιες εμπειρίες με αυτές των παιδιών και τους γονιών τους. Τα οράματα παρουσιάστηκαν στην ίδια θέση σε μια σπηλιά στο βουνό Μονσεράτ. Όταν αυτό το σπήλαιο εξερευνήθηκε από τους θρησκευτικούς πρεσβύτερους της Κοινότητας βρέθηκε μια εικόνα της Θεοτόκου. Και από εκείνη τη στιγμή το σπήλαιο έγινε ένας ιερός χώρος για θρησκευτικό προσκύνημα. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Επόμενη στάση μας στο περίφημο οινοποιείο της οικογένειας Torres. Στην υποδοχή δεσπόζει η είδηση ότι η εταιρεία -που παραμένει πάντα σε οικογενειακά χέρια από το 1870 που κατασκεύασε το πρώτο της οινοποιείο- κατέκτησε το 2014 τον τίτλο ”το πιο αξιοθαύμαστοWINEBRAND στον κόσμο” . Η ξενάγηση ξεκινάει με ένα βίντεο, συνεχίζει με βόλτα μέσα από τον αμπελώνα MasLaPlana, μπαίνει ακόμα σε σκοτεινά τούνελ που θα φωτιστούν σταδιακά αριστερά και δεξιά για να αποκαλύψουν τα τεραστίου μεγέθους κελάρια τους και επιστρέφει με το άσπρο-πράσινο ηλεκτρικό τρενάκι. Τα μεγέθη στο οινοποιείο του Penedes όπου οινοποιείται και ωριμάζει ο βασικός όγκος της παραγωγής είναι τεράστια. Ενδεικτικά τα 4 κελάρια μπορούν να φιλοξενήσουν 22.000 βαρέλια, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι 300 λίτρων, οπότε νιώστε ελεύθερα να κάνετε τους υπολογισμούς σας. Στο τέλος θα γίνουμε κριτές και θα δοκιμάσουμε κάποια από τα κρασιά τους.Με το τέλος της ξενάγησης στο οινοποιείο αναχωρούμε αμέσως για το αεροδρόμιο για την πτήσηεπιστροφής μας στην Ελλάδα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 • Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

 

ΠτήσειςVueling Airlines:

 • 12/9ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 04:40 – 07:00
 • 18/9 ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ 23:55 – 04:00

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια με πτήσεις της VUELING απευθείας από Ηράκλειο
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
 • Βαλίτσα 20 κιλών και χειραποσκευή 10 κιλών.
 • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές, με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.
 • 2 διαν/σεις σε ξενοδοχείο στη Τουλούζη – HOTEL MERCURE TOULOUSE CENTRE COMPANS 4*
 • 1 διαν/ση σε ξενοδοχείο στη Ανδόρα – HOTELTULIPINNDELFOS 4*
 • 3 διαν/σεις σε ξενοδοχείο 4* στην Βαρκελώνη – περιοχή Κόστα Μπράβα. HOTEL CALELLA PALACE 4*
 • Ημιδιατροφή στα ξενοδοχεία ΑΝΔΟΡΑΣ& ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ κατά τη διάρκεια της διαμονής.
 • H είσοδος στο οινοποιείο ΤORRES.
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης & Φ.Π.Α.
 • Ελληνόφωνος Συνοδός – Αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

 

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων. Ποτά – αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων και των βραδινών εκδηλώσεων στα ξενοδοχεία. Ότι ρητώς δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο. Φόροι ξενοδοχείων όπου υπάρχουν

 

 

ΤΙΜΕΣ EARLY BOOKING ΜΕΧΡΙ 30/5/2020

ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 250 €

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο 840 
Επιβάρυνση μονόκλινου 210

 

 

 

 

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Μετά τις 30/5/2020 η τιμή ανεβαίνει κατά 50 € το άτομο

 

 

 

 

Λεπτομέρειες

 • Αναχώρηση : 12 September, 2020
 • Επιστροφή : 18 September, 2020
 • Διάρκεια : 7 Μέρες, 6 Νύχτες
 • Τιμή :
 • Τοποθεσία : Τουλούζη, Γαλλία

Χρειάζεστε Βοήθεια?

Για ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ η οποιαδήποτε περαιτέρω ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ για το ταξίδι μη διστάσετε να μας καλέσετε η να μας στείλετε email!

2810288413

info@vaitravel.gr

SHARE

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Χάνδακος 10 Ηράκλειο Κρήτης

+30 2810 – 288 514

info@vaitravel.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έκδοση αεροπορικών/ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, Ναυλώσεις αεροσκαφών, Γενικές εκδρομές, Φοιτητικές εκδρομές, Σχολικές εκδρομές, Εκδρομές συλλόγων & Θρησκευτικός τουρισμός.

Newsletter

Error occured while retrieving the facebook feed