d ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΥΔΡΑ-ΣΠΕΤΣΕΣ-ΠΟΡΟΣ 6 ΜΕΡΕΣ – Vai Travel

Booking for : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΥΔΡΑ-ΣΠΕΤΣΕΣ-ΠΟΡΟΣ 6 ΜΕΡΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΥΔΡΑ-ΣΠΕΤΣΕΣ-ΠΟΡΟΣ 6 ΜΕΡΕΣ

Πληροφορίες

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΥΔΡΑ-ΣΠΕΤΣΕΣ-ΠΟΡΟΣ

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΙΡΟΥ-ΣΠΑΡΤΗ-ΜΥΣΤΡΑ-ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ

6 ΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 06/09/22- 11/09/22

 

 

1η μέρα:  ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση για τον Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλώ.

 

2η μέρα: ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΠΟΡΟΣ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

Αποβίβαση στον Πειραιά και άμεση αναχώρηση για Γάλατα Τροιζηνίας,όπου με μικρό πλοιάριο θα διανύσουμε 5λεπτη απόσταση για να βρεθούμε στο νησί του Πόρου.Μια μικρή κρουαζιέρα μέχρι το Μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής και τον πρώτο ναύσταθμο του ναυτικού μας, απαραίτητη για να γνωρίσουμε την ακτογραμμή του νησιού. Αποβίβαση στο νησί και χρόνος ελεύθερος για περιήγηση στα στενά δρομάκια . Παραμονή για γεύμα σε παραλιακή ταβέρνα .Το απόγευμα αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Πόρτο Χέλι, η Ελληνική Ριβιέρα όπως την αποκαλούν μια κοσμοπολίτικη γωνιά στον ομώνυμο Όρμο της Αργολίδας.  Αποτελεί έναν δημοφιλή προορισμό με πολυτελή αύρα και νυχτερινή ζωή. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση, διανυκτέρευση μας.

3η μέρα: ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ-ΥΔΡΑ-ΣΠΕΤΣΕΣ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ                                  Πρωινό και αναχώρηση για μια υπέροχη ολοήμερη κρουαζιέρα στην Ύδρα-Σπέτσες. κατά  την  διάρκεια  της  διαδρομής  έχουμε ξενάγηση της περιοχής, βλέπουμε τις βίλες των εφοπλιστών, περνάμε δίπλα από το νησί Δοκός που έχει βρεθεί ένα από τα αρχαιότερα ναυάγια του κόσμου και πληροφορίες για τα νησιά. Η Ύδρα  οφείλει το όνομά της στα άφθονα νερά, που ανάβλυζαν από τις πλούσιες πηγές που είχε κατά την αρχαιότητα. Έχει σημαντική ναυτική ιστορία και παράδοση. Αναπαλαιωμένα αρχοντικά, το παλιό γραφικό λιμάνι με τις πολεμίστρες και τα κανόνια, τα μουσεία, τα μοναστήρια, η ναυτική σχολή, συνθέτουν την εικόνα του νησιού, η οποία μας μαρτυρεί την σημαντική ιστορική σημασία της. Κατά τον αγώνα της επανάστασης του 1821 η Ύδρα μαζί με τις Σπέτσες και τα Ψαράέπαιξαν σημαντικό ρόλο, λόγω της μεγάλης ναυτικής δύναμης που διέθεταν. Στην Επανάσταση του 1821 η Ύδρα διέθετε 186 πλοία. Στην Ύδρα μπορείτε να επισκεφτείτε το Ιστορικό Μουσείο, την Μητρόπολη στην οποία υπάρχει Εκκλησιαστικό Μουσείο, το Μουσείο του Κουντουριώτη. Υπάρχει κτίριο Καλών Τεχνών, σχολή Εμποροπλοιάρχων (είναι από τις πρώτες που ιδρύθηκαν στην Ελλάδα), το αρχοντικό του Μιαούλη, του Τομπάζη και του Κουντουριώτη.   

 

 

Οι Σπέτσες (Καθαρεύουσα Σπέτσαι), είναι ένα ιστορικό νησί κοντά στην Αργολική χερσόνησο, δεξιά της εισόδου του Αργολικού κόλπου. Το νησί πήρε το σημερινό του όνομα από τους Ενετούς αφού το ονόμασαν Ίζόλα ντι Σπέτζιαπου σημαίνει Νησί των Αρωμάτων λόγω των πολλών λουλουδιών που υπήρχαν. Βρίσκεται σε απόσταση 1,5 μιλίου από την Ερμιονίδα και 50 μιλίων από τον Πειραιά. Το νησιωτικό σύμπλεγμα των Σπετσών απαρτίζουν τέσσερις ακόμη νησίδες: η Σπετσοπούλα, ο Άγιος Ιωάννης, το Μικρό Μπούρμπουλο και το Πετροκάραβο. Στις Σπέτσες μπορείτε να επισκεφτείτε το Αρχοντικό της Μπουμπουλίνας και το Μουσείο. Κοντά στις Σπέτσες είναι και η Σπετσοπούλα το νησί του Νιάρχου. Επιστροφή το απόγευμα στο Πόρτο Χέλι , μεταφορά στο ξενοδοχείο,  διανυκτέρευση.

 

4η μέρα ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ-ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΎ-ΓΎΘΕΙΟ-ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΣΠΑΡTΗ

Αναχώρηση μετά το πρωινό για το μοναδικό λιμναίο σπήλαιο Διρού. Θα επιβιβαστούμε σε βάρκες για να μας μεταφέρουν στο εσωτερικό του σπηλαίου με τον μοναδικό σταλακτιτικό και σταλαγμιτικό διάκοσμο. Συνεχίζουμε για το όμορφο Γύθειο ,όπου στην παραλία θα έχουμε γεύμα. Αναχώρηση για την μοναδική Μονεμβασιά. Επίσκεψη στο κάστρο και χρόνος για καφέ με θέα το απέραντο γαλάζιο. Τέλος η διανυκτέρευση μας θα είναι στην Σπάρτη.

 

 

5η μέρα: ΣΠΑΡΤΗ-ΜΥΣΤΡΑΣ-ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Πρωινό και αναχώρηση για επισκεψη στην μοναδική Βυζαντινη Καστροπολιτεία του Μυστρά. Υπαιθριο μουσείο ο χώρος με μοναδικές  Βυζαντινές εκκλησιές και παλάτια. Στην συνέχεια αναχωρούμε για προσκύνημα στο εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ. Σε μια μαγευτική διαδρομή και σε μια ρεματιά με πυκνό δάσος από θεόρατες βαλανιδιές θα αντικρίσουμε το μυστήριο που περιβάλει την σκεπή της εκκλησίας και θα δούμε τον παραδοσιακό νερόμυλο στις όχθες του Πάμισου ποταμού. Σχετική Παραμονή. Αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά. Τακτοποίηση στο πλοίο και επιστροφή στο Ηράκλειο με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδρομή μας.

 

 

6η μέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Άφιξη στο Ηράκλειο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΔΙΚΛΙΝΟ:350€

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εισιτήρια Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες με τις Μινωικές Γραμμές.
 • Εκδρομές περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό στο Πόρτο Χέλι.
 • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με πρωινό στη Σπάρτη.
 • Την κρουαζιέρα Ύδρα –Σπέτσες.
 • Εισιτήρια για το νησί του Πόρου.
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

 

 

ΔΕΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 

 • Ο φόρος διαμονής του ξενοδοχείου τον πληρώνεται εκεί.
 • Είσοδοι σε  Μουσεία,  αρχαιολογικούς  χώρους.
 • Ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.

 

 

 

 

 

 

 

*Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί για την καλύτερη έκβαση της εκδρομής μας.

 

**Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα

Λεπτομέρειες

 • Αναχώρηση : 06 September, 2022
 • Επιστροφή : 11 July, 2022
 • Διάρκεια : 6 Days, 5 Nights
 • Τιμή : €350

Χρειάζεστε Βοήθεια?

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Χάνδακος 10 Ηράκλειο Κρήτης

+30 2810 – 288 514

info@vaitravel.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έκδοση αεροπορικών/ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, Ναυλώσεις αεροσκαφών, Γενικές εκδρομές, Φοιτητικές εκδρομές, Σχολικές εκδρομές, Εκδρομές συλλόγων & Θρησκευτικός τουρισμός.

Newsletter

Error occured while retrieving the facebook feed