d ΒΟΛΟΣ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – Vai Travel

Booking for : ΒΟΛΟΣ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΒΟΛΟΣ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Πληροφορίες

ΤΡΙΚΑΛΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΗΛΙΟ-ΒΟΛΟΣ

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:23/07/2021 & 13/08/2021

 

 

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1η μέρα: HΡΑΚΛΕΙΟ- ΒΟΛΟΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και αναχώρηση με το αεροπλάνο για Βόλο. Άφιξη στον Βόλο και επιβίβαση στο πούλμαν έχοντας ως προορισμό τα Τρίκαλα , άφιξη σχετική παραμονή και αναχωρούμε για τα Μετέωρα. Επίσκεψη  στα  Μετέωρα. Τα θεόρατα βράχια των Μετεώρων δεσπόζουν επιβλητικά στην Καλαμπάκα μεταξύ των βουνών Κόζιακα και Αντιχασίων. Αυτό το μεγαλούργημα της φύσης αποκαλύπτει όλο του το μεγαλείο αιώνες τώρα, καθώς αποτελεί ένα μοναδικό σε ομορφιά γεωλογικό φαινόμενο και ένα σημαντικό μνημείο της Ορθοδοξίας. Τα Μετέωρα που έχουν χαρακτηριστεί το δεύτερο ‘Αγιον Όρος συνεχίζουν τη μοναστική παράδοση εδώ και έξι περίπου αιώνες. Στη θέα των ιερών βράχων ο επισκέπτης μένει έκθαμβος από την εντυπωσιακή μεγαλοπρέπεια αυτού του γιγαντιαίου πέτρινου συμπλέγματος. Συνεχίζουμε για Καλαμπάκα , μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 

2η μέρα: ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τα Ιωάννινα. Άφιξη στα Ιωάννινα όπου θα επισκεφθούμε το φημισμένο Μουσείο του Π. Βρέλη με τα κέρινα ομοιώματα.  Στην  συνέχεια μεταφορά  στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτιά σας, σχετική ξεκούραση.  Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. διανυκτέρευση.

 

3η μέρα: ΙΩΑΝΝΙΝΑ– ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ– ΧΑΡΑΔΡΑ ΒΙΚΟΥ– ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πρόγευμα & αναχώρηση για να επισκεφτούμε τα  Ζαγοροχώρια, τα οποία αποτελούνται από 46 οικισμούς. Μεγάλο μέρος της περιοχής αποτελεί τον Εθνικό Δρυμό ΒΙΚΟΥ – ΑΩΟΥ. Η άγρια ομορφιά του τοπίου με τις εναλλαγές του γκρίζου των βράχων, του πράσινου της βλάστησης  και τους παραδοσιακούς οικισμούς αποτελούν ένα πολυσύνθετο σύνολο με πολλές ακόμη άγνωστες ομορφιές. Σχετική παραμονή και κατόπιν αναχώρηση για Ιωάννινα. Το απόγευμα επίσκεψη στη λίμνη. διανυκτέρευση.

 

 

4η μέρα: ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Πρόγευμα & αναχωρούμε για την Καστοριά. Θα επισκεφτούμε την ιστορική  Μονή της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ και στη συνέχεια για το ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ που σύμφωνα με το μύθο φύλαγε άγρυπνος το χρυσορυχείο που βρίσκονταν στο εσωτερικό του. παραμονή στην γραφική πόλη για βόλτες στην πανέμορφη λίμνη και ψώνια στα καταστήματα γουναρικών. Μεταφορά για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

 

 

5η μέρα: ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ –   ΒΟΛΟΣ– ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Πρωινό και αναχώρηση για Πήλιο. Πρώτος σταθμός, οι ΜΗΛΙΕΣ, για να ακολουθήσει η ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ με τη μοναδική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, πριν καταλήξουμε στα ΧΑΝΙΑ, όπου θα έχουμε γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα κλείνουμε την περιπλάνηση μας στο Βουνό των Κενταύρων, με την όμορφη ΠΟΡΤΑΡΙΑ και τη γραφική ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, για να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και να απολαύσουμε πανοραμικά τον Παγασητικό. Συνεχίζουμε για Βόλο, σχετική παραμονή και μεταφορά στο αεροδρόμιο όπου θα αναχωρήσουμε για Ηράκλειο.

 

 

Τιμή κατ’ άτομο στο δίκλινο:  375€

 

 

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΒΟΛΟΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ
 • Φόροι αεροδρομίων.
 • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στην Καλαμπάκα.
 • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στα Ιωάννινα.
 • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στην Καστοριά.
 • Πρωινό σε μπουφέ καθημερινά στα ξενοδοχεία σας.
 • Πούλμαν για τις μεταφορές – εκδρομές – περιηγήσεις και ξεναγήσεις σας, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Συνοδός αρχηγός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια Αστικής  ευθύνης.
 • Φ.Π.Α

 

Σημείωση:

Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί για καλύτερη έκβαση της εκδρομής.

 

 

*ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ.

Λεπτομέρειες

 • Διάρκεια : 5 Μέρες, 4 Νύχτες
 • Τιμή : €375
 • Τοποθεσία : Ιωάννινα, Ελλάδα

Χρειάζεστε Βοήθεια?

2810288413

info@vaitravel.gr

SHARE

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Χάνδακος 10 Ηράκλειο Κρήτης

+30 2810 – 288 514

info@vaitravel.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έκδοση αεροπορικών/ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, Ναυλώσεις αεροσκαφών, Γενικές εκδρομές, Φοιτητικές εκδρομές, Σχολικές εκδρομές, Εκδρομές συλλόγων & Θρησκευτικός τουρισμός.

Newsletter

Error occured while retrieving the facebook feed