d ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΝΕΙΛΟΥ ΜΕ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑEGEAN AIRLINES – Vai Travel

Booking for : ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΝΕΙΛΟΥ ΜΕ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑEGEAN AIRLINES

ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΝΕΙΛΟΥ ΜΕ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑEGEAN AIRLINES

Πληροφορίες

ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΝΕΙΛΟΥ

ΜΕ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑEGEAN AIRLINES

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 11/11/22 -14/11/22

 

1η ΜΕΡΑ 11/11/2022  ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΣΟΥΑΝ

Συγκέντρωση πολύ νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και αναχώρηση με ειδικά ναυλωμένη πτήση της Aegean για το Ασουάν. Άφιξη στο Ασουάν, παραλαβή από τον εκπρόσωπο του γραφείου μας και επιβίβαση στα λεωφορεία μας. Μεταφορά στο ποταμόπλοι που θα μας φιλοξενήσει τις επόμενες 3 ημέρες. Γεύμα στο πλοίο και αμέσως μετά αρχίζει η περιήγησή μας στο Ασουάν με επίσκεψη στο Μεγάλο Φράγμα του Νείλου, ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά επιτεύγματα του 20ού αιώνα και μια τρανή απόδειξη ότι οι λαοί τελικά μπορούν να συνεργαστούν παρόλες τις διαφορές τους. Το φράγμα έχει επίσης δημιουργήσει τη 2η σε μέγεθος τεχνητή λίμνη στο κόσμο, η οποία είναι πάνω από 500 μίλια σε μήκος και 75 σε πλάτος. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε και το Ναό της Νήσου των Φιλέων όπου βρίσκεται και ο ναός του τοπικού θεού Χνούμ. Η πρώτη μας μέρα στο Ασουάν θα κλείσει με μια μοναδική βόλτα με τις γραφικές φελούκες στο Νείλο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τη Νήσο Ελεφαντίνη και το Μαυσωλείο του Άγα Χάν το οποίο είναι ένα άριστο δείγμα αραβικής αρχιτεκτονικής. Επιστροφή στο πλοίο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ 12/11/22: ΑΣΟΥΑΝ – ΚΟΜ ΟΜΠΟ – ΕΝΤΦΟΥ-ΕΣΝΑ-ΛΟΥΞΟΡ

Πρωινό στο πλοίο και πλεύση για το Κομ Όμπμο. Άφιξη στο Κομ Όμπο και επίσκεψη του ομώνυμου ναού, ο οποίος είναι αφιερωμένος σε δύο θεούς. Η δυτική του πτέρυγα είναι αφιερωμένη στον θεό Horus τον πρεσβύτερο και η ανατολική στον θεό κροκόδειλο Sobek που συμβολίζει τη γονιμότητα. Ο ναός ανακαινίστηκε από τους Πτολεμαίους 1000 χρόνια μετά την κατασκευή του. Επιστροφή στο πλοίο γεύμα και πλεύση για το Έντφου. Άφιξη στο Έντφου. και επίσκεψη στο ναό του θεού Horus στο Έντφου. Ο ναός είναι ο πιο καλοδιατηρημένος σε όλη την Αίγυπτο και για τον οποίο χρειάστηκαν 180 χρόνια για να κατασκευαστεί. Ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα σε αυτό το ναό, είναι το άγαλμα από μαύρο γρανίτη του θεού Horus που απεικονίζει ένα γεράκι φορώντας τη διπλή κορώνα της Άνω και της Κάτω Αιγύπτου. Επιστροφή στο πλοίο, και πλεύση για Έσνα και στη συνέχεια για το Λουξόρ.  Δείπνο και διανυκτέρευση στο πλοίο.

 

 

3η ΜΕΡΑ 13/11/22  ΛΟΥΞΟΡ

Πρωινό στο πλοίο και μετάβαση στην Δυτική Όχθη του Λουξόρ. Εδώ θα επισκεφθούμε την Κοιλάδα των Βασιλέων, όπου πολλοί τάφοι είναι λαξεμένοι στους βράχους για ασφάλεια από τη σύλησή τους. Ο κάθε τάφος αποτελείται από πολλά δωμάτια με παραστάσεις της μεταθανάτιου ζωής των Βασιλέων. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον εκπληκτικό ταφικό ναό της Βασίλισσας Χατσεπσούτ και τους περίφημους Κολοσσούς του Μέμνονος, δύο αγάλματα τα οποία απεικονίζουν τον Βασιλιά Αμενόφις ΙΙΙ και είναι τα υπολείμματα ενός τεράστιου ταφικού Ναού του 14 π.Χ αιώνα. Επιστροφή στο ποταμόπλοιό μας και γεύμα. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τον ιερότερο ναό της Ιστορίας της Αιγύπτου, το ναό του Κάρνακ. Το κτιριακό συγκρότημα του ναού περιέχει πολλούς μικρότερους ναούς αφιερωμένους σε δευτερεύουσες θεότητες και εσωτερικές αυλές. Το λατρευτικό αυτό σύμπλεγμα λειτούργησε για 2000 χρόνια περίπου. Επιστροφή στο πλοίο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ 14/11/22 :ΛΟΥΞΟΡ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Πρωινό στο πλοίο και αποβίβαση. Για τους λάτρεις της περιπέτειας και του διαφορετικού προτείνουμε προαιρετική εκδρομή πτήση με αερόστατο στη Δυτική Όχθη του Νείλου.

Πρωινή ξενάγηση στο Ναό του Λουξόρ που είναικτισμένος  από  τους  Φαραώ  Αμενχοτέπ  Γ’  και  Ραμσή  Β’  και  αφιερωμένους  στο  θεό  ‘Άμμωνα  Ρα.  Χρόνος ελεύθερος για ψώνια στην αγορά του Λουξόρ. Γεύμα σε ξενοδοχείο του Λουξόρ και στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο του Λουξόρ για την πτήση της επιστροφής στο Ηράκλειο.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΔΙΚΛΙΝΟ : 990€

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ +200€

Περιλαμβάνονται:

 

 • Αεροπορικά Εισιτήρια Ηράκλειο-Ασουάν και Λούξορ-Ηράκλειο με ναυλωμένη πτήση απευθείας από Ηράκλειο με την Aegean Airlines.
 • 3 διανυκτερεύσεις σε πολυτελές ναυλωμένο ειδικά από εμάς κρουαζιερόπλοιο με πλήρη διατροφή.
 • Όλες οι μετακινήσεις και οι εκδρομές κατά τα διάρκεια της κρουαζιέρας με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Οι είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους όπως αυτά αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Έμπειροι τοπικοί ελληνόφωνοι ξεναγοί του γραφείου μας.
 • Μπουφέ γεύμα στο Λούξορ στις 13/11/2022 κατά την διάρκεια της ξενάγησης.
 • Φ.Π.Α

 

 

Δεν περιλαμβάνονται:

 

 • Φόροι αεροδρομίου 135€
 • Έξοδα προσωπικής φύσεως.
 • ποτά και αναψυκτικά.
 • Βίζα εισόδου στην Αίγυπτο 25€
 • Φιλοδωρήματα σε ξεναγούς/οδηγούς και ποταμόπλοιο 24€
 • Προαιρετική εκδρομή με το αερόστατο 110€

 

 

ΩΡΕΣ ΠΤΗΣΕΩΝ:

11/11/2022 ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΣΟΥΑΝ  08:00

14/11/2022 ΛΟΥΞΟΡ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ  20:00

 

 

*** ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ  ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΑΜΗΝΗ ΙΣΧΥΕΙ 

 

MONO EMΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ!!!

Λεπτομέρειες

 • Αναχώρηση : 10 November, 2022
 • Επιστροφή : 13 November, 2022
 • Τιμή : €990
 • Τοποθεσία : Αίγυπτος

Χρειάζεστε Βοήθεια?

2810 288413

info@vaitravel.gr

SHARE

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Χάνδακος 10 Ηράκλειο Κρήτης

+30 2810 – 288 514

info@vaitravel.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έκδοση αεροπορικών/ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, Ναυλώσεις αεροσκαφών, Γενικές εκδρομές, Φοιτητικές εκδρομές, Σχολικές εκδρομές, Εκδρομές συλλόγων & Θρησκευτικός τουρισμός.

Newsletter

Error occured while retrieving the facebook feed