ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

4 ΗΜΕΡΕΣ / 3  ΝΥΚΤΕΣ

06/04/18-09/04/18

 

1η μέρα Μ. Παρασκευή 06/04/18:  ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΝΑΞΟΣ

Συνάντηση στο λιμάνι του Ηρακλείου , επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση  για την  Νάξο  στις 08.30. Άφιξη , μεταφορά και  τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα σας προτείνουμε   έναν περίπατο  γνωριμίας   στα δρομάκια της Χώρας, όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε τα νηστίσιμα εδέσματα και τα θαλασσινά του νησιού. Μετάβαση στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

2η μέρα Μ. Σάββατο 07/04/18:  ΝΑΞΟΣ

Πρωινό και αναχώρηση για να κάνουμε βόλτα μέσα στην πόλη και να δούμε το κάστρο στη χώρας της Νάξου όπου το τείχος του εφάπτεται με τους τοίχους των περιμετρικών σπιτιών. Ο μεσαιωνικός οικισμός δεν ήταν μόνο τόπος κατοικίας αλλά και διοικητικό, εκπαιδευτικό και θρησκευτικό κέντρο των Ενετών κατακτητών. Στο κέντρο της τειχισμένης πόλης η κεντρική πλατεία με την καθολική μητρόπολη και τα ερείπια του κεντρικού πύργου που η παράδοση θέλει να είναι το παλάτι του Σανούδου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και στη συνέχεια θα ετοιμαστούμε για να παρακολουθήσουμε την Ανάσταση του Κυρίου στη εκκλησία μαζί με τα πατροπαράδοτα έθιμα του νησιού . Διανυκτέρευση.

3η μέρα Κυριακή του Πάσχα 08/04/18:  ΝΑΞΟΣ

Αναχώρηση για ξενάγηση με πούλμαν  (  ΓΥΡΟΣ  ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ). Ο  Μεγάλος γύρος  για γνωριμία  με τα όμορφα τοπία του νησιού και με πανέμορφα χωριά όπως το Σαγκρί, η Τραγέα, το Φιλότι  με τα πλακόστρωτα δρομάκια  και την Παναγία   τη Φιλοτίσσα. Ακόμα το «μαρμάρινο χωριό» την Απείρανθο  με  την εξαίσια αρχιτεκτονική και τους Βενετσιάνικους πύργους, τις Καμάρες   με τα διώροφα  πέτρινα    σπίτια, τον Απόλλωνα με  τον μισοτελειωμένο Κούρο του  6ου αιώνα κ.α. Αμέσως μετά θα επισκεφτούμε κοντινό χωριό όπου θα απολαύσουμε τα εορταστικά παραδοσιακά εδέσματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα Δευτέρα του Πάσχα  09/04/18: ΝΑΞΟΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Πρωινό και ελεύθερη ημέρα  για  να  την  αξιοποιήσετε  όπως  εσείς  θέλετε. Το  μεσημέρι αναχώρηση από  Νάξο και άφιξη στο λιμάνι  του Ηρακλείου  .

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ   : : ΑΠΟ 285 € ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ  Α’ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

 

***ΕΑΝ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ & ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ 245€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Τα εισιτήρια του πλοίου ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΝΑΞΟΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ σε οικονομική θέση κατευθείαν από Ηράκλειο με TERA  JET .
  • 3 διαν/σεις σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό.
  • 1 Πασχαλινό γεύμα.
  • Οι μεταφορές – λιμάνι -ξενοδοχείο, με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν και με έμπειρο οδηγό.
  • Εκδρομή στη Νάξο.
  • Συνοδός του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια εκδρομέων αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ :

  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

 

*ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ Ο ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ 2018 ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

4€ ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ /ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΈΡΕΥΣΗ

 

 

Leave a Reply