Απόκριες στο χιονισμένο Μέτσοβο

Tweet

Ημερομηνίες: 16/02/2018 έως 19/02/2018 (4 μέρες)
Τιμή από: 245€
Περιοχή: Ελλάδα
Είδος: Ανάπαυση - Απόδραση, Μεγαλουπόλεις
Αναχώρηση από Ηράκλειο

Περιγραφή

Απόκριες στο χιονισμένο Μέτσοβο, 3 ημέρες

Αναχώρηση 16/2

ΜΕΤΣΟΒΟ - ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ - ΣΑΜΡΙΝΑ –

ΓΡΕΒΕΝΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ : 

Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση  στο  πλοίο  και  αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

2Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση από Αθήνα στις 7.45 π.μ. στάση στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και της ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ και συνεχίζουμε για τα ΙΩΑΝΝΙΝΑ και τη ΛΙΜΝΗ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ με το γραφικό νησάκι (έξοδα πλοιαρίου ατομικά) που φιλοξενεί και το ΣΠΙΤΙ - ΜΟΥΣΕΙΟ του ΑΛΗ ΠΑΣΑ. Περίπατοι, γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στο ΜΕΤΣΟΒΟ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μία συναρπαστική ημέρα ξεκινά, με την 'περιπλάνηση' μας στο γύρω ορεινό όγκο. Πρώτος σταθμός το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, για να απολαύσουμε τον καφέ μας με φόντο τη χιονισμένη Πίνδο και ακολουθεί η ξακουστή ΣΑΜΑΡΙΝΑ, ένα πασίγνωστο χωριό, χτισμένο στο Σμόλικα σε ύψος 1.550 μ. περίπου, μέσα σε ένα τοπίο ανεπανάληπτης ομορφιάς. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στη ζεστή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο και διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για το Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς, όπου φιλοξενούνται εκτός των άλλων και οι μεγαλύτεροι χαυλιόδοντες στον κόσμο, μήκους 5.02 μ. από μαστόδοντα ηλικίας τριών εκατομμυρίων χρόνων, όπου πρόσφατα βραβεύτηκε με το Ρεκόρ Γκίνες. Ακολουθεί επίσκεψη στην πόλη των Γρεβενών και πορεία επιστροφής για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, στην Καλαμπάκα και την περιοχή της Λαμίας.

5Η ΗΜΕΡΑ : ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

 

 

 

 

 

 ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ: 245€ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

·       ΤΙΜΗ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ 230€

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: