ΔΡΑΜΑ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Tweet

Ημερομηνίες: 15/02/2018 έως 20/02/2018 (6 μέρες)
Τιμή από: 385€
Περιοχή: Ελλάδα
Είδος: Ανάπαυση - Απόδραση, Μεγαλουπόλεις
Αναχώρηση από Ηράκλειο

Περιγραφή

ΔΡΑΜΑ

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

15/02/18-20/02/18

 

 

1η ΗΜΕΡΑ:  Ηράκλειο-Πειραιάς

Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση  στο  πλοίο  και  αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

2η ΗΜΕΡΑ: Αθήνα-Δράμα

Αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα φτάνουμε στην όμορφη Δράμα, στους πρόποδες του όρους Φαλακρού. Τακτοποίηση στο ολοκαίνουργιο κεντρικό ξενοδοχείο Hydrama Grand 5*. Δείπνο.

 

2η ΗΜΕΡΑ : Σπήλαιο πηγών Αγγίτη - Οχυρό Λίσσε

Πρωινό και επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης. Αναχώρηση για τις πλαγιές του Φαλακρού, όπου θα επισκεφθούμε το σπήλαιο πηγών Αγγίτη ή Μααρά με το ποτάμι, μήκους 12χλμ., που ρέει στα έγκατα της γης. Θα συνεχίσουμε για να δούμε το Οχυρό Λίσσε, κατασκευασμένο μέσα στο λόφο που υψώνεται στην πεδιάδα του Νευροκοπίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

3η ΗΜΕΡΑ: Δράμα - Φράγμα Θησαυρού - Καρναβάλι Ξάνθης

Πρωινό και αναχώρηση για το Παρανέστι. Μέσω μαγευτικής διαδρομής με το πούλμαν φτάνουμε στο Φράγμα Θησαυρού. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την παλιά και αρχοντική Ξάνθη. Σήμερα η πόλη κατακλύζεται από χορούς, τραγούδια και μασκαράδες. Χαρείτε την παρέλαση των φαντασμαγορικών αρμάτων και ζήστε τον ξέφρενο ρυθμό! Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

4η ΗΜΕΡΑ :Σπήλαιο - Αλιστράτη – Αθήνα-Πειραιάς

Πρωινό, φόρτωση αποσκευών στο πούλμαν και αναχώρηση για να δούμε το σπήλαιο της Αλιστράτης. Έχει πανύψηλες οροφές με τεράστιους σταλακτίτες, καθώς και ένα σπανιότατο μικροδιάκοσμο από «εκκεντρίτες», ένα είδος σταλακτιτών που αναπτύσσονται προς διάφορες κατευθύνσεις. Συνεχίζουμε για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Μεταφορά στο λιμάνι του Πειραιά.  Επιβίβαση  στο  πλοίο , τακτοποίηση  στις  καμπίνες  και  αναχώρηση  για  Ηράκλειο. Διανυκτέρευση  εν  πλω.

 

5η ΗΜΕΡΑ: Ηράκλειο

Νωρίς το πρωί άφιξη στο Ηράκλειο.

 

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ:   385€ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

                                   105€ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

 

Περιλαμβάνονται:

Δεν περιλαμβάνονται: