Χριστούγεννα Βόλος - Γύρος Πηλίου

Tweet

Ημερομηνίες: 04/01/2018 έως 08/01/2018 (5 μέρες)
Τιμή από: 295€
Περιοχή: Ελλάδα
Είδος: Ανάπαυση - Απόδραση, Χριστούγεννα
Αναχώρηση από Ηράκλειο

Περιγραφή

Βόλος - Γύρος Πηλίου, 3 & 4 ημέρες

Αναχωρήσεις 22 & 29/12, 4/1.


Κριτήρια βασικής τιμής

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Πρόγραμμα Ημέρας

Ημέρα 1 - 1H ΗΜΕΡΑ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ

Συγκεντρωση στο λιμανι του Ηρακλειου και αναχωρηση για Πειραια σε καμπινες ΑΒ4 των Μινωικων Γραμμων

Ημέρα 2 - 2Η ΗΜΕΡΑ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΒΟΛΟ-ΠΗΛΙΟ

Αφιξη στο λιμανι του Πειραια και αναχωρηση στις 8.45 π.μ., περιοχή ΛΑΜΙΑΣ ημίωρη στάση, άφιξη το μεσημέρι στο ΒΟΛΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γεύμα προαιρετικά και χρόνος ελεύθερος, για την πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο, διανυκτέρευση.

Ημέρα 3 - 3Η ΗΜΕΡΑ: ΠΗΛΙΟ

Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει στα πηλιορείτικα χωριά. Η διαδρομή μας περνά από τις ΜΗΛΙΕΣ, όπου θα έχουμε ανάλογη στάση και συνεχίζεται για τη γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ, (καιρού επιτρέποντος), παραδοσιακός οικισμός κτισμένος στην ανατολική πλαγιά του Βουνού των Κενταύρων, με μοναδική θέα το Αιγαίο Πέλαγος. Στάση - επίσκεψη και η πανοραμική διαδρομή μας συνεχίζεται για τα ΧΑΝΙΑ, τελευταίο σταθμό της σημερινής μας διαδρομής, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο ΒΟΛΟ. Το βράδυ εορταστικό δείπνο και διασκέδαση, διανυκτέρευση.

Ημέρα 4 - 4Η ΗΜΕΡΑ

 Πρωινό και επίσκεψη στη γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ αλλά και την όμορφη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, για να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και να απολαύσουμε πανοραμικά τον Παγασητικό, γεύμα προαιρετικά. Απόγευμα ελεύθερο για περιπάτους στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

Ημέρα 5 - 5Η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την πόλη της ΛAΡΙΣΑΣ, όπου θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεση στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, άφιξη νωρίς το βράδυ και αναχωρηση για Ηρακλειο