ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Tweet

Ημερομηνίες: 23/12/2017 έως 27/12/2017 (5 μέρες)
Τιμή από: 549€
Περιοχή: Ευρώπη
Είδος: Ανάπαυση - Απόδραση, Μεγαλουπόλεις, Χριστούγεννα
Αναχώρηση από Ηράκλειο

Περιγραφή

ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΒΙΕΝΝΗ, ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ, ΛΙΜΝΕΣ ΣΑΛΤΣΚΑΜΕΡΓΚΟΥΤ, ΜΠΑΝΤΕΝ, ΜΑΓΙΕΡΛΙΝΓΚ

5 ημέρες αεροπορικώς

 

23-27/12/2017

Από Ηράκλειο

Πτήσεις με ELLINAIR:

23/12 ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ    

23/12 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΒΙΕΝΝΗ         

27/12 ΒΙΕΝΝΗ –ΘΕΣ/ΝΙΚΗ            

27/12* (προς 28/12) ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ 

*τιμη παιδιου 329 €

Κριτήρια βασικής τιμής

Περιλαμβάνονται :

Έξτρα χρεώσεις

Δεν περιλαμβάνονται :

Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείωνΠρόγραμμα Ημέρας

Ημέρα 1 - 1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΙΕΝΝΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ (290 χλμ.)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Βιέννη μέσω Θεσσαλονίκης. Άφιξη και μεταφορά στο Σάλτσμπουργκ μέσα από μια υπέροχη διαδρομή. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Πρώτη γνωριμία με την πανέμορφη πόλη.

Ημέρα 2 - 2η ημέρα: ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Πρωινό και θα γνωρίσουμε το αυτοκρατορικό Σάλτσμπουργκ. Θα περάσουμε από τους κήπους του ανακτόρου Mίραμπελ και τον ποταμό Salzach. Διασχίζοντας τα ατμοσφαιρικά σοκάκια της πόλης θα δούμε το σπίτι του Mότσαρτ, το Δημαρχείο, τον Kαθεδρικό Nαό της πόλης και το Aββαείο του Aγ. Πέτρου. Xρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας για καφέ και βόλτα στα γραφικά δρομάκια του ιστορικού κέντρου με τις μεσαιωνικές καμάρες και τις περίτεχνες προσόψεις. Το απόγευμα ελεύθερο στη διάθεση των εκδρομέων.

Ημέρα 3 - 3η ημέρα: ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΛIMNEΣ ΣΑΛΤΣΚΑΜΕΡΓΚΟΥΤ - ΒΙΕΝΝΗ (340 χλμ.)

Αναχώρηση από το Σάλτσμπουργκ για την Βιέννη μέσω του γραφικού Σαλτσκάμεργκουτ με τα μαγευτικά τοπία, τις πανέμορφες λίμνες, τα χιονισμένα βουνά με τα πανύψηλα έλατα και τα χωριά με τα παραμυθένια ξύλινα σπιτάκια. Άφιξη στη Βιέννη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 4 - 4η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ

Πρωινό και θα ξεκινήσουμε την βόλτα μας στη Βιέννη. Θα δούμε την περίφημη Ρινγκστράσσε και με κυκλική πορεία θα γνωρίσουμε τα σημαντικότερα κτίρια του ιστορικού κέντρου: το Μουσείο Εφαρμοσμένων Τεχνών, το Δημοτικό Πάρκο, το Ιμπέριαλ, την Κρατική Όπερα, την Ακαδημία Καλών τεχνών, τα Χειμερινά Ανάκτορα, την πλατεία Μαρίας Θηρεσίας, με το Μουσείο Ιστορίας της Τέχνης και Φυσικής Ιστορίας, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Αυτοκρατορικό Θέατρο, την Εκκλησία του Τάματος, την πλατεία Σουηδίας. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια της πάλαι – ποτέ Ελληνικής Παροικίας, θα περάσουμε από τους δύο Ελληνορθόδοξους Ναούς, το Μνημείο του Ρήγα Φεραίου και θα καταλήξουμε στον περίφημο Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο Μπελβεντέρε και θα ολοκληρώσουμε με την επίσκεψη στο περίφημο Σένμπρουν. Το απόγευμα προτείνουμε πεζή περιήγηση στο ιστορικό κέντρο περίπου μιάμιση ώρας. Θα δούμε την περίφημη Χριστουγεννιάτικη Αγορά στην πλατεία του Δημαρχείου, το καφέ Λάντμαν, την πλατεία των Σκωτσέζων, το μοναδικό καφέ Τσεντράλ και θα καταλήξουμε στο Γκράμπεν και την Κόλμαρκτ με ένα από τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της πόλης το θρυλικό Demmel. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 5 - 5η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ - ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΟ ΔΑΣΟΣ - ΜΑΓΙΕΡΛΙΝΓΚ - ΜΠΑΝΤΕΝ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ (80 χλμ.)

Πρωινό και εκδρομή στο Βιεννέζικο Δάσος. Διαδοχικά θα επισκεφθούμε το Λίχτενστάινμπουργκ, έναν από τους πιο καλοδιατηρημένους μεσαιωνικούς πύργους της Ευρώπης και το καθολικό Μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού (Χαιλίγκενκροιτς), το πρώην κυνηγετικό περίπτερο του Μάγιερλινγκ, γνωστό από τη θλιβερή ιστορία του διαδόχου του θρόνου Ροδόλφου με τη Μαρία Βετσέρα. Διαμέσου μιας πανέμορφης διαδρομής θα καταλήξουμε στο Μπάντεν, μια από τις πιο διάσημες λουτροπόλεις της Κεντρικής Ευρώπης. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βιέννης και πτήση επιστροφής.