ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑ – ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ

Tweet

Ημερομηνίες: 24/12/2017 έως 28/11/2017 (27 μέρες)
Τιμή από: 639€
Περιοχή: Ευρώπη
Είδος: Ανάπαυση - Απόδραση, Μεγαλουπόλεις, Χριστούγεννα
Αναχώρηση από Ηράκλειο

Περιγραφή

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑ – ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ

ΖΥΡΙΧΗ, ΛΟΥΚΕΡΝΗ, ΒΕΡΝΗ, ΣΑΙΝ ΜΟΡΙΤΖ, ΝΤΑΒΟΣ

5 ημέρες  αεροπορικώς

24-28/12/2017

Από Ηράκλειο

Πτήσεις με ELLINAIR:

24/12 ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ    

24/12 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΖΥΡΙΧΗ

28/12 ΖΥΡΙΧΗ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ             

28/12* (προς 29/12) ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ         

* Περιλαμβάνει 8kg χειραποσκευή και βαλίτσα 20 kg ανά άτομο.   

ΤΙΜΗ ΠΑΙΔΙΟΥ  379 €             

Κριτήρια βασικής τιμής

Περιλαμβάνονται :

Έξτρα χρεώσεις

Δεν περιλαμβάνονται :

Πρόγραμμα Ημέρας

Ημέρα 1 - 1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΖΥΡΙΧΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Ζυρίχη. Άφιξη και θα δούμε τη Γοτθική Εκκλησία Φραουμίνστερ, την εκκλησία του Αγίου Πέτρου, το Δημαρχείο, την Όπερα και το μοντέρνο κτίριο Λε Κουρμουζιέ. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Xρόνος ελεύθερος.

Ημέρα 2 - 2η ημέρα: ΖΥΡΙΧΗ - ΣΑΦΧΑΟΥΖΕΝ / ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΡΗΝΟΥ (55 χλμ.) - ΣΑΙΝΤ ΓΚΑΛΕΝ (90 χλμ.) - ΛΙΜΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΖΑ (45 χλμ.) - ΖΥΡΙΧΗ (70 χλμ.)
Πρωινό και αναχώρηση για τους καταρράκτες του Ρήνου, τους πιο εντυπωσιακούς σε όγκο νερού καταρράκτες της Ευρώπης. Στη συνέχεια επίσκεψη στην πανέμορφη λίμνη Κωστάντζας όπου θα επισκεφθούμε το Σαιντ Γκάλεν με τα πανέμορφα σπίτια του 17ου και 18ου αιώνα, την εκκλησία του Αγίου Λαυρεντίου, την πλατεία Μάρκπλατς. Επιστροφή στη Ζυρίχη
Ημέρα 3 - 3η ημέρα: ΖΥΡΙΧΗ - ΒΕΡΝΗ (120 χλμ.) - ΙΝΤΕΡΛΑΚΕΝ (60 χλμ.) - ΖΥΡΙΧΗ (55 χλμ.)

Πρωινό και αναχώρηση για τη Βέρνη, χτισμένη στην καμπή του ποταμού Άαρ. Στην περιήγηση της πόλης θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βικεντίου, το Κυβερνητικό Μέγαρο και το Δημαρχείο. Λίγος χρόνος ελεύθερος στα γραφικά στενά του ιστορικού κέντρου. Αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Ιντερλάκεν. Θα περπατήσουμε στη λεωφόρο Χέεβεκ με τις καρυδιές και τις ινδικές καστανιές. Επιστροφή στη Ζυρίχη

Ημέρα 4 - 4η ημέρα: ΖΥΡΙΧΗ - ΚΟΥΡ (120 χλμ.) - ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ - ΣΑΙΝ ΜΟΡΙΤΖ & ΝΤΑΒΟΣ - ΖΥΡΙΧΗ (148 χλμ.)

Πρωινό και ημέρα ελεύθερη. Προτείνουμε ολοήμερη εκδρομή στο παγκοσμίου φήμης χιονοδρομικό κέντρο Σαιν Μόριτζ με τα γραφικά σαλέ και τα πολυτελή ξενοδοχεία. Μετά από μια θαυμάσια διαδρομή φθάνουμε στο Chur. Με το Αλπικό τρένο express φθάνουμε στο Σαιν Μόριτζ. Στη συνέχεια αναχώρηση με το τρένο για το κοσμοπολίτικο Νταβός. Χρόνος ελεύθερος. Αργά το απόγευμα επιστροφή στη Ζυρίχη. 

Ημέρα 5 - 5η ημέρα: ΖΥΡΙΧΗ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΖΥΡΙΧΗ (52 + 52 χλμ.) - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Λουκέρνη με την ξύλινη σκεπαστή μεσαιωνική γέφυρα Καπελμπρίκε που απεικονίζει την ιστορία της πόλης σε 120 πίνακες ζωγραφισμένους σε ξύλο, το παλιό Δημαρχείο και το λιθόστρωτο ιστορικό κέντρο. Στη συνέχεια αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Ζυρίχης για την πτήση επιστροφής.