ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ- Αυστρία – Ελβετία 5 ημέρες

Tweet

Ημερομηνίες: 23/12/2017 έως 27/12/2017 (5 μέρες)
Τιμή από: 625€
Περιοχή: Ευρώπη
Είδος: Χριστούγεννα
Αναχώρηση από Ηράκλειο

Περιγραφή

1η ημέρα  ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Βασιλεία . Άφιξη και αναχώρηση για το Ίνσμπρουκ . Άφιξη και θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας με την πόλη που γνώρισε ημέρες δόξας στην κυριαρχία των Αψβούργων και ιδιαίτερα την εποχή της Μαρίας Θηρεσίας. Θα δούμε τη Χρυσή Στέγη, την κεντρική λεωφόρο Μαρία Τερεζιενστράσε, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιακώβου, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Μαυσωλείο του Μαξιμιλιανού και την Αψίδα του Θριάμβου. Έπειτα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

 

2η ημέρα  ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ – ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΒΑΡΟΦΣΚΙ

Πρωινό και αναχώρηση για  εκδρομή στο γειτονικό Ζέφελντ (Seefeld).  Είναι ένα υπέροχο, γραφικό και κοσμοπολίτικο Τυρολέζικο χωριό που το προτιμούν πολλοί Vip’s.  Απλώνεται σε ένα οροπέδιο περιτριγυρισμένο από τις πλαγιές των Άλπεων σε ένα τοπίο ασύλληπτης ομορφιάς με τους αμαξάδες στη κεντρική πλατεία που σε περιμένουν για να σε ξεναγήσουν στο μικρό τους παράδεισο.  Ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια αναχώρηση για το παγκοσμίως πλέον γνωστό μουσείο Swarovski Crystal Worlds, μια ιδέα του καλλιτεχνικού διευθυντή André Heller, αφιερωμένη σε κρυστάλλινες δημιουργίες, με φαντασία και τέχνη. H είσοδος στο Swarovski Crystal Worlds είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Ένας Γίγαντας δεσπόζει με κρυστάλλινο βλέμμα, όμοιος με φύλακα μιας σπηλιάς. Ένας φύλακας λαμπερών κοσμημάτων που έχουν δημιουργηθεί από διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες. Διασχίζοντας την είσοδο μέσα από το κεφάλι του Γίγαντα που εκτινάσσει νερό από το στόμα δημιουργώντας δροσερό σιντριβάνι, ένας μπλε θάλαμος οδηγεί σε ένα καλειδοσκόπιο για όλες τις αισθήσεις και στον κρυστάλλινο κόσμο των παραμυθιών. Χρόνος ελεύθερος για αγορές. Έπειτα επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

 

 

3η ημέρα  ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ – ΖΥΡΙΧΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την Λουκέρνη . Άφιξη και ξεκινάμε την ξενάγησή μας στην πόλη με τις χρωματιστές προσόψεις των σπιτιών, τα πλακόστρωτα δρομάκια και τις μικρές πλατείες με τα σιντριβάνια. Σπουδαίο αξιοθέατο είναι η ξύλινη σκεπαστή μεσαιωνική γέφυρα Καπελμπρίκε που απεικονίζει την ιστορία της πόλης σε 120 πίνακες ζωγραφισμένους σε ξύλο, το παλιό Δημαρχείο και το λιθόστρωτο ιστορικό κέντρο δίνουν στην πόλη μια παραμυθένια χροιά. Ελεύθερος χρόνος στην πανέμορφη πόλη. Έπειτα αναχώρηση για την Ζυρίχη. ‘Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.

 

 

 

4η ημέρα  ΖΥΡΙΧΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΡΗΝΟΥ

Πρωινό. Η ξενάγηση μας στην οικονομική πρωτεύουσα της Ελβετίας, αρχίζει με την παλιά πόλη, όπου θα δούμε την Γοτθική Εκκλησία του 13ου αιώνα Φραουμνίστερ με τα περίφημα βιτρώ, την εκκλησία του Αγ. Πέτρου την μεγαλύτερη πλάκα ρολογιού της Ευρώπης, το Δημαρχείο, το πάρκο Ρίτερ, το λόφο του Ηλίου Σόνενμπεργκ, και τους τροπικούς κήπους του Πανεπιστημίου, την Όπερα και το μοντέρνο κτίριο Λε Κουρμουζιέ κέντρο προστασίας περιβάλλοντος. Η Μπανχόφστρασε, λεωφόρος των μεγάλων τραπεζών, είναι ο κεντρικότερος και πολυτελέστερος δρόμος της Ζυρίχης. Χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση για την πόλη Σαφχάουζεν (σύνορα Ελβετίας – Γερμανίας) για να απολαύσουμε τους πιο εντυπωσιακούς σε όγκο νερού καταρράκτες της Ευρώπη. Θαυμάστε το καταπράσινο Αλπικό τοπίο, τα δύο παλιά γραφικά κάστρα με τα θεάματα της υδάτινης μάζας που κρημνίζεται με δύναμη σε υψόμετρο πάνω από 16 μ. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

 

 

5η ημέρα  ΖΥΡΙΧΗ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρωινό και αναχώρηση για την Βασιλείαμια πόλη με το σημαντικότερο εμπορικό παραποτάμιο λιμάνι της Ελβετίας. Ο καθεδρικός Ναός, το Μουσείο Καλλών Τεχνών και αλλά 20 μουσεία μεγάλου ενδιαφέροντος, το Μέγαρο του Κισσγκαρντεν και ο Πύργος της Τράπεζας των Διεθνών Κανονισμών τονίζουν τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της πόλης. Χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση για το αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής . 

Κριτήρια βασικής τιμής

Αναχωρήσεις       23/12

Ξενοδοχείο              4*

Διατροφή            πρωινό

 Early Booking      625 €

  Κανονική Τιμή      695 €

Παιδί 2-12                 319 €

Επιβ. Μονόκ.          260 €

    

Πτήσεις - Αερ. Εταιρία - Παρ/σεις

Aegean Airlines


Ηράκλειο – Βασιλεία    
Βασιλεία – Ηράκλειο

Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων165 €. Περιλαμβάνει 10kg χειραποσκευή ανά άτομο και βαλίτσα 23kg ανά άτομο

Πτήσεις - Αερ. Εταιρία - Παρ/σεις

Aegean Airlines


Ηράκλειο – Βασιλεία    
Βασιλεία – Ηράκλειο