ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 4 ημέρες, αναχώρηση 18 Ιουλίου ΑπευθείαςαπόΗράκλειο!!

Tweet

Ημερομηνίες: 18/07/2017 έως 21/07/2017 (4 μέρες)
Τιμή από: 650€
Περιοχή: Ευρώπη
Είδος: Ανάπαυση - Απόδραση
Αναχώρηση από Ηράκλειο

Περιγραφή

1η ΗΜΕΡΑ:       ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, απ΄ όπου θα πάρουμε την πτήση για Βαρκελώνη.  Άφιξη στο αεροδρόμιο και μεταφορά στην πανέμορφη παραλιακή πόλη για την περιήγησή μας.  Ξεκινάμε με τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του 1992 και τον λόφο Μονζουίκ, απ’ όπου θα δούμε πανοραμικά την πόλη.  Ακολουθεί το ισπανικό χωριό, έναανοιχτόμουσείοαρχιτεκτονικούκαιπολιτιστικούενδιαφέροντος,πουβρίσκεταιστολόφοτουΜονζουίκ.  ΑποτελείταιαπόκτίριααπόόλαταμέρητηςΙσπανίας,μεσκοπόναμπορείοεπισκέπτηςναθαυμάσεισεέναμέροςτοδιαφορετικόστυλ, τηναρχιτεκτονικήκαιτηνκουλτούρατηςκάθετοποθεσίας.  Ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή μας.  Στη συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα δύο διάσημα σπίτια του Gaudi, το  CasaBatlo και CasaMila.  Τέλος θα επισκεφθούμε το φημισμένο γήπεδο της «Barcelona», CampNou.  Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.  Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ:      ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Μετά το πρόγευμα θα συνεχίζουμε τη γνωριμία μας με την πόλη.  Σήμερα θα ξεκινήσουμε κατεβαίνοντας τη γραφική Ramplas (ο πολύβουοςπεζόδρομοςστηνκαρδιάτηςΒαρκελώνηςπουσυνδέειτην πλατείατηςΚαταλονίαςμετοΆγαλματουΧριστόφορουΚολόμβουστηθάλασσα), θα περάσουμε από το μουσείο σοκολάτας και το μουσείο κέρινων ομοιομμάτων και θα καταλήξουμε στη γοτθική συνοικία.  Επόμενη στάση μας στο πάρκο Guel.  Πρόκειται για δημόσιο πάρκο με κήπους και αρχιτεκτονικά στοιχεία και αντικατοπτρίζει την καλλιτεχνική πληθωρικότητα του Γκαουντί. Ακολουθεί η Σαγράδα Φαμίλια(Αγία Οικογένεια)-σημείο κατατεθέν της Καταλανικής πρωτεύουσας. Στη συνέχεια, περνώντας το θαυμαστό άγαλμα του Κολόμβου (Colon), θα καταλήξουμε στο ενυδρείο της Βαρκελώνης, το μεγαλύτερο θαλάσσιο πάρκο της Μεσογείου και το δεύτερο μεγαλύτερο στον κόσμο.  Ελεύθερος χρόνος στο εμπορικό κέντρο MareMagnum, για φαγητό (εξ ιδίων) και ψώνια. 

3η ΗΜΕΡΑ:      ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ)

Η σημερινή ημέρα είναι στη διάθεσή σας, να την αξιοποιήσει ο καθένα όπως επιθυμεί.  Απολαύστε τη βόλτα σας στη Ramplas καιπεριπλανηθείτε στη γοτθική συνοικία (ΜπάριοΓκότικο).  ΠρόκειταιγιατηνπιοιστορικήπεριοχήτηςΒαρκελώνης, πουυπάρχειαπότηΡωμαϊκήΕποχή. ΒρίσκεταιανάμεσαστουςδιάσημουςδρόμουςτηςπόληςLasRamblasκαιViaLaietana.  Αποτελείταιαπόμεσαιωνικάκτίρια, μετηγοτθικήαρχιτεκτονικήνααποτυπώνεταισεόλατακαφέκαιεστιατόριατηςπεριοχής, καθώςκαιστακαταστήματαπουβρίσκονταιεκεί, στηνπλειοψηφίατουςαντικερίκαικαταστήματαομπρελών.Αξίζει επίσης να επισκεφθείτε το μουσείο “Picasso”.

4η ΗΜΕΡΑ:      ΓΙΡΟΝΑ – ΦΙΓΚΕΡΕΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για το Figueres, όπου βρίσκεται το μουσείο - θέατρο του διάσημου ζωγράφου SalvadorDali. Αφεθείτε στη σουρεαλιστική ατμόσφαιρα που εκπνέουν τα έργα του, από τα πρώτα χρόνια της καλλιτεχνικής του δραστηριότητας ως και τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Συνέχεια της εκδρομής μας και επίσκεψη στην Ιστορική πόλη «Γιρόνα», όπου θα θαυμάσουμε μεταξύ άλλων τον καθεδρικό ναό και την εβραϊκή συνοικία.  Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια του κάστρου.  Επιστροφή στη Βαρκελώνη και μεταφορά στο αεροδρόμιο, για την πτήση της επιστροφής στην πόλη μας. Για το ταξίδι είναι απαραίτητη η ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες) ή διαβατήριο.

 

ΠτήσειςVUELING:

18/7  ΗΡΑΚΛΕΙΟ –ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ                  VY2351 04:25-06:45

21/7ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ                   VY2350 23:50-04:00


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ   GOTICO BARCELONA 4*

ΔΙΑΤΡΟΦΗ         Πρωινό

2-ΚΛΙΝΟ       3-ΚΛΙΝΟ     650

1-ΚΛΙΝΟ    +150€

ΦΟΡΟΙ     Περιλαμβάνονται

Οι τιμές είναι κατ΄ άτομο

Κριτήρια βασικής τιμής

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

Ø Αεροπορικά εισιτήρια  ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ.  Περιλαμβάνεται 1 βαλίτσα (18κ.) και 1 χειραποσκευή (8κ.) ανά άτομο.

Ø Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.

Ø Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές  με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Ø Διόδια αυτοκινητοδρόμων.

Ø Τρεις (3) διαν/σεις στη Βαρκελώνη σε ξενοδοχείο 4 αστέρων.

Ø Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο.

Ø Πρωινό καθημερινά στα ξενοδοχεία.

Ø Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

Ø Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.

Ø Φ.Π.Α.

Έξτρα χρεώσεις

Δεν περιλαμβάνονται:

Ø O δημοτικός φόρος της Βαρκελώνης  (1,21€ ανά άτομο, ανά διαν/ση. Δεν παρεμβαίνει το Γραφείο, τον πληρώνετε απευθείας στο ξενοδοχείο).

Ø Είσοδοι σε μουσεία, ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους.

Ø Επιπλέον γεύματα, ποτά στα δείπνα.

Ø Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.

Ø Ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.