ΡΩΜΗ & ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ 5 ημέρες, αναχώρηση 29 Ιουλίου ΑπευθείαςαπόΗράκλειο!!

Tweet

Ημερομηνίες: 29/07/2017 έως 02/08/2017 (5 μέρες)
Τιμή από: 690€
Περιοχή: Ευρώπη
Είδος: Ανάπαυση - Απόδραση
Αναχώρηση από Ηράκλειο

Περιγραφή

1η ΗΜΕΡΑ:          ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΡΩΜΗ – ΣΙΕΝΑ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, απ΄ όπου θα πάρουμε την πτήση για Ρώμη.  Άφιξη στο αεροδρόμιο της Ρώμης και άμεση αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Τοσκάνης, τη Φλωρεντία.  Στη διαδρομή θα επισκεφθούμε μια από εκείνες τις λιγοστές πόλεις που διερωτάται κανείς, πώς κατόρθωσαν να παραμείνουν ανέγγιχτες από τη φθορά του χρόνου και την ανθρώπινη παρέμβαση,  τη μεσαιωνική Σιένα. Θα περπατήσουμε μέσα στην παλιά πόλη, εξερευνώντας τα δρομάκια και τις γειτονιές θα σταθούμε στην Πιάτσα ντελ Κάμπο, με τον τυπικό πύργο του Δημαρχείου και θα ανηφορήσουμε μέχρι την πλατεία του Ντουόμο. Συνέχεια της διαδρομής μας για Φλωρεντία.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ:          ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΠΙΖΑ

Μετά το πρόγευμα θα ακολουθήσει η  περιήγηση κατά την οποία θα γνωρίσουμε μεταξύ άλλων, την Πιάτσα ντελαΣινιορία, την εκκλησία της ΣανταΚρότσε με τους τάφους των επιφανών Φλωρεντινών όπως του Μιχαήλ Αγγέλου και του Γαλιλαίου, την παλαιότερη γέφυρα του Άρνο, το Πόντε Βέκκιο και την ιστορική πλατεία του Καθεδρικού Ναού με το καμπαναριό, την Παναγία του Άνθους και το ιστορικό Βαπτιστήριο.  Ελεύθερος χρόνος για να επισκεφθείτε την περίφημη Πιάτσα Ρεπούμπλικα με τα ιστορικά καφέ Gilli και Paszkowski και την αψίδα της Ελευθερίας.  Εν συνεχεία θα μεταφερθούμε στο πιο γνωστό αξιοθέατο της περιοχής, τον κεκλιμένο πύργο της Πίζας.  Θα περάσουμε τα τείχη που περιβάλλουν την πόλη και θα αντικρίσουμε ένα από τα πιο πολύ-φωτογραφημένα μνημεία του κόσμου. Μαζί με τον πύργο «δένουν» αρμονικά το Βαπτιστήριο και ο καθεδρικός ναός.  Επιστροφή στη Φλωρεντία.   Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ:          ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΡΩΜΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για τη Ρώμη.  Άφιξη και ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την όλη.  Περάστε από τη ΒιαντέιΚοντότι, με τους διάσημους οίκους υψηλής ραπτικής, εκεί βρίσκεται και το πιο διάσημο και παλιό καφέ της πόλης, το καφέ Γκρέκο και απολαύστε τις βόλτες και τα ψώνια σας στην υπέροχη αυτή.  Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια.  Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ:          ΡΩΜΗ

Πρωινό και ξεκινάμε την περιήγηση της «Αιώνιας Πόλης».  Θα ξεκινήσουμε από το μεγαλοπρεπές Κολοσσαίο και κατόπιν θα δούμε την Αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά, το Καπιτώλιο και την Πιάτσα Βενέτσια. Συνεχίζουμε με το αρχαίο Ρωμαϊκό Πάνθεον, εξαιρετικής κατασκευής, τη διάσημη Φοντάνα ντι Τρέβι, που ο θρύλος λέει ότι εάν ρίξουμε ένα νόμισμα θα μας φέρει ξανά στη Ρώμη. Λίγο πιο πέρα βρίσκονται τα διάσημα ισπανικά σκαλιά (Πιάτσα ντι Σπάνια), Ελεύθερος χρόνος για βόλτες.  Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ:          ΡΩΜΗ (ΒΑΤΙΚΑΝΟ) – ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Μετά το πρόγευμα στο ξενοδοχείο θα μεταφερθούμε στο ανεξάρτητο κρατίδιο του Βατικανού,  όπου βρίσκεται  η βασιλική του Αγ. Πέτρου (μια από τις μεγαλύτερες εκκλησίες του κόσμου).  Εκεί θα έχουμε τη δυνατότητα να θαυμάσουμε τη θεσπέσια κατασκευή του Μιχαήλ Άγγελου, την περίφημη Πιετά και τον μπρούτζινο άμβωνα του Μπερνίνι. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στα μουσεία του Βατικανού, όπου θα δούμε τις αίθουσες των γλυπτών, των χαλιών, των πάπυρων, των αυτοκρατόρων και θα καταλήξουμε στη διάσημη Καπέλα Σιξτίνα με τις τοιχογραφίες του Ραφαήλ και  του Μιχαήλ Άγγελου. Το βράδυ θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο της πόλης, για την πτήση της επιστροφής.


Για το ταξίδι είναι απαραίτητη η ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες) ή διαβατήριο.


ΠτήσειςVUELING:

29/7  ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΡΩΜΗ              VY 6267                04:00-05:25

02/8ΡΩΜΗ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ                VY 6264                23:40-03:05

 

 

 

Κριτήρια βασικής τιμής

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

Ø Αεροπορικά εισιτήρια  ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΡΩΜΗ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ.  Περιλαμβάνεται 1 βαλίτσα (18κ.) και 1 χειραποσκευή (8κ.) ανά άτομο.

Ø Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.

Ø Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές  με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Ø Διόδια αυτοκινητοδρόμων και είσοδοι στις επισκεπτόμενες ιταλικές πόλεις (CheckPoint).

Ø Δύο (2) διαν/σεις στη Φλωρεντία και δύο (2) διαν/σεις στη Ρώμη σε ξενοδοχεία 4 αστέρων.

Ø Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο.

Ø Πρωινό καθημερινά στα ξενοδοχεία.

Ø Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

Ø Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.

Ø Φ.Π.Α.

ου Αγ. Πέτρου (μια από τις μεγαλύτερες εκκλησίες του κόσμου).  Εκεί θα έχουμε τη δυνατότητα να θαυμάσουμε τη θεσπέσια κατασκευή του Μιχαήλ Άγγελου, την περίφημη Πιετά και τον μπρούτζινο άμβωνα του Μπερνίνι. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στα μουσεία του Βατικανού, όπου θα δούμε τις αίθουσες των γλυπτών, των χαλιών, των πάπυρων, των αυτοκρατόρων και θα καταλήξουμε στη διάσημη Καπέλα Σιξτίνα με τις τοιχογραφίες του Ραφαήλ και  του Μιχαήλ Άγγελου. Το βράδυ θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο της πόλης, για την πτήση της επιστροφής.

 

ΗΜ. 5

ΑΝΑΧ/ΣΗ: 29/7

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΛΩΡΕΝΤΙΑ - HOTELNIL 4* ή παρόμοιο

ΡΩΜΗ-AMERICAN PALACE 4*ήπαρόμοιο

ΔΙΑΤΡΟΦΗ   ΠΡΩΪΝΟ

2-ΚΛΙΝΟ     3-ΚΛΙΝΟ  690

1-ΚΛΙΝΟ      +150€

ΦΟΡΟΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ


Οι τιμές είναι κατ΄ άτομο

 

Έξτρα χρεώσεις

Δεν περιλαμβάνονται:

Ø O δημοτικός φόρος της Ρώμης και της Φλωρεντίας  (δεν παρεμβαίνει το Γραφείο, τον πληρώνετε απευθείας στα ξενοδοχεία).

Ø Είσοδοι σε μουσεία, ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους.

Ø Επιπλέον γεύματα, ποτά στα δείπνα.

Ø Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.

Ø Ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.