Booking for : ΡΩΜΗ – ΣΙΕΝΝΑ   ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ 

ΡΩΜΗ – ΣΙΕΝΝΑ   ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ 

Πληροφορίες

 ΡΩΜΗ – ΣΙΕΝΝΑ   ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ 

08/07/2018 – 13/07/2018

1η μέρα  Κυριακή  08/07/2018 ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΡΩΜΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου <Ν. Καζαντζάκης>.

Check-in και πτήση για τη Ρώμη στις 10:00  αφιξη  11.20 τοπική ώρα. Στην πόλη των αυτοκρατόρων, του Πάπα, των Μουσείων, των γκαλερί, των εκκλησιών και των μεγαλόπρεπων μνημείων. Ηλιόλουστη με μοναδική ρομαντική ατμόσφαιρα, αναρίθμητες πλατείες και φοντάνες είναι αναμφισβήτητα η <αιώνια πόλη>.

Αρχίζει η ξενάγηση μας από το μεγαλοπρεπές Κολοσσαίο, την Αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά, το Καπιτώλιο, την Πιάτσα Βενέτσια όπου δεσπόζει το μνημείο του Βιτόριο Εμμανουέλε, ενώ θα δούμε το ανάκτορο Βενέτσια, από το οποίο ο Μουσολίνι έβγαζε πύρινους λόγους. Θα δούμε τον λόφο του Καπιτωλίου όπου θεμελιώθηκε η Αρχαία Ρώμη, Φοντάνα ντι Τρέβι και τέλος . Θα περπατήσουμε μέσα από τα στενά δρομάκια με προορισμό το Πάνθεον, το ναό των <πάντων των Θεών> που λειτουργεί σαν ιερός χώρος εδώ και 2000 χρόνια!!! Φυσικά σήμερα είναι καθολική εκκλησία παρ’ ότι το αρχαιοπρεπές πνεύμα που αποπνέει την κάνει κάτι το ξεχωριστό   Χρόνος ελεύθερος στο Corso για ψώνια και φαγητό. Στην συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Δείπνο, – διαν/ση.

 

2η μέρα Δευτέρα  09/07/2018  ΡΩΜΗ-ΜΟΥΣΕΙΑ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Η σημερινή μας μέρα είναι αφιερωμένη στο ανεξάρτητο κρατίδιο του Βατικανού, όπου βρίσκεται η Βασιλική του Αγίου Πέτρου τη μεγαλύτερη εκκλησία του κόσμου, χτισμένη  πάνω στον τάφο του Αποστόλου Πέτρου. Θα ξεναγηθούμε στην εκκλησία και μπαίνοντας δεξιά μας θα δούμε το θεσπέσιο γλυπτό του Μιχαήλ Άγγελου την περίφημη Πιετά και τον μπρούτζινο τεράστιο άμβωνα του Μπερνίνι. Στην συνέχεια θα μεταφερθούμε στα Μουσεία του Βατικανού, όπου θα δούμε τις αίθουσες των γλυπτών, των χαλιών, των παπύρων, των αυτοκρατόρων και θα καταλήξουμε στην διάσημη Καπέλα Σιξτίνα με τις τοιχογραφίες του Ραφαήλ και του Μιχαήλ Άγγελου. Χρόνος ελεύθερος για βόλτες και ψώνια στο Κόρσο της Ρώμης,  δείπνο – διαν/ση.

 

3η μέρα  Τρίτη 10/07/2018 ΡΩΜΗ ελεύθερη

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ημέρα ελεύθερη  που μπορείτε να την αξιοποιήσετε με επίσκεψη σε κάποιο από τα πολλά Μουσεία της πόλης, να κάνετε βόλτες στους πανέμορφους δρόμους της, να βγάλετε πολλές φωτογραφίες σε πολλά από τα μνημεία της.  Επίσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορές από τα αμέτρητα μαγαζιά με τιμές…..για όλα τα βαλάντια.  Το βράδυ προαιρετική ΡΩΜΗ by night,  θα απολαύσουμε την Ρώμη  με το πούλμαν φωταγωγημένη πανέμορφη, μοναδική με βόλτα στην Φοντάνα ντι Τρέβι  . Επιστροφή στο ξενοδοχείο – δείπνο – διαν/ση.

 

4η μέρα  Τετάρτη 11/07/2018 ΡΩΜΗ – ΣΙΕΝΑ – ΠΙΖΑ – ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Σιένα την πόλη που ακόμα μοιάζει σαν να ζεί στο μεσαίωνα. Αρχοντικά, στενά καλντερίμια, ήσυχες πλατείες και εκκλησίες μαυρισμένες από το χρόνο. Λένε πως οι Σιενέζοι μιλούν τα πιο σωστά Ιταλικά και η πόλη αποτελεί μαγνήτη για τους χιλιάδες ταξιδιώτες γιατί εκτός από τα αλλά ενδιαφέροντα της έχει παράδοση και στην αναβίωση σπουδαίων μεσαιωνικών γιορτών. Σύντομη περιήγηση στο Ντουόμο και στην πλατεία ντελ Κάμπο όπου οι παλιές κονταρομαχίες αναβιώνουν κατά τις ημέρες του φεστιβάλ. Είναι μια από τις πλέον ιδιόρρυθμες πλατείες της Ιταλίας κυρτομένη  απαλά προς το μεγαλειώδες Παλάτσο Πούμπλικο και ανοιχτή σαν βεντάλια. Χρόνος ελεύθερος για βόλτες και ψώνια και στη συνέχεια αναχώρηση για την   Πίζα, επίσκεψη της   << Πλατείας των Θαυμάτων>> και του περίφημου << Κεκλιμένου Πύργου>>.  Αναχώρηση για Μοντεκατίνι  δειπνο –   (διαν/ση).

 

5η μέρα  Πέμπτη 12/07/2018 ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την ολοήμερη  επίσκεψή μας στην  Φλωρεντία. Αμέτρητες αισθητικές απολαύσεις προσφέρει η γνωριμία με την Φλωρεντία. Σ’ αυτήν την θεϊκή πόλη την οποία γαλούχησε η Αναγέννηση, τέχνη και χρόνος συνεργάστηκαν αρμονικά για να δημιουργήσουν αριστουργήματα όπως αυτά που την περιβάλλουν. Θα επισκεφθούμε την εκπληκτικά όμορφη Πιάτσα ντε λα Σινιορία και την ιστορική πλατεία του Καθεδρικού Ναού της Παναγίας των Λουλουδιών, το Βαπτιστήριο, την παλαιότερη γέφυρα του Άρνου την Πόντε Βέκκιο, το Παλάτσο Βέκκιο-σημερινό Δημαρχείο κ.α Μετά την ξενάγηση, σας  προτείνουμε να επισκεφθείτε την  πινακοθήκη Ουφίτσι (εφόσον είναι ανοιχτή) όπου οι πίνακες ζωγραφικής συναγωνίζονται σε ομορφιά το κτίριο που τους στεγάζει.. Χρόνος ελεύθερος για αγορές στο περίφημο παζάρι του Σαν Λορέντζο ή  στα πανέμορφα μαγαζιά της Φλωρεντίας Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Μοντεκατίνι , δείπνο.  Διασκέδαση  σε ένα από τα Καλοκαιρινά μπαράκια   με υπαίθρια μουσικά σύνολα – χορός και βόλτες στα μαγαζιά που δεν κλείνουν ποτέ το βράδυ –  διαν/ση.

 

6η  μέρα ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ  – ΡΩΜΗ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το αεροδρόμιο  ΦΙΟΥΜΙΝΤΣΙΝΟ της  Ρώμης  .  Θα μεταφερθούμε σε ένα από τα μεγαλύτερα Outlet της Ρώμης,  για να κάνετε τις αγορές σας . στο Κασέλι  Ρομάνι με το θερινό Κάστρο « CASTEL CANDOLFO»  Χρόνος ελεύθερος ως την ώρα που θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο της Ρώμης για την πτήση μας στην Κρήτη

 

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ:750 €  

 ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ +150 €

Πτήσεις με BLUE PANORAMA

 

 

Aναχώρηση   : Ηράκλειο – Ρώμη 2421  10.00 – 11.25

Επιστροφή     : Ρώμη – Ηράκλειο  2420 18.30 – 22.50

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • 3 διαν/σεις στη Ρώμη  HOTEL ALBANI 4*  κεντρικό ή παρόμοιο   και 2 διαν/σεις στο Μοντεκατίνι,  HOTEL TETTUCCIO 4* κεντρικό,   σε  δίκλινα δωμάτια  .
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά στα ξενοδοχεία μας.
 • 5  γεύματα ή δείπνα .
 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Ξεναγοί στα Μουσεία του Βατικανού , στο γύρο της πόλης της Ρώμης, στη Φλωρεντία.
 • Επίσημοι  Ελληνόφωνοι ξεναγοί.
 • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής.
 • Φ.Π.Α.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης
 • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων.
 • Τα αεροπορικά εισιτήρια Ηράκλειο – Ρώμη – Ηράκλειο με BLUE PANORAMA AIRLINES.
 • 1 χειραποσκευή 8 κιλά και μία βαλίτσα  20 κιλά

 

Δεν περιλαμβάνονται:

 • City taxes 6 € κατ’ άτομο το βράδυ  στο ξενοδοχείο της Ρώμης και 3 €  στο ξενοδοχείο στο Μοντεκατίνι
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και θεάματα.
 • Μουσεία Βατικανού 28 € ενήλικες και 20 € παιδιά  έως 18 ετών ( περιλαμβάνεται προκράτηση + ακουστικά + είσοδος + ξεναγός )
 • Check poit 15 το άτομο.
 • Ποτά στα γεύματα.
 • ΞΕΝΑΓΟΣ στην Σιένα 5 €
 • Η νυχτερινη σας διασκέδαση στο Μοντεκατίνι

 

 • Ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

Για την ξενάγηση στα Μουσεία του Βατικανού πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή πριν την αναχώρηση   και να προπληρώσετε το κόστος εισόδου που είναι 28 € για τους  ενήλικες και 20 €  για παιδιά έως 18 ετών . Κράτηση και προπληρωμή εισόδου λίγες ημέρες πριν την επίσκεψη . Διαφορετικά δεν υπάρχει δυνατότητα να εξασφαλίσουμε  είσοδο  στα Μουσεία του Βατικανού.

 

Κ Α Λ Ο   ΣΑΣ   Τ Α Ξ Ι Δ  Ι

 

Λεπτομέρειες

 • Αναχώρηση : 08 July, 2018
 • Επιστροφή : 13 July, 2018
 • Διάρκεια : 6 Μέρες, 5 Νύχτες
 • Τιμή : €750
 • Τοποθεσία : Ρώμη, Ιταλία

Χρειάζεστε Βοήθεια?

Για ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ η οποιαδήποτε περαιτέρω ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ για το ταξίδι μη διστάσετε να μας καλέσετε η να μας στείλετε email!

+30 2810 – 288 514

info@vaitravel.gr

ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Χάνδακος 10 Ηράκλειο Κρήτης

+30 2810 – 288 514

info@vaitravel.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έκδοση αεροπορικών/ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, Ναυλώσεις αεροσκαφών, Γενικές εκδρομές, Φοιτητικές εκδρομές, Σχολικές εκδρομές, Εκδρομές συλλόγων & Θρησκευτικός τουρισμός.

Newsletter

Error occured while retrieving the facebook feed