Booking for : ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ-ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ

ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ-ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ

Πληροφορίες

ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ-ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:23/06/18-30/06/18

 

1η μέρα 23/06/18: ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση  στο  πλοίο  και  αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

2η μέρα 24/06/18: ΠΕΙΡΑΙΑΣ -ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

Άφιξη στον Πειραιά και αναχώρηση με προορισμό τη μονή του Όσιου Λουκά, προσκύνημα. Αναχώρηση για τους Δελφούς, με στάση για μια βόλτα ή καφέ στη Μύκονο του χειμώνα, την Αράχωβα. Μετά την ξενάγηση μας  στους Δελφούς αναχωρούμε για Γαλαξίδι, θαυμάζοντας την Ιτέα, την Ερατεινή. Αργά το απόγευμα αναχώρηση για την Ναύπακτο όπου θα διανυκτερεύσουμε.

 

3η μέρα 25/06/18: ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την ορεινή Ναυπακτία. Θα επισκεφτούμε την ιστορική μονή Βαρνάκοβας και θα συνεχίσουμε για την Άνω Χώρα που είναι χτισμένη στισ ΒΑ πλαγιές της βουνοκορφής Σύρτα (1460μ) της μεγάλης ορεοσειράς της Παπαδιάς. Ενδιάμεση στάση στη Λιμνίτσα, ένα ορεινό χωριό της Αιτωλοακαρνανίας το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 850 μ. Επιστροφή στην Ναύπακτο. Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα 26/06/18:  ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για να επισκεφτούμε την Λίμνη Τριχονίδας θα έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε τα χωριά Μακρινού και Χάνι Μπάνιά. Απο τα σπουδαιότερα αξιοθέτα της περιοχής είναι η  μεταλλική γέφυρα του Μπανιά που ενώνει τις  δύο όχθες του ποταμού, σε ελάχιστη απόσταση  απο τον οικισμό, έχει μήκος λίγο μικρότερο απο 50 μέτρα και πλάτος ικανό για  τη διέλευση ενός  αυτοκινήτου, είναι απο τις πιο εντυπωσιακές του είδους της και χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα για την συγκοινωνία.  Επίσκεψη στο όμορφο Θέρμο, θα έχουμε την δυνατοτητα να περπατήσουμε κατω απο τη σκια΄των πελώριων πλατάνων, ακούγοντας το νερό να  κυλάει κάτω απο τα πόδια μας. Στη συνέχεια αναχώρηση για  θα επισκεφτούμε την Ιερή πόλη του Μεσολογγίου. Στην παραμονή μας στην πόλη θα επισκεφτούμε το παλιό δημαρχείο όπου στεγάζεται η πινακοθήκη με την σημαία λάβαρο της εξόδου και αξιόλογα έργα Ελλήνων και ξένων ζωγράφων  γραβούρες ηρώων  και την αίθουσα του λόρδου Βύρωνα . Επίσης θα δούμε τον κήπο των ηρώων το σπίτι του Τρικούπη την λιμνοθάλασσα και την Τουρλίδα με τα σπίτια των ψαράδων . Θα συνεχίσουμε για το Αιτωλικό που θα δούμε τον τάφο της κυράς Βασιλικής και την αρχαία πόλη της Πλευρώνας και νωρίς το απόγευμα  θα επιστρέψουμε στην Ναύπακτο όπου θα απολαύσουμε τον καφέ μας και την μοναδική θέα που προσφέρει το κάστρο. Διανυκτέρευση.

 

 

5η μέρα 27/06/18: ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-ΤΡΙΠΟΛΗ

Μετά το πρωινό αναχώρηση από την Ναύπακτο και μέσω Αντιρρίου –Ρίου φτάνουμε στα Καλάβρυτα που θα επισκεφτούμε τον τόπο της Θυσίας, την Αγία Λαύρα. Ελεύθεροι  στην πόλη των Καλαβρύτων για  βόλτα και μεσημεριανό φαγητό. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τα σπήλαια των Λιμνών. Συνεχίζουμε για Τρίπολη , άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση ,διανυκτερευση.

 

6η μέρα 28/06/18: ΤΡΙΠΟΛΗ-ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το δάσος της Ελάτης τα ιστορικά καπετανοχώρια Λεβίδι –Βυτίνα-Στεμνίτσα και Δημητσάνα με τα υπέροχα πέτρινα σπίτια και θα καταλήξουμε στα Λαγκάδια την άλλοτε πρωτεύουσα της επαρχίας Γορτυνίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο , διανυκτέρευση.

 

 

7η μέρα 29/06/18:  ΤΡΙΠΟΛΗ –ΝΑΥΠΛΙΟ –ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Ναύπλιο . Άφιξη στην πρωτεύουσα του Νομού Αργολίδος το Ναύπλιο και περιήγηση της πόλης, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το Παλαμήδι, ξακουστό κάστρο που στεφανώνει την  πόλη του Ναυπλίου, την Ακροναυπλία, χτισμένη στα πόδια του Παλαμηδιού. Στη συνέχεια αναχωρούμε για Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο τακτοποίηση στις καμπίνες. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

8η μέρα 30/06/18: ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Άφιξη στο Ηράκλειο νωρίς το πρωί.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ: 350€

 

 

Περιλαμβάνονται:

 

 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο – Πειραιά – Ηράκλειο σε τετράκλινες καμπίνες με Μινωικές  Γραμμές
 • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Νafs hotel 3* στη Ναύπακτο.
 • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Mainalon Resort hotel 3* στην Τρίπολη.
 • Πρωινό καθημερινά στα ξενοδοχεία σας.
 • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας, μαζί σας καθ’
 • όλη την διάρκεια της εκδρομής.
 • Επίσημος Ξεναγός στους Δελφούς
 • Έξοδα γέφυρας Αντίρριο-Ρίο(αξίας 65€)
 • Συνοδός -Αρχηγός εκδρομής του γραφείου μας σε όλη την διάρκεια της εκδρομής.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ.
 • Φ.Π.Α.

Λεπτομέρειες

 • Αναχώρηση : 23 June, 2018
 • Επιστροφή : 30 June, 2018
 • Διάρκεια : 7 Μέρες, 6 Νύχτες
 • Τιμή : €350
 • Τοποθεσία : Ναύπακτος 303 00, Ελλάδα

Χρειάζεστε Βοήθεια?

Για ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ η οποιαδήποτε περαιτέρω ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ για το ταξίδι μη διστάσετε να μας καλέσετε η να μας στείλετε email!

+30 2810 – 288 514

info@vaitravel.gr

ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Χάνδακος 10 Ηράκλειο Κρήτης

+30 2810 – 288 514

info@vaitravel.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έκδοση αεροπορικών/ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, Ναυλώσεις αεροσκαφών, Γενικές εκδρομές, Φοιτητικές εκδρομές, Σχολικές εκδρομές, Εκδρομές συλλόγων & Θρησκευτικός τουρισμός.

Newsletter

Error occured while retrieving the facebook feed